Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
otkacena^^^ напиша:
se zapoznav so edno momce,istiot den se fativme...ama mnogu e sramezliv...i ne znam se citame na msn mi veli deka me saka a i jas nego...problemot e ne znam zasto ne saka da me bakne...odime 1 nedela a vo taa nedela samo dva pati se vidovme...site mi velat mn.e sramezliv epa sea i jas sum ama pa do koga vaka...???pls za help sakam da znam toa znaci li deka ne me saka???pozz
абе некој треба да го скрши мразот. изгледа тоа треба да бидеш ти. покажи му дека нема од со да се срами, а може и ти да си му прва па да се срами да не дознаеш.

By the way: не треба да е форумов за луге над 16 год ??:star:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Цитат:
Напишано од otkacena^^^
PA JAS IMAM 15 A TOJ 16...

Имаш многу срамежлив и смотан дечко. Баци го ти ма пак шо :toe:

Па убо ти викат, шо? Ако прајте така, тој прв, јас прв никогаш не ќе се отсрамите. Биди ти таа првата па ќе видиш следниот пат дали ќе се срамит, покажи му малце дека не требит да се срамит :nokti:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
lugje citajte vnimatelno......
ne deka e od sega ama periodov pred moi oci gledam kako se gasnat(pagjaat u depresija de) mladi zivoti poradi los napad.....sea ke vi objasnam:
imam 4vorica drugari i 3jca poznanici vi se veruva li deka site si ja upropastija sansata so toa sto na tie sto gi sakaa pred da se fatat im kazaa iskreno i u faca "te sakam"...
toa e eden neviden fenomen so go pratam uste pred tri god ama godinava definitivno eskalira....zamislete kolku e jak toj psihicki period koga znaete deka nekoj ve saka....kolku i da vi se svigal covekot(masko/zensko) ke znaete deka go drzite u raka i ke vi se otvori prostor i vreme za vo potraga po podobra sansa ! zatoa ako sakate nekogo da osvoite ke gledate sto e mozno da bide po spontano i po mangupski(ovoa vazi za maskite ...oti na devojcinjava denes romantika slabo gi pali)
Epa sega vie pak brzajte i kazuvajte im u faca deka gi sakate(pred da se fatite):salut:
I za kraj "Niedna tvrdina ne e neosvoiva,ima samo pogresen napad"

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Оф леле...(овде има многу воздишки:))
каj бевте бе дечки пред ова то да ми го кажете сега женскава ми прави топло ладно коjзнае шо ке биде...
аj пак и jас што ви досадувам со мои проблеми доста ви се вашите:)
барем ви се исповедав:)
а иначе морам да го пофалам форумов доста паметни луге се врткаат тука:)

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
otkacena^^^ напиша:
ej fala na utehata...inace ne mozam da go bacam go sakam premnoguu...:wub:ne znam sto da pravam...
Алооо!Се читаш ли што пишуваш бе девојко?:)

Не можеш да го бакнеш бидејќи премногу го сакаш?Уште фали да слушнам дека свињите можат да летаат...

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
makedon4e напиша:
lugje citajte vnimatelno......
ne deka e od sega ama periodov pred moi oci gledam kako se gasnat(pagjaat u depresija de) mladi zivoti poradi los napad.....sea ke vi objasnam:
imam 4vorica drugari i 3jca poznanici vi se veruva li deka site si ja upropastija sansata so toa sto na tie sto gi sakaa pred da se fatat im kazaa iskreno i u faca "te sakam"...
toa e eden neviden fenomen so go pratam uste pred tri god ama godinava definitivno eskalira....zamislete kolku e jak toj psihicki period koga znaete deka nekoj ve saka....kolku i da vi se svigal covekot(masko/zensko) ke znaete deka go drzite u raka i ke vi se otvori prostor i vreme za vo potraga po podobra sansa ! zatoa ako sakate nekogo da osvoite ke gledate sto e mozno da bide po spontano i po mangupski(ovoa vazi za maskite ...oti na devojcinjava denes romantika slabo gi pali)
Epa sega vie pak brzajte i kazuvajte im u faca deka gi sakate(pred da se fatite):salut:
I za kraj "Niedna tvrdina ne e neosvoiva,ima samo pogresen napad"
го истакнав тоа во мојот претходен пост ама еве и поопширно...
мај поинт егзактљи 8)

Скулгрл напиша:
Алооо!Се читаш ли што пишуваш бе девојко?:)

Не можеш да го бакнеш бидејќи премногу го сакаш?Уште фали да слушнам дека свињите можат да летаат...
да не мисли баци (фрли) или пак лаже за годинките:hmm:

Член од
18 февруари 2007
Мислења
36
Поени од реакции
0
Handsome напиша:
го истакнав тоа во мојот претходен пост ама еве и поопширно...
мај поинт егзактљи 8)

да не мисли баци (фрли) или пак лаже за годинките:hmm:
abe ne mozam da go frlam i zaso da lazam za godinite...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
otkacena^^^ напиша:
se zapoznav so edno momce,istiot den se fativme...ama mnogu e sramezliv...i ne znam se citame na msn mi veli deka me saka a i jas nego...problemot e ne znam zasto ne saka da me bakne...odime 1 nedela a vo taa nedela samo dva pati se vidovme...site mi velat mn.e sramezliv epa sea i jas sum ama pa do koga vaka...???pls za help sakam da znam toa znaci li deka ne me saka???pozz
:pos: :pos: :pos: :pos: Не можам да престанам да се смеам... хахахаха...
Кај одите бе девојко... Абе шо ти е на тебе алоооо? Ја на 15 години не бркав девојки ама барем знаев дека ако треба да имам статус “идеме“ битен е бакнежот. Хахаха :pos: Ај шо немате појма зошто служи бакнежот океј... ама барем да не се преправавте дека знаете... како пост... хаварија... :pos2:
Дај уживај и играј у песок... кога навистина ќе сакаш да бакнеш некого а не само за да те знаат у школо дека имаш дечко... врати се на форум, ќе разговараме...

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
se zapoznav so edno momce,istiot den se fativmе
...ama mnogu e sramezliv...i ne znam se citame na msn mi veli deka me saka a i jas nego...problemot e ne znam zasto ne saka da me bakne...odime 1 nedela a vo taa nedela samo dva pati se vidovme...site mi velat mn.e sramezliv epa sea i jas sum ama pa do koga vaka...???pls za help sakam da znam toa znaci li deka ne me saka???poz

...:lool:
Како бе успеавте да се запознаете, да се фатите (:pos:) истиот ден - и уште си викате дека се са - ка - те?
И добро цела недела вака... Си играте?
Ако е вистина ова што го пишуваш... Твојов "дечко" не знае што сака, очигледно.
Батали го, најдобронамерно. Нема ништо да ти биде, а нема ни да умреш од љубов, верувај ми. :)

Член од
15 февруари 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
dajdo напиша:
ej sakam da mi kazete nesho prv pat sum mnogu ozbilen na forumof!!!! neznam kolku sho znaaat bef u luiziana i pominaf super 3 nedeli so edna devojka( ne e vazno koja) arno ama netrebashe se zaljubif mnogu!!! nie u skopje se muvavme dugachko vreme ona znaeshe deka imam devojka i se ama mnoguy me sakashe i sea trkaloto mi se svrte i me udri po nos !!! mnogu se zaljubif ama ja sum od nea 4 saaata so avion se slushame na tel sekoj den ama dzabe ne e toa toa ajde kazete sho da pravam mnogu sum skrshen!!!!!!!!!!!

abe nekoj da mi pomogne ozbilnen sum ...

Epa decko idi kaj nea ama da znaes deka ke se kaes so ke odes.I jas imav decko i fo naterav da dojde vo london a sega sakam da si otide.
misles deka ja sakas oti se slusas telefonski so nea a koga ke otides kaj nea ke bide se drugo i ke se pokaes veruvaj mi

dajdo aj otkazi se od nea.mozebi si zaljuben ama ke ja zaboravis veruvaj mi.Dolgi vrski i ljubov preku granica nikogas ne uspeva.
Ke se pokaes ako odis kaj nea.
Ti kazuvam od iskustvo oti i jas se pokajav so go viknav deckoto so odev so nego 5 fod vo makedonija.
Znam deka mu e bolno ama mu raskinav i koga go vidov svativ deka ne go sakam.
Cuvaj si go toa so go imas a ne trcaj po toa so sakas da go imas oti ti ke izgubis veruvaj mi

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
suzana напиша:
dajdo aj otkazi se od nea.mozebi si zaljuben ama ke ja zaboravis veruvaj mi.Dolgi vrski i ljubov preku granica nikogas ne uspeva.
:cuc:
и мене ми се случи истото кога бев на одмор па за две недели ја заборавив и не ме болеше к*р ама вие се знаете подолго време па не знам дали е исто иначе и јас многу ја сакав(читај аресав) па за две недели снема и пеперуги и др. животни од тоа стомакот...=)

Kajgana Shop

На врв Bottom