I
Intex
Гостин
Абе имате информации колку заработи филмот досега? Фала.:smir:
213 милиони. Има уште толку дури ги врати парите Па тек после да почне да заработуваАбе имате информации колку заработи филмот досега? Фала.:smir:
Грешка си, мислам дека worldwide бројката на заработката засега е 785 милиони, така пишува и на Wikipedia и на филмските сајтови.213 милиони. Има уште толку дури ги врати парите Па тек после да почне да заработува
Шо кој q-ratz милијарда? Титаник заработи две милијарди, а имаше за некое милионче помал буџет.Му се исплати важно, можи ќе стигнат до милијарда заработувачка. Не ми е мене уште гледан па да не коментирам напразно. Си го чекам ХД да излези по торенти.
Уште го даваат.Некој ако знае да ми каже дали го даваат уште во кино Рамстор
И јас истото го мислев али побрз сајт е овој..Заработувачка секогаш се гледа од оваа страна бидејќи прва ги има сите ингормации за сите филмови
http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=avatar.htm
Само 300 милиончина помал буџетШо кој q-ratz милијарда? Титаник заработи две милијарди, а имаше за некое милионче помал буџет.
Ма ич нека не земат, мамичето нивно. Тие пари би можеле да се искористат за 1000 попаметни работи, а они ги искористиле на ефекти!! Па што му фали на било кој друг филм за кој не се потрошени толку пари?? Негде прочитав дека со парите потошени за филмов би можела да се доведе економијата на било која афричка земја на пристојно ниво. Од инает не го гедам филмов у кино (знам дека 100 денари не им значат ништо, али од принцип не го гледам у кино). Многу сум изреволтирана.А ја се засекирав плата дали ќе земат :pos2: