Moe mislenje e deka deckoto kako so se forsirase so pesnata od Tose Proeski Tajno moja ne moze ni najmalce slicno da ja ispee ne mi se dopaga kako pee valjda u wc samo si peel i nema ni trening ni nekoja posebna boja na glas ne mi se dopaga ni negovata nova pesna mu ja pravel Kire Kostov kako za na Zlatno slavejce da go spremal mislam katastrofa pa i na evrovizija go spremale lelej luge XXL se sekavate kakvi bea e taka ke bide i on ama sepak neka se proba se gleda zelba mu e :salut:
Ах, Макеоднијо!Имаш куп експерти.И ке беше приказната со срекен крај ако барем музичките експерти имаа минимално музичко познавање.Ама за жал најголем дел не знаат тонот Ц повишен за пола степен како се вика.Мегутоа си знаат да зборат, имаат усти отворено ко да не речам што..
Ни еден ама ни еден човек не станал пејач со пеење некоја песна од некој пејач и притоа ја пеел слично или исто ко него.Штосот е да ја испееш на твој начин и подобро од оригиналот.Е тогаш си пејач.Така да Александар нема потреба да ја пее песната слично ко Тоше.
Песната од Кире, не си ја ни слушнал коментираш.И јас бев изненаден што пее песна од Кире Костов, мегутоа под сплет на околности слушнав дел од песната и песната е одлична и не наликува на Златно Славејче.Кога сме кај златно славејче таму песни прави Александар Џамбазов, а не Кире.
И уште нешто.Евровизија е фестивал за кој сите зборат едно или друго ама тој фестивал ти нуди најголема промоција.Ако си паметен ке се испромовираш, ако не ке се избламираш.Едно од то сигурно.Сети се само која беше Елена Ристеска пред Евровизија 2006, и што стана Елена Ристеска после Евровизија.
И да има желба, има сон.А за да успееш најважно е да знаеш што сакаш и да знаеш да сонуваш.Дека еден ден сонот ке ти стане јаве!