Американски фудбал - NFL лига

Newton'

Fapstronaut
Член од
25 јули 2015
Мислења
328
Поени од реакции
297
Интересна сезона и многу непредвидлива, само што овие Арена почнаа како нивните претходници SportKlub да додаваат без везе канали само да се доплати нешто, најглупо нешто кога RedZone ќе го дадат на некој од тие новите. Малце ми е криво што Jets се надвор од плеј оф, друго се како што очекував иде, Bills for the Superbowl :roker:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Што е толку интересно не знам, зар нема да освојат Канзас пак?

Форматот на плеј оф и една утакмица да ти зависа сезоната ми е ептен привлечен, ама американскиве срања што се фаќаат за некој суперстар како за златно јајце и фаворизирање на истиот за да кренат/одржуваат на популарност на спортот ми стана толку одбивно и провидно што скоро и да не ги пратам.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Џетс - не знам, овие ваљда ги преценувам. Арон мора малце да се среди и да земе улога на ветеран, а не лидер. Има разлика, а може и двете да си во едно. Пејтон во Денвер, Брејди во ...последниве 10 години и така натаму. Имаат добра одбрана. Салех е добар тренер (уште еден од низата квалитетни тренери што може да бидат отпуштени после сезонава од дивизијава). Не им е уопште лош нападот. Буквално на хартија ми се свиѓаат ептен. Ваљда ги преценувам и ќе им фали хемија и менталитет ама..мора тука да помогне Арон... мора
:pos:
Буквално обратното од тоа што требаше да се направи.

Дон Роџерс
ЛеАрон

Ни ГМ, ни тренер, сите другарчиња си ги зема...
Кааааде бе вака другари

Разочаран сум, мислев ќе има малце мозсок да сфати декa "ej 40 години имаш, немаш освоено СБ од Обама ко беше претседател, смири се малце'

Можда и не е он крив, ама БУКВАЛНО ОБРАТНО испадна све од тоа што реков дека треба да се случи за да имаат успех

Ајде, можда догодина ќе се средат... ама катастрофа

Кој знае што работи има зад кулисите со Брејди во Тампа од тоа што имам слушано, ама друго е, Тампа е историски срање франшиза што немаше иднина без Брејди, лани Џетс без Арон играа сосема ок и буквално се што им фалеше и мааалце попотентен напад... буквално Флако да го имаа бољи сезона ќе имаа пошто ќе имаше контрола Салех и ќе имаа посмирена и конкретна игра.

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.981
Поени од реакции
11.621
Тренерот на Чикаго мора да имаше некој удар и не бараше тајм-аут...

Член од
7 април 2015
Мислења
2.787
Поени од реакции
1.698
Добри утакмици за Thanksgiving, успеав само Green Bay да ги гледам и ме бендисаа, иако не сум нивен фан. Штета што не можев да ги погледнам другите две.

Kajgana Shop

На врв Bottom