Љубомората - знак на љубов или опасност?

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Што Платон?
Абе пештерата :D
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 05:19 ---
Bas sega mi postavuvas takvi prasanja :( treba da mislam na prasanjeto bas super prasanje .
Ako ne odgovori mi ttii i taka ke mislam na odgovorot :P
Друга карактеристика за младите како тебе е хипотетичко мислење (што би било ако би било) што води кон голем степен на неодлучност.
Трета е социјална имитација (учење), претерувате со него.

Член од
14 октомври 2013
Мислења
14
Поени од реакции
0
Во ред, но прво одговори ми ти на моево прашање.

Утре се дешава земјотрес и те проголтува земјата и се наоѓаш во некое подземно царство.
Како ќе им објасниш на деца кои целиот живот живееле под земја што е тоа сино небо и сонце?

Ако ми одговориш на ова ќе ти кажам. :)
Prasanjeto e super stvarno !! Samo kok da mu odgovori mozakot mi e stopiran da mislam na prasanjeto. Te molam kazi mi bas me interesira odgovorot.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.734
Поени од реакции
4.485
Bas sega mi postavuvas takvi prasanja :( treba da mislam na prasanjeto bas super prasanje .
Ako ne odgovori mi ttii i taka ke mislam na odgovorot :P
На кратко на моево прашање нема одговор, како што ти неможеш да им објасниш на тие деца што е тоа сино небо без да ги изнесеш на површината и да им покажеш така и јас и до утре да ти објаснувам што е тоа „сино небо“ ќе биде џабе се додека ти самата не искусиш. Не се брзај да пораснеш, се во свое време.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Prasanjeto e super stvarno !! Samo kok da mu odgovori mozakot mi e stopiran da mislam na prasanjeto. Te molam kazi mi bas me interesira odgovorot.
Неможеш бе девојче неможеш да им објасниш нешто што немаат искусено, нешто како сонцето и небото затоа што живееле под земја.
Don’t believe the girls who say that they are not jealous. There is not such a thing
Its not really bad to be a selfish, there are just things that should not be shared.
Whenever you’re with someone other than me, I get feelings of wishing to be that person, making me think about you more.
There are things in life that you have to give extra care because if it gets broken, you can never fix it..

Член од
14 октомври 2013
Мислења
14
Поени од реакции
0
На кратко на моево прашање нема одговор, како што ти неможеш да им објасниш на тие деца што е тоа сино небо без да ги изнесеш на површината и да им покажеш така и јас и до утре да ти објаснувам што е тоа „сино небо“ ќе биде џабе се додека ти самата не искусиш. Не се брзај да пораснеш, се во свое време.
Super :) fala na site
Jas ve napustam treba da se spremam za rabota :(

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Уфф ја сум тешка за ова, љубоморна сум и посесивна, кога е мој сакам да е САМО мој...Обично сум избувнувала со љубомора со добра причина никогаш не сум без добра основа..мора нешто да правел, флертувал или сакал да мува на страна па тогаш реагирам што е нормално.........
Но во секој случај не сакам болна љубомора кога ти дише во врат каде одиш и со кого зборуваш.Од такви бегам подалеку..Но морам да признаам дека ми прија кога он е слатко љубоморен во нормална доза ..Со тоа ми покажува дека ме сака и не сака да ме дели со ниеден друг и дека сум му битна....

Kajgana Shop

На врв Bottom