аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
Dajte podetalno kazete kaj e taa menuvacnica ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
преку Далас унион од Скопје[DOUBLEPOST=1406046902][/DOUBLEPOST]Нема потреба од пасош? Како така?[DOUBLEPOST=1405547310][/DOUBLEPOST]
Де бре. Кај имам појше шанси да најдам смештај - Ксамил, Саранда или Валона? Нема да одам преку агенција и страв ми е како би идело за смештај. Како што гледам на букинг се е веќе пред крај, речиси се е испорезервирано у пм.[DOUBLEPOST=1405547539][/DOUBLEPOST]
Koja agencija?
Нема потреба од пасош? Како така?[DOUBLEPOST=1405547310][/DOUBLEPOST]
Де бре. Кај имам појше шанси да најдам смештај - Ксамил, Саранда или Валона? Нема да одам преку агенција и страв ми е како би идело за смештај. Како што гледам на букинг се е веќе пред крај, речиси се е испорезервирано у пм.[DOUBLEPOST=1405547539][/DOUBLEPOST]
Koja agencija?
Јас лани бев Валона. Поголем град, со доста околни плажи во близина. Има големо шеталиште, трговски, рингишпил голем за деца, 2 ноќни клуба, кафичи, сендвичари... Долга песочна плажа и ефтини ресторани...Здраво
Што би ми препорачале од албанија за фамилијарен одмор 4 возрасни и 3 деца(2,5г,5г и 9години) да не е ксамил и саранда(зошто сме биле), и да има навечер да се прошета(да не е досадно како во ксамил)
pomegu valona i saranda, gradce Himare malo e ama ima taverni, kafici i takaЈас лани бев Валона. Поголем град, со доста околни плажи во близина. Има големо шеталиште, трговски, рингишпил голем за деца, 2 ноќни клуба, кафичи, сендвичари... Долга песочна плажа и ефтини ресторани...
Само заради тоа таверни, а инаку грците кои живеат во тие на делови на албанија, се толку љубезни и гостопримливи шти не личат на грци, исто како и албанците секаде каде што сум бил низ албанија воопшто не соодведствуваат со нашиве 25%оти поголемиот дел од жителите се грци,затоа има таверни
Been there, done thatПа `менувачката` е прав авион,а плус е многу љубезна и добро зборува англиски.Кој има `задни намери` ова е локацијата:
39.769387, 20.001108
250 евра за?Been there, done thatИнаку сношти се вративме од Ксамил, супер си поминавме, се на се за 10 ноќи, 250 евра со нешто јадење купено од тука, ама немаше потреба, откако ги видовме цените на лице место.
![]()
Фала за инфоКомплет аранжманот со пат и сместување (184 еур) и тоа што потрошив таму (60 еур).
Прегледај го приврзокот 98966
Бевме на прв спрат, односно тоа му доаѓа како втор (над приземје, каде што си седеше газдата). Ова испаѓа како хотелче, собите така им беа нумерирани, постелнина ни сменија петтиот ден, дури и останаа доста крпи неискористени. Покривот ти е на располагање, поглед фантастичен, гостопримството одлично, клима нонстоп вклучена во цената, ви-фи, фрижидер, плинско, садови и прибор. Плажите ептен блиску, бираш кај сакаш, ресторанчиња исто во близина, со еден збор супер беше![]()