Американски фудбал - NFL лига

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
macy 1.jpg

Ajде Тенеси вечер нека победат за прв пат. Другарка ми Мејси им е чи'рлидерка, да не биде за џабе сето скокање пред трибини :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
После три кола мошне изедначено во фентази групата :)

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Ако на некој му треба QB на фантази, пишите за да дискутираме трејд

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.980
Поени од реакции
11.621
@Марли Многу лоша лоша повреда за Хачинсон и секако за Детроит. Без него не верувам дека би можеле до крај да одат (финале на конференција барем), едноставно преклучен играч е он...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
@Марли Многу лоша лоша повреда за Хачинсон и секако за Детроит. Без него не верувам дека би можеле до крај да одат (финале на конференција барем), едноставно преклучен играч е он...

Ќути брат не можев да се израдуам на победата и газењето вчера
Како играше сезонава беше бр.1 кандидат за ДПОЈ, али јебига. Нема да можат да го заменат тоа јасно е, ама ќе бидат агресивни на трејд дедлајн, се спомнуваат Редик, Клауни, Хендриксок па и Макс Крозби, ама не веруем задњиве двајца да са достапни

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.980
Поени од реакции
11.621
Ќути брат не можев да се израдуам на победата и газењето вчера
Како играше сезонава беше бр.1 кандидат за ДПОЈ, али јебига. Нема да можат да го заменат тоа јасно е, ама ќе бидат агресивни на трејд дедлајн, се спомнуваат Редик, Клауни, Хендриксок па и Макс Крозби, ама не веруем задњиве двајца да са достапни
За последниве двајца не знам како се со договорите, уште колку имаат, но на прва, Детроит ќе треба да дадат многу иден капитал за да ги донесат, а не знам ни воопшто како стојат со salary cap. Првите двајца се далеку поефтини и од аспект на капитал што треба да го дадеш и од аспект на плата, не се на тој квалитет секако, но можат да бидат корисни.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.407

двата тачдауни на Герет Вилсон фаќање со една рака :vozbud:

А рукиво ама се изглупира :sramezliv:

Член од
7 април 2015
Мислења
2.784
Поени од реакции
1.698
Кое дно пробива преносот на Арена Спорт од Минхен, звукот е понапред околу 1 минута пред сликата, веќе знаеш што се случило пред да се изведе акцијата. Среќа имам РТЛ на Иптв па може таму да гледам.

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.980
Поени од реакции
11.621
Кое дно пробива преносот на Арена Спорт од Минхен, звукот е понапред околу 1 минута пред сликата, веќе знаеш што се случило пред да се изведе акцијата. Среќа имам РТЛ на Иптв па може таму да гледам.
Ne znam dali ima vrska shto komentatorite Miksa i Vanja se vo zivo na Allianz, a slika verojatno se dobiva od international feed. No i da e taka, zoshto bi kasnel tolku international feed...

Член од
7 април 2015
Мислења
2.784
Поени од реакции
1.698
Ne znam dali ima vrska shto komentatorite Miksa i Vanja se vo zivo na Allianz, a slika verojatno se dobiva od international feed. No i da e taka, zoshto bi kasnel tolku international feed...
Се оправија сега, изгледа го успорија звукот во Београд.

Kajgana Shop

На врв Bottom