Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
od mene samo podrska .. toa sto ke te napravi srekna .. ostvari si go i ovozmozi si i vo tvoeto srce da gree sonce.. a site okolu tebe ako tolku te pocituvaat i sakaat ke te sfatat tebe.. i ke go sfatat toa ubavo neshto sto ke te prai srekna

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
asfalt напиша:
од моја страна е опправдано, мислам да беше една педа подалеку од балканов, тоа ќе беше само едно слатко искуство, па зошто не и повеќе:))), ај другите нека кажат...
Аха, фати англичанец за дечко во ирскиот дел на Белфаст, или имај арапка девојка во Ерусалим... Балкан мај ес...

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
solza напиша:
Samo sto zagubiv nekoj sto go sakam!Help
Фала, за надолго и нашироко информациите ...

Сите некогаш сме загубиле некој/а, но, не секогаш поради иста причина...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
solza напиша:
Samo sto zagubiv nekoj sto go sakam!Help
Убиј се! Тоа секогаш е најлесното решение кога ти е тешко :wink:
п.с. Гледам и зошто си го загубила, не се потруди ни да ни објасниш а камо ли да се обидеш да го задржиш...

Член од
28 февруари 2006
Мислења
56
Поени од реакции
0
Fala za prethodnite utehi a za toa zasto ne napisav nesto poveke mislam deka sto e storeno, storeno e.Nema vrakanje, samo imav potreba da kazam nekomu deka mi e tesko.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Имаш тема „Во врска со љубовта сакам да кажам...”.Оваа тема е за совети,не за тешење.:)

С

Сатори

Гостин
makedon4e напиша:
ne mi e jasno zosto moderatorive ne im zabranat na decistava(od12-16god)
da pisuvaat postovi na temava...pa ako razmislime malce toa niv so im se slucuva e edna obicna detska ljubov koja sekoj treba da ja dozivee i nikogas ne e dolga...mesto da praime muabet za ljubovni problemi koi gi spopagaat tie sto se od 18 pa nagore i sto pokraj iskustvoto i vozrasta im treba sovet(ama izgleda uste dolgo tuka ke si postiraat maloletnite:ban?:)
:toe:
Слободно можам да те информирам дека тотално си застранил.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
ke te zamolam da go argumentiras prethodniot post...zatoa sto i sama znaes deka toj sto samo pisuva dva do tri reda toj tesko deka e navlezen vo kontekstot potrebno e obrazlozenie:tapp:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
makedon4e напиша:
ne mi e jasno zosto moderatorive ne im zabranat na decistava(od12-16god)
da pisuvaat postovi na temava...pa ako razmislime malce toa niv so im se slucuva e edna obicna detska ljubov koja sekoj treba da ja dozivee i nikogas ne e dolga...mesto da praime muabet za ljubovni problemi koi gi spopagaat tie sto se od 18 pa nagore i sto pokraj iskustvoto i vozrasta im treba sovet(ama izgleda uste dolgo tuka ke si postiraat maloletnite:ban?:)
:toe:
Демек мора да си полнолетен за да се заљубиш? Ај и таков закон нека донесат ако не. nemoguce:

Колку што тебе ти изгледа глупаво и детско тоа што го пишуваат посочените (возраст 12-16), на истите нив со нивното гледиште на работите им изгледа како безизлезна ситуација за која бараат помош, па без разлика на тоа колку е проблемот дебилен, секој има право да си го искаже и да побара совет за истиот тој проблем, ако го смета за сериозен.

Ако не па, дај банирајте ги сите малолетници од темава, мислам. shamar:

С

Сатори

Гостин
PSYtisfaction напиша:
Демек мора да си полнолетен за да се заљубиш? Ај и таков закон нека донесат ако не. nemoguce:

Колку што тебе ти изгледа глупаво и детско тоа што го пишуваат посочените (возраст 12-16), на истите нив со нивното гледиште на работите им изгледа како безизлезна ситуација за која бараат помош, па без разлика на тоа колку е проблемот дебилен, секој има право да си го искаже и да побара совет за истиот тој проблем, ако го смета за сериозен.

Ако не па, дај банирајте ги сите малолетници од темава, мислам. shamar:
Благодарам. :nenene: Не си ти тој што треба да кажува како и зошто некој бара помош за некој проблем.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
A да се вратевте на темата?

Ако некој има проблем во врска со љубовта, нека пише. Тој што сака нека даде совет. На тој што му пречи темава и нема што да каже, слободно може да ја игнорира и да не постира. Не пишувајте колку да се каже дека сте пишале.

Секој пост кој нема да е ситуација која бара совет и секој пост кој нема да е одговор со совет - ќе биде избришан. Одиме со толеранција сведена на минимум.

Ај така...

Член од
21 февруари 2007
Мислења
89
Поени од реакции
6
Luge edna moja drugarka ima golem problem.Ne znae deka ke vi pisam.Mislsi deka deckoi ja "napumpal":drk: I sea ne znae kako da doznae dali e tocno ili ne,odnosno ne saka da odi na genikolog,mene me prasuva sto da prai.Znae li nekoj posle kolku vreme od"cinot"Se pravi toa testot za bremenost da i kazam,da ja utesam nesto,stoznam:toe:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ова не ми звучи ко љубовен проблем, и мислам дека не треба да стои у оваа тема, али еве ќе ти одговорам...
Тестот може да се направи најрано 7-8 дена после односот, али кај голем процент на жени у тој период може да даде лажен негативен резултат.Затоа најдобро е да го направи домашниот тест за бременост уште истиот ден кога треба да ја добие наредната менструација. Сепак,таквите тестови не се увек сигурни и затоа најпаметно ќе и биде да отиде на гинеколог.
И ако овојпат не е бремена, нека размисли малку пред следниот секс зашо не користи заштита.Пошо ако е трудна, а не е спремна за дете, врската со дечко и нема да биде единственото нешо што ќе се расипе.

Kajgana Shop

На врв Bottom