Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Едно Чупе

serial coffee drinker
Член од
6 февруари 2007
Мислења
17
Поени од реакции
1
Lele luge imam problem :icon_frowPred nekoe vreme so edno dete celo vreme si se smekavme...si se nasmevnuvavme,si namignuvavme...znajte...si pokazvavme deka se bendisvame...Ama to mene mi bese neso kako majtap,iako mene deteto mi e slatko.I sega toj mu veli na mojte drugarki da me ubedat da se fatime,na drugarite mu veli deka me saka i jas ke spobudalam!Jas bi se fatila so nego ama fintata e...toj e ALBANEC...I taka se pojavuvat ogromni problemi...aj da go sakav ke rizikuvav ama mene mi e samo malce sladok!I sea jas sum mnogu teska vo vakvi raboti!Kako da mu manam korpa?!?!?!?!?!?Nemozam,mi e zal...Mu sum davala znaci i sea...Neznam so sum mislela....ama sea pomagajte -davajte soveti FAST!PLS!:cry:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
NEma veze so e Albanec.. Ako ti e sladok i.. (CITAJ?!) ako ima dobar karakter.. zasto da ne probas? A ako veke stvarno nesakas nisto so tipot.. Kazi si go toa.. Kazi mu kako stojat rabotite.. I deka ako ne drugo sakas da ostanete drugari.. Uspeva.. Probaj..

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ако националноста толку ти пречи тогаш подобро не му давај лажни надежи и не почнувај ништо со него.А доколку не е толкав проблем тогаш запознај се со него и види дали ќе сакаш нешто или ќе останете на другари.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
M@©Е напиша:
Lele luge imam problem :icon_frowPred nekoe vreme so edno dete celo vreme si se smekavme...si se nasmevnuvavme,si namignuvavme...znajte...si pokazvavme deka se bendisvame...Ama to mene mi bese neso kako majtap,iako mene deteto mi e slatko.I sega toj mu veli na mojte drugarki da me ubedat da se fatime,na drugarite mu veli deka me saka i jas ke spobudalam!Jas bi se fatila so nego ama fintata e...toj e ALBANEC...I taka se pojavuvat ogromni problemi...aj da go sakav ke rizikuvav ama mene mi e samo malce sladok!I sea jas sum mnogu teska vo vakvi raboti!Kako da mu manam korpa?!?!?!?!?!?Nemozam,mi e zal...Mu sum davala znaci i sea...Neznam so sum mislela....ama sea pomagajte -davajte soveti FAST!PLS!:cry:
Ако живееш во Битола (а по акценотот така изглеа), или во било кој друг град освен Скопје(кој е колку толку поголем и полиберален) откажи се од врската и тоа од причини “што ќе каже чаршијата“. Кажи му го тоа и него, факт е дека тие врски не успеваат освен ако ти не си спремна да отфрлиш се`(почнувајќи од фамилија па надаље) за љубовта на тој човек. Мене не ми се допаѓа што е тоа така... ама ете, заебан свет сме...

Член од
21 февруари 2007
Мислења
89
Поени од реакции
6
Ne znam zaso si mu davala lazni nadezi na deteto ako ne sakas nesto poveke?Ako nemas nisto protiv nacionalnost muvaj go be sto ti e gajle,a za fakanje ke ima vreme ke dojde i toa.So muvanjeto ke vidis dali stvarno ti e simpaticen ili samo bladas,pa ako ti e ok ke si go fanes:vozbud:

С

Сатори

Гостин
M@©Е напиша:
Претпоставувам дека сама знаеш дека не е важно дали е Албанец или не, важно е дека не го сакаш.Не треба да бидеш во врска без љубов.Така да биди само искрена...просто кажи му како стојат работите.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Лејди Сатори напиша:
Претпоставувам дека сама знаеш дека не е важно дали е Албанец или не, важно е дека не го сакаш.Не треба да бидеш во врска без љубов.Така да биди само искрена...просто кажи му како стојат работите.
Satori... не го лажи детето... љубов денеска има само на телевизија... девојко, мувај плескај праи шо ќе праиш... љубов подалеку од својот живот додека не наполниш доволен број години да речеш “доволно е“.
Fuck the quick love... love the long fuck...

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
M@©Е напиша:
како прво си знаела дека ке дојде до тоа што ке те праша сигурно али ако си знаела дека ке биде проблем дека тој е албанец не си требала да му даваш лазна надеж....ако навистина сакаш нешто да имаш со него не се замарај со тоа што ке кажат другите и гледај тебе да ти е убаво зашто и јас сум направила ваква грешка и се каев после(само што мојот не беше албанец туку бесе македонец...али пак)...

С

Сатори

Гостин
Викторгг напиша:
Satori... не го лажи детето... љубов денеска има само на телевизија... девојко, мувај плескај праи шо ќе праиш... љубов подалеку од својот живот додека не наполниш доволен број години да речеш “доволно е“.
Fuck the quick love... love the long fuck...
:baeh: Не ја лажам...ако сега не научи што е љубов, кога на 30 години...?
И + не може да се мува или да се фаќа или да има секс со секој што барем малку ќе и биде сладок!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Лејди Сатори напиша:
:baeh: Не ја лажам...ако сега не научи што е љубов, кога на 30 години...?
И + не може да се мува или да се фаќа или да има секс со секој што барем малку ќе и биде сладок!
Why the fuck not???? Само да биде паметна и да се заштити правилно... зошто мислиш дека не треба да ужива човек? Сексот е задоволство за двајцата партнери а не начин да го натераш дечко ти да те сака исто колку ти него. :smir:
edit: Заборавив, ќе се заљуби тогаш кога ќе биде сигурна дека дечко и нема да и го скрши срцето за шмизла од 17 години...

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
~ThE_VaMpIrE~ напиша:
како прво си знаела дека ке дојде до тоа што ке те праша сигурно али ако си знаела дека ке биде проблем дека тој е албанец не си требала да му даваш лазна надеж....ако навистина сакаш нешто да имаш со него не се замарај со тоа што ке кажат другите и гледај тебе да ти е убаво зашто и јас сум направила ваква грешка и се каев после(само што мојот не беше албанец туку бесе македонец...али пак)...
ej,интересен проблем, ај другите со мислите за врска со девојка од друга вероисповед?

Едно Чупе

serial coffee drinker
Член од
6 февруари 2007
Мислења
17
Поени од реакции
1
Abe mene nema da mi bidi problem toa sto e Albanec...Ama na site okolu mene ke mu bidi!Znam deka moite drugarki ke bidat protiv i ke imam problemi so toa!Sto i da pravime ke mora da bidi tajno (a jas mrazam taka).Mu davav nadez,ama ne bese lazna,jas nikogas ne sum razmisluvala za ova.I sea razmisluvam dali voopsto da napravam nesto so nego,a dali ke se muvam ili ke se fatam ne e golem problem ako se odlucam to.A i + site krevat prasina ako odis so Albanec :nerv:A btw si dadov poveke vreme za razmisluvanje so toa sto drugarka mi mu rece deka rano e sega da poceka malce :)

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
M@©Е напиша:
Abe mene nema da mi bidi problem toa sto e Albanec...Ama na site okolu mene ke mu bidi!Znam deka moite drugarki ke bidat protiv i ke imam problemi so toa!Sto i da pravime ke mora da bidi tajno (a jas mrazam taka).Mu davav nadez,ama ne bese lazna,jas nikogas ne sum razmisluvala za ova.I sea razmisluvam dali voopsto da napravam nesto so nego,a dali ke se muvam ili ke se fatam ne e golem problem ako se odlucam to.A i + site krevat prasina ako odis so Albanec :nerv:A btw si dadov poveke vreme za razmisluvanje so toa sto drugarka mi mu rece deka rano e sega da poceka malce :)
од моја страна е опправдано, мислам да беше една педа подалеку од балканов, тоа ќе беше само едно слатко искуство, па зошто не и повеќе:))), ај другите нека кажат...

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
asfalt напиша:
од моја страна е опправдано, мислам да беше една педа подалеку од балканов, тоа ќе беше само едно слатко искуство, па зошто не и повеќе:))), ај другите нека кажат...
Не е балкан крив , луѓето се криви .Ако е љубов во прашење под дефолт се друго отпаѓа .

Kajgana Shop

На врв Bottom