BABY_17 напиша:
Mi se desava neso so nejkam da mi se desava. Zapoznavam nekoj, mi se sviga, iskacame ednas, dvapati, i po nekoe vreme mi zdosaduva! Ne mozam da najdam nekoj interesen. Ja premnogu baram ili mazive stanuvaat dosadni? Patem mojve drugarki imaat vrski po 5-6 meseci, godina-dve, a ja po mesec -dva i tolku... IMA LI NADEZ ZA MENE???
Во секој случај - проблемот лежи во тебе.
Или наоѓаш погрешни копиљаци, или премногу бараш од нив. Мада, незнам што всушност очекуваш да видиш во некој со кого си излегла еднаш или двапати. Немаш трпение, лесно ги менуваш партнерите, а од сите нив очекуваш да се покажат добро. Нема да биде така. Биди малку повеќе пребирлива (и трпелива) и ќе најдеш некој што те исполнува целосно.
Не е финтата да смениш што повеќе за да го најдеш вистинскиот, туку да направиш мудар избор, без да се залеташ и да „паднеш” на првиот кој ќе те шармира со неговиот шарм за еднократна употреба. :wink:
Те прочитав и на една друга тема. Ти дефинитивно имаш проблем.
Проблемот е тоа што премногу размислуваш околу тоа „дали имаш проблем” и „дали има надеж за тебе”, а со тоа се руши твојата самодоверба и се билда твојата напнатост.
Жал ми е, но за тебе најверојатно нема спас
Не верувам дека некогаш до крајот на животот ќе свршиш и ќе ја најдеш твојата љубов
BABY_17 напиша:
mene monstop mi se desava, so drugi zborovi, ne svrsuvam! ne e do tipit, poso go smeniv, do mene e! i ne znam vise zaso imam seks koa ne svrsuvam? izglea imam problem.......ili ne?! :kesa: