Љубомората - знак на љубов или опасност?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Devilish Angel напиша:
... а секако кога љубомори ако праам муабет со некој друг мужјак ондак таквата љубомора ми годи :je:
Све пред ова се сложивме, а бидејќи истово го заборавив морав да го истакнам со мала разлика ... кога јас му зборам за друг некој, и кога приметувам љубоморни подпрашања ... мх, мх, мх, мх, мх!:icon_lol:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Љубоморна сум само во одредени случаи.Кога станува збор за машки,никогаш не сум била љубоморна ако го видам дечко ми да праи муабет со друга(не сум посесивна по природа:icon_lol:).Ама ако почне да ми иде на живци и намерно да ме прави љубоморна,тогаш му ставам крст.

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Убаво е koga партнерот е малку љубоморен.. ама ако таа љубомора прерасне во „болест” - ако типот стане болно љубоморен ќе си заработи црвен картон и ќе седи на клупа до крајот на сезоната.

П.С. дивне, бриши пораки ја имаш надминато квотата!:)

Член од
12 јануари 2006
Мислења
313
Поени од реакции
0
Никојпат не сум љубоморен(освен ако ми ја земат женската)

eYeCaNdY

Неодолив
Член од
27 јануари 2006
Мислења
68
Поени од реакции
1
Не сум љубоморен по природа. Сакам девојки по кои се врти цела околина и тоа никогаш не ме направило љубоморен туку баш горд што е со мене.

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Љубоморна сум.
Зависи само колку и за што.
Кога сум во врска,на почетокот претерано сум љубоморна али пробувам да не го покажам тоа.
Во друштво, онака љубоморна сум ептенннн ретко.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
eYeCaNdY напиша:
Не сум љубоморен по природа. Сакам девојки по кои се врти цела околина и тоа никогаш не ме направило љубоморен туку баш горд што е со мене.
Likewise , obozavam maski sto se polni so samodoverba i mozat da go prifatat vnimanieto sto go dobivam na praf nachin . Od druga strana voopsto ne sum ljubomorna osoba i obozavam da trzat drugi po deckomi a toj da e samo moj .

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Љубомора тоа ти е болест
Секој е Љубоморен колку да пишувате дека не сте лјубоморни н еви верувам секој еден човек е љубоморен

Но некој успева да ја контролира Љубомората
јас сум љубоморен но љубомората не ја искажувам јавно

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
CopyOfDeath напиша:
Љубомора тоа ти е болест
Секој е Љубоморен колку да пишувате дека не сте лјубоморни н еви верувам секој еден човек е љубоморен

Но некој успева да ја контролира Љубомората
јас сум љубоморен но љубомората не ја искажувам јавно
potpolno se slagam so tebe. ljubomorata e del od sekoj covek samo kaj nekoj e poizrazena kaj nekoi pomalku, nekoj mozat da ja kontroliraat i da ja zacuvaat vo sebe a drugi ne mozat i toa go manifestiraat javno.
jas sum od tie sto mozat da ja zacuvaat vo sebe.

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Општо не сум бил баш некој љубоморен тип..... во последно време имав така некои мали испади на љубомора.... но мислам дека сето тоа беше во границите на нормалното.... пошто сепак мое лично мислење е дека по малку мора да и се љубомори.... ако онака лежерно се реагира од моја страна на било каков флерт на некојси ти тип кон мојата девојка..... моето нереагирање би имало негативен ефект.... такада: љубоморам кога "морам" :wub:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Абе љубомора у врска со љубов, партнер, зракопрц и остали сексуални заврзлами не е толку страшна, пострашна е секоја друга љубомора, шо би се рекло завидл'к.

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Мистичен напиша:
Абе љубомора у врска со љубов, партнер, зракопрц и остали сексуални заврзлами не е толку страшна, пострашна е секоја друга љубомора, шо би се рекло завидл'к.
Imam jas edno moto do koe se drzam zatoa sto sekogas taka i mislam: "Ne ti zaviduvam tebe,krivo mi e za mene!"

Inaku,koga e ljubovta vo prasanje,da,za zal,ljubomorna sum.Normalno ljubomorna.Takvata ljubomora i dava zivost,shmek na vrskata.
Se uzasnuvam na patoloska ljubomora...za nea nema lek. A takvi lugje ima mnogu i sekogas se latentni (prikrieni),deluvaat kako pamuk,no,na prvata provokacija se pretvoraat vo monstruozno posesivni sustestva,koi se i agresivni (fizicki,ne samo verbalno).Toa e strasno i nikomu ne mu posakuvam da naide na takov partner.Pu..pu..skraja od site da e!!!

Daniela

Мијаааууу....гррр...
Член од
14 јули 2005
Мислења
302
Поени од реакции
3
Ljubomorata za mene e nepoznat zbor. Nikogas ne sum bila ljubomorna i neveruvam deka nekogas ke bidam. Ne zasto ne sakam ednostavno zasto ne ja cuvstvuvam.
xm,dali e se ok so mene? :)

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
ljubomorna sum...neznam koga i neznam zosto ali ljubomorna sum epten...koga se obiduvaat da me napraat ljubomorna mi e smesno ali koga nesvesno nekoj pravi nesto so nekoj drug i toa mi smeta odma mi pagja raspolozenie i dozvoluvam toa da se primeti...se ponasam ko idiotka,gleam u edna tocka i baram pricina za kavga...ali se ova vazi samo ako sum bila predhodno malce ljuta ili nervozna,u princip ne sum bas ljubomorna poso i ne gleam so se desaa u okolina :)
a licno mrzam ljubomorni stvorenja,osven ako ne mi znaci nekoj premnogu pa mi e slatko koa ljubomori :)

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
mary_jane напиша:
Инспирирана од темата Љубомора Рамнодушност и од идеата на Ацева еве ја отварам темава...
Колку и во кои ситуации сте љубоморни?
Дали можете да ја контролирате љубомората?
Ја покажувате или криете?
И колку ви пречи љубомората кај другите?
nekogash sum premnogu ljubomoren!!! ama tolku mnogu shto i sam sebe si se mrzam znachi zboram odvratno ljubomoren !!! ne deka jas sam sakam da bidam ljubomoren ali .. samo po sebe e toa neznam!!!!
Sekogash ja pokazuvam sekogash !! neznam da ja krijan ednostavno neznam kako da ja skrijam!!
kaj drugite mi prechi ali ne mnogu ...

Kajgana Shop

На врв Bottom