Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
jovan напиша:
Вака сега:
има едно девоjче што ми се свига поточно го сакам веке подолго време.првин онака си го чував тоа за себе си се смешкав кога ке ja видев а и таа...
и после некое време и кажав на една брачеда уствари и досадував секоj ден за тоа дека ja сакам дека е науба на цел свет...
и ми вика да и речам да се фатите пошо мене многу нешто не ми одеше муабетот со женскава,првин и викав не па шознам и накраj отиде и и рече
првин неколку дена размислуваше па накраj ме откачи ми даде корпа.после то едно време не зборвевме па аj по малце:)
и си викам можда треба пак да се обидам пробав со смс првин онака шопраjс како си...
и после си викам треба нешто повеке па и напишав една лубовна порака во кома имасе те сакам и после тоа добивам порака извини ама jас тебе не те сакам и вратив нешто као ок jaс ке се надевам па може и ке ме засакаш.после то само неколку пати ми има сецнато и толку.
има ли надеж???
знам дека имам неколку грешки во целава ситуациа ама аj шо да прам.
ако знае некоj нека пише
фала однапред
Zaso ne probas da ja oladis na kratko? Bidi laden kon nea.. Ke ja iznanadi naglata promena.. I za pocetok ako ne drugo ke se obide da gi vrati rabotite kako sto bile.. Ke i preci toa sto poveke ne i obrnuvas vnimanie kako prethodno.. Bidi laden nekoe vreme taka.. I posle pocni po staro ama poleka.. Ne direktno na "TE SAKAM" nego za pocetok neso mal flert.. Ova..Ona.. A posle toa moze mnogu lesno da se rodi nesto poveke.. :smir:

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
girlll напиша:
Zaso ne probas da ja oladis na kratko? Bidi laden kon nea.. Ke ja iznanadi naglata promena..
Да беше лето, можеби би ја изненадило студенилото ама сега во зима... покрај ракавици, шал, капа, алкохол, мувач... лоша стратегија.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
абе продолжив со така кажано досадуване и има некое подобруване мислам дека ке jа биде работава
фала за помошта

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
jovan напиша:
абе продолжив со така кажано досадуване и има некое подобруване мислам дека ке jа биде работава
фала за помошта
Е па за частење си бил :)

Член од
19 февруари 2007
Мислења
2
Поени од реакции
0
Помошшш

Вака ми треба помош! Ја сакам едно девојце со е зацленето тука и ја сакам 3 години. Но она порано не сакасе де праиме несо зосо била мн мала.:(:(:(:(:( И сеа ја коа ја прасав дали сака да се муваме она реце дека сакала друг. Ја си паднав у депресија али и ми се засвига едно друго девојце. Сеа незнам со да праам зосо и двете ми имаат понудено и сакаат да се фатиме!
Пллллллсссссс за HELP

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.518
Избери ја таа што има поголеми цицки, биди мангуп.

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Абе какви две со една не ќе мојш на крај да излезиш не пак со две
фати си ја таа што ти се свиѓа повеќе,таа што е посекси

Acid напиша:
Избери ја таа што има поголеми цицки, биди мангуп.
:pos::pos::pos: е де најубо

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Остај го G e G o биди или маж или мангуп.

која е таа лоша форумЏи(В)ка???

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Даj боже да се фатиме па за частене е лесно:)

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
па нели таа сакала друг а ти понудила на тебе!!!!!!?????

Член од
18 февруари 2007
Мислења
36
Поени од реакции
0
se zapoznav so edno momce,istiot den se fativme...ama mnogu e sramezliv...i ne znam se citame na msn mi veli deka me saka a i jas nego...problemot e ne znam zasto ne saka da me bakne...odime 1 nedela a vo taa nedela samo dva pati se vidovme...site mi velat mn.e sramezliv epa sea i jas sum ama pa do koga vaka...???pls za help sakam da znam toa znaci li deka ne me saka???pozz

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
otkacena^^^ напиша:
se zapoznav so edno momce,istiot den se fativme...ama mnogu e sramezliv...i ne znam se citame na msn mi veli deka me saka a i jas nego...problemot e ne znam zasto ne saka da me bakne...odime 1 nedela a vo taa nedela samo dva pati se vidovme...site mi velat mn.e sramezliv epa sea i jas sum ama pa do koga vaka...???pls za help sakam da znam toa znaci li deka ne me saka???pozz
Одите една недела и не се имате бацено ????
колку години имаш прво да те прашам :)

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
G e G o напиша:
Одите една недела и не се имате бацено ????
колку години имаш прво да те прашам :)
12-13 преку сила...
еве ти еден од мене ако твојот нејќе:back:
:pos2::pos2::pos2:

jovan напиша:
Вака сега:
има едно девоjче што ми се свига поточно го сакам веке подолго време.првин онака си го чував тоа за себе си се смешкав кога ке ja видев а и таа...
и после некое време и кажав на една брачеда уствари и досадував секоj ден за тоа дека ja сакам дека е науба на цел свет...
и ми вика да и речам да се фатите пошо мене многу нешто не ми одеше муабетот со женскава,првин и викав не па шознам и накраj отиде и и рече
првин неколку дена размислуваше па накраj ме откачи ми даде корпа.после то едно време не зборвевме па аj по малце:)
и си викам можда треба пак да се обидам пробав со смс првин онака шопраjс како си...
и после си викам треба нешто повеке па и напишав една лубовна порака во кома имасе те сакам и после тоа добивам порака извини ама jас тебе не те сакам и вратив нешто као ок jaс ке се надевам па може и ке ме засакаш.после то само неколку пати ми има сецнато и толку.
има ли надеж???
знам дека имам неколку грешки во целава ситуациа ама аj шо да прам.
ако знае некоj нека пише
фала однапред
дууудД ват да фак???
осуден си на пропаст пред време....:tapp:
ова колку да си го знаеш за во иднина и да не поФтараш исти грешки.
прво ти се смеела а после кога си и кажал што чувствуваш не те ни гледа...а потоа она патетично,,ок jaс ке се надевам па може и ке ме засакаш,, :nene:
абе биди МАЖ a не ќе и цимолиш таму...

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Handsome напиша:
дууудД ват да фак???
осуден си на пропаст пред време....:tapp:
ова колку да си го знаеш за во иднина и да не поФтараш исти грешки.
прво ти се смеела а после кога си и кажал што чувствуваш не те ни гледа...а потоа она патетично,,ок jaс ке се надевам па може и ке ме засакаш,, :nene:
абе биди МАЖ a не ќе и цимолиш таму...
He loveѕ Her,He can't think :):back:

јован да се надеваме дека ке се фатите.

Kajgana Shop

На врв Bottom