аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
момци кој одел преку гевгелија кажете ми ВО ГРЦИЈА колу патарини има и колку им се движат цените на патарините?
Ima preku dalas union mozes da vides ili preku vior2За Ксамил или Саранда колку чини автобуски билет?[DOUBLEPOST=1405351357][/DOUBLEPOST]@gjoko-mkd
Ох да, верувам дека таму имаат интересни понуди за каурите.ima agencija Marigona trawel odma do jajapashina dzamija i tie imat interesni ponudi ...
Dosta vise so ovie stereotipi....Pari se pari.....Na ovie agenciite najbitni im se parite a dali gi zemale od makedonci,albanci turci ili vlasi veruj mi ic gajle ne im eОх да, верувам дека таму имаат интересни понуди за каурите.
Нема потреба од пасош? Како така?[DOUBLEPOST=1405547310][/DOUBLEPOST]Dajte be luge pomagajte,posebno Gjoko,posto pocesto patuvas za albania,pisete mi kakov e patot od Ohrid za Ksamil,preku kafasan,posto samo preku toj pat nema potreba od pasos,za kolkuvreme sa patuva,dali e tolku los patot kolku sto se pisuva po forumive,se zbudalev,ne znam sto da pravam,da trgam ili ne,posto sum so mali deca,ednoto 2 god,drugoto 3.Helpppppppppp Please
Де бре. Кај имам појше шанси да најдам смештај - Ксамил, Саранда или Валона? Нема да одам преку агенција и страв ми е како би идело за смештај. Како што гледам на букинг се е веќе пред крај, речиси се е испорезервирано у пм.[DOUBLEPOST=1405547539][/DOUBLEPOST]Плус во август навалуваат италијанците пошто тие имаат колективен одмор.Не би препорачал термин помеѓу 1-25 Август.
Koja agencija?Ako moze da mi pratete mene sliki sakam da odam so decko mi vo Saranda i denes bev vo agencija i mi go ponudija bas ovoj hoyte cakala za 15 evra od den po covek za perod od 1 avgust. Pa ako moze da mi dadete nekoi podetalni informacii za mestoto, dali ima fakultativni izleti, sto da se poseti, i dali e skapo[DOUBLEPOST=1404754159][/DOUBLEPOST]dali ima neki par sto ke odi vo period od 30 juli ili 5 avgust, vo hotel cakala ako se iznajdeme da se druzime[DOUBLEPOST=1404754412][/DOUBLEPOST]
Нема потреба од пасош? Како така?[DOUBLEPOST=1405547310][/DOUBLEPOST]
za da vlezes vo albanija ne ti treba pasos
Za vlez vo srbija i albanija dovolno e licna karta,porano bese i za crna gora ama sega toa se smeniКако бе ова? Имам бебе од нецела година и не знам дали ќе стигнеме да му извадиме пасош до пред одмор, многу се нервирам. Како може да влезеш без пасош? И тоа само на еден граничен премин? Линк нешто, официјална информација?