Далас - не е прашањето дали ќе влезат во плејоф. прашањето е од кого ќе изгубат таму. Ремс? Берс? Бакс?
Џајантс - мислам дека нема да бидат катастрофа како што се мисли, и дека ќе имаат изненадувања и ок резултати. Сепак, ќе биде чудо ако фатат плејоф
Фили - кладилнициве ги сметаат како топ 5 фаворити за титула
???? ја не би се изненадил ни плејоф да не фатат, ептен се у моуд за распаѓање, сите коцки се спремни. Повеќе ќе ме изненади ако се компетитивни од тоа да не се
Комуњари - Може Џејден да е добар пик, делува ко забавен КБ. Ама пак, исто ко Рејдерс, нерелевантни во големата шема на нештатa
Чикаго - не, озбилно, ако не станат релевантни со оваа генерација на играчи нека се самоукинат ко франшиза. Не мора уште одма годинава, ама у овие пар години...
Детроит - ваљда не е хот тејк да се каже дека и овие како Хјустон ќе регресираат? Ама од друга страна па делуваа ептен леџит лани. Би требало да влезат во плејоф, па може како андердогс да изненадат. Секако се изборот на секој објективен човек, симпа екипа се ама логиката вели дека треба да има регрес од лани, башка и бетер распоред имаат од лани
Пакерс - не бе, уште не сум sold on Love. Не знам што да предвидувам, тука ваљда ги потценувам, ама не знам бе, не ми делува уште ко да се легитимна екипа ко што ги прават некои.... ајде, вааљда за плејоф да ама за повеќе...мех
Минесота - овие може лагано прв пик догодина да имаат и да изградат нешто за во иднина. 2031 или 2032 е нивна
Атланта - огромен потенцијал. Ама ќе заебат нешто.. така?
(под огормен потенцијал мислам за плејоф да влезат и да играат атомски фудбал)
Каролина - се е подобро од лани, тоа беше еден од, ако не е и најлош тим што го имам гледано, особено при крај на сезона...аууууу
Сејнтс - дај бе нека се укинат више еднаш овие, шо кур е ова секоја сезона прават тим што се бори....да биде просечен. Пази, не се бори да биде јак или нешто шо ти знам...се бори да биде просечен. Дај бе земете напрајте сериозен рибут, стајте некој жртвено јагне тренер 2-3 сезони, ебете си мајката со bottom 3-4 екипа, собирајте пикови и планирајте рестарт на све ова, шо кур е ова
Тампа - не сум објективен.
Би требало да се добри ама у пичку матер распоредов расплакува мајки
Аризона - ќе пробам да гледам повеќе од нив сезонава пошто живо ме интересира како ќе играат. Вајлд карта ми се за сезонава, стварно не знам што да очекувам од нив. Има шанса да бидат добри или барем забавни за гледање, не би се изненадил да изненадат (други, а не мене, логично, бидејќи претходно во реченицата реков "не би се изненадил"
)
Ремс - некако и овие како да одат под радарот. МекВеј ко Сполстра, испаѓа ко од све да може јак тим да направи. Мислам компетитивни ќе се годинава, лани не изненадија, ама мислам сега сфативме дека станува збор за одлична екипа генерално
Најнерс - уф... овие ептен се чоукаат у последно време бе... Се надевам Брок ќе има јака сезона и ќе си заработи топ пари. Не знам, може и на овие чоукингот во ДНК да им е влезен, мнооогу е зезнато кога си јака екипа што оди далеку и веќе си влезен во 'се освен титула е разочарување'
Сихокс - Ју ноу уат, ајм гона сеј ит... не ми праат мерак за озбилна екипа што би влегла во плејоф. Ок се, ама се ова делува како и они да не очекуваат плејоф и ко да прават некој мини рибут за што и да ќе биде следно за франшизата.