@Марли Многу лоша лоша повреда за Хачинсон и секако за Детроит. Без него не верувам дека би можеле до крај да одат (финале на конференција барем), едноставно преклучен играч е он...
За последниве двајца не знам како се со договорите, уште колку имаат, но на прва, Детроит ќе треба да дадат многу иден капитал за да ги донесат, а не знам ни воопшто како стојат со salary cap. Првите двајца се далеку поефтини и од аспект на капитал што треба да го дадеш и од аспект на плата, не се на тој квалитет секако, но можат да бидат корисни.Ќути брат не можев да се израдуам на победата и газењето вчера
Како играше сезонава беше бр.1 кандидат за ДПОЈ, али јебига. Нема да можат да го заменат тоа јасно е, ама ќе бидат агресивни на трејд дедлајн, се спомнуваат Редик, Клауни, Хендриксок па и Макс Крозби, ама не веруем задњиве двајца да са достапни
Ne znam dali ima vrska shto komentatorite Miksa i Vanja se vo zivo na Allianz, a slika verojatno se dobiva od international feed. No i da e taka, zoshto bi kasnel tolku international feed...Кое дно пробива преносот на Арена Спорт од Минхен, звукот е понапред околу 1 минута пред сликата, веќе знаеш што се случило пред да се изведе акцијата. Среќа имам РТЛ на Иптв па може таму да гледам.
Се оправија сега, изгледа го успорија звукот во Београд.Ne znam dali ima vrska shto komentatorite Miksa i Vanja se vo zivo na Allianz, a slika verojatno se dobiva od international feed. No i da e taka, zoshto bi kasnel tolku international feed...