Handsome
Love me or Blow me !!!!
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 852
- Поени од реакции
- 1
или кога ќе му снемат девојки за мување...Ma4ence напиша:Abe bataligo.Ne veruvam deka masko na taa vozrast samo ja muval.Mislis ne mozes da si najdes nekoj podobar i poubav od nego.Stom te izvaral i po moe mislenje ja plesnal taa nema sto da baras poveke so nego,a i ne si navlezena u nekoja vrska pa da se zamaras.Stom on ne se zamara,ne se zamarj ni ti.Ostavi go ednostavno,ako te saka kako sto vika,ke te pobara on sam,veruvaj
браво беahil напиша:decki bi sakal da prasam za sovet:
Takov tip sum sto ednostavno ima tolku devojki sto mi se simpaticni i bi sakal da bidam so mnogu od niv,ama koga ke gi osvojam gubam zelba.Ednostavno nema nekoja kojaznaa sovrsena. Isto taka ke vi kazam uste eden problem sto go imam momentalno:
Imam mlada profesorka okolu 27 godini,nemazena,nema decko veke 1 godina. Navistina mi se dopaga. So nea se gledam cisto profesionalno iako bi sakal licno,mnogu me zanima kako licnost. Jas sum 4-ta godina i vremeto mi minuva,ne znam dali da i se pustam ili da cekam pri krajot. Znam deka i ona ne me gleda samo kako obicen ucenik ama poveke ne znam....
Predlozete nacin kako da stanam poblizok so nea
27 и не е баш млада + професорка ти е...ти си мислиш дека си нешто екстра...да беше толку искусен немаше овде да бараш совети...
какво ти е тоа "професионално гледање"???одиш кај неа на часови по нешто и затоа те гледа на спешл веј????
и ако те гледа посебно а ти си такво големо ебачиште...ватс да проблем???