Па и не знам колку е љубовен, а колку јас си имам проблем со главата... ај со ред.
Во врска сум тазе... и после мнооогу време се појави „идеалниот“. По карактер... и се е најпрекрасно... и се заљубувам секој ден се повешќе и повеќе... ама...
имав 5годишна врска до пред година ипол. и после тоа уште се гледавме. Да скратам, многу комплицирано, ама знам дека никогаш нема да сакам некој како него што го сакам. Пред месец дена дечкото го избриша фејсбукот и мене ми беше полесно кога немав секојдневен пристап до, барем дел од неговиот живот. И денес го вратил. и мене срцево ќе ми излета, се препотувам, се претварам во манијак... а не е опција да го избришам, не сме во лоши односи. Ени едвајс?
Најсериозно и најискрено - не знам што сакам
Срце тоа убаво. Колку е тешко да се биде девојка а?
Не се секирај, ниедна жена не знае да сака вистински еден маж. Едноставно неспосбни сте за развивање здрави емоции, кај вас сè мора да биде ултра комплицирано, зашто сте комплицирани како суштества.
Е сега, не би ги делел мажите и жените по јачина на карактер, то ест, по покажување дека имаат карактер. Ако ти си решила дека нема да бидеш веќе со бившиот во врска, биди паметна и избриши го од својот живот по секоја цена. Како кога се трудиш да слабееш, не можеш да ослабеш ако од време на време викаш, „ај бе само една коцка чоклатце“. Секој нагон да се јавиш, да го чуеш да го видиш, го елиминираш, си докажуваш на себе дека си цврста, дека не си обична глупава девојка којашто ќе падне на првиот момент на слабост. Е сеа, ако си сигурна дека го сакаш, го бараш назад, ама со оглед на тоа дека ти не знаеш кого да одбереш, сакаш и ваму и таму, јас те советувам да застанеш пред огледало, да се погледнеш убаво, да земеш убаво воздух и да речеш, „Ако седам на две столчиња, тоа ме прави курва. Сакам ли да бидам курва?!“. Ако не најдеш цврст одговор на тоа прашање, соочи се, курвичка си, како речиси цело Скопје.
А за новиот, еден бесплатен совет. Рано е да сфатиш после месец дена дека е совршениот. Причекај да се појави првиот посериозен проблем, тогаш ќе видиш дали е совршениот.