Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

С

Сатори

Гостин
Sina^ напиша:
Problemot e sto ne go znam fizicki, odnosno go znam, ne se nemame licno zapoznaeto. No sto e problemot premnogu mi se dopaga kako gi kazuva rabotite, kako razmisluva, kako gi gleda nestata okolu sebe. Mozebi se da samo impresii. No taka sakam toa da go pocustvuvam na svoja koza sto .... pa nezsnam ni ja sto da pravam. Si neam poima dali postoi toa zborceto ljubov, vo mene. Ako probam mozam i da izgubav, da se skrsam na milioni delcinja, uste tolku malku mi fali za toa, a ako ne probam... togas nema da znam sto sum mozela da imam i doziveam....
HELPPPPPPPPPPPP
Верувам дека и сама многу добро знаеш што треба да направиш...ако нешто сакаш да го чувствуваш, мораш да го познаваш, да го допреш, да те допре...Што значи, во напад, запознај се со дечкото, фасцинирај го со твојата личност...дај си шанса и на сама себе, а можеби и него!:smir:

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Sina^ напиша:
Problemot e sto ne go znam fizicki, odnosno go znam, ne se nemame licno zapoznaeto. No sto e problemot premnogu mi se dopaga kako gi kazuva rabotite, kako razmisluva, kako gi gleda nestata okolu sebe. Mozebi se da samo impresii. No taka sakam toa da go pocustvuvam na svoja koza sto .... pa nezsnam ni ja sto da pravam. Si neam poima dali postoi toa zborceto ljubov, vo mene. Ako probam mozam i da izgubav, da se skrsam na milioni delcinja, uste tolku malku mi fali za toa, a ako ne probam... togas nema da znam sto sum mozela da imam i doziveam....
HELPPPPPPPPPPPP
Stavi mu do znaenje deka ti se dopaga.Obidi se da stapis vo kontakt so nego. Mozebi otkako ke go zapoznaes podobro ke se voodusevis uste tolku i ke svatis deka toj e tokmu ona sto go baras,a mozebi i ke se razocaras,no i razocaruvanjata se del od zivotot. Sakam da kazam,VREDI DA SE PROBA!!! Barem ke znaes deka si napravila nesto od tvoja strana za otposle da ne se kaes i da ne te sece sovesta sto bi mozelo da bide a sto ne.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Кој нема конкретен совет за некој конкретен проблем од темава, нека си ќути ок?

И така...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Оф топик:
Имале потреба за совет или не, сеедно ... Metamorphosis т.е. vardarce не е повеќе тука за да ги решава проблемите ... тешко нас ...:cry:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Вака сега:
има едно девоjче што ми се свига поточно го сакам веке подолго време.првин онака си го чував тоа за себе си се смешкав кога ке ja видев а и таа...
и после некое време и кажав на една брачеда уствари и досадував секоj ден за тоа дека ja сакам дека е науба на цел свет...
и ми вика да и речам да се фатите пошо мене многу нешто не ми одеше муабетот со женскава,првин и викав не па шознам и накраj отиде и и рече
првин неколку дена размислуваше па накраj ме откачи ми даде корпа.после то едно време не зборвевме па аj по малце:)
и си викам можда треба пак да се обидам пробав со смс првин онака шопраjс како си...
и после си викам треба нешто повеке па и напишав една лубовна порака во кома имасе те сакам и после тоа добивам порака извини ама jас тебе не те сакам и вратив нешто као ок jaс ке се надевам па може и ке ме засакаш.после то само неколку пати ми има сецнато и толку.
има ли надеж???
знам дека имам неколку грешки во целава ситуациа ама аj шо да прам.
ако знае некоj нека пише
фала однапред

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
vaka brate jovan vcera pred da legnam ti go procitav postov.. nekako razmisluvav sto da ti navedam za pomos...
najprvo te sfakam mashko si i kako takvo mashko sekoj od nas ima custva koj moze i ne moze da gi kontrolira.
Prva rabota ne si napravil greshki.. ednostavno prebrzo si reagiral. Kazuvash slabo vi idel muabetot zna4i prvo i osnovno sto treba da napravish e da vospostavish zdrava i stabilna komunikacija so taa zenska osoba koga si vo nejzino ili taa vo tvoe prisustvo razgovaraj na temi koj tebe ti lezat.. ti nametnuvaj ja igrata i pravilata da ona se oseka opusteno i da i bide zabavno vo tvoe drustvo. Vtoro pokraj tie komunikackiski razgovori ke se obidesh da doznaes sto i kako ja interesira nejze vo zivotot koj se nejzinite vkusovi kriteriumi za edno mashko .. i sto moze nejze da ja privlekuva. Treta rabota sto ti e i mozebi najgolema greshka ako taka moze da se rece... SI I PISAL SMS so zborovite TE SAKAM !! ova ne smees da si go dozvolish.. ni si imal neshto so nea ni si se baknal ni ste pominale edna nok a ti ja sokirash so toa deka ja sakash..poleka pritisni gi custvata vo sebe .. so tek na vreme se izjavuva ljubov..
SLednoto neshto sto ke go napravish..obidi se malce da koristish nezni zborovi za zensko.. srce sonce ubavice dushicke ..itn itn..Drugo nadezta posledna umira.. nieden mashki obid ne pali kaj zenskoto od prva raka.. treba da deluvas seriozno zainteresirano za nea.. ednas dva tir pati da se obidesh..da i ostavish vpecatok deka ti e bitna taa osoba..mislam do negde ti pomognav ako ne izvini.. i za kraj
sto e posledno i razocaruvacki ako i ponatamu te otkacuva i te odbegnuva
Brate moj spakuvaj ja svojata ljubov i custva i podari gi na osoba sto ke gi ceni i ke ti gi vozvrati

SRekno .

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
jovan напиша:
Вака сега:
има едно девоjче што ми се свига поточно го сакам веке подолго време.првин онака си го чував тоа за себе си се смешкав кога ке ja видев а и таа...
и после некое време и кажав на една брачеда уствари и досадував секоj ден за тоа дека ja сакам дека е науба на цел свет...
и ми вика да и речам да се фатите пошо мене многу нешто не ми одеше муабетот со женскава,првин и викав не па шознам и накраj отиде и и рече
првин неколку дена размислуваше па накраj ме откачи ми даде корпа.после то едно време не зборвевме па аj по малце:)
и си викам можда треба пак да се обидам пробав со смс првин онака шопраjс како си...
и после си викам треба нешто повеке па и напишав една лубовна порака во кома имасе те сакам и после тоа добивам порака извини ама jас тебе не те сакам и вратив нешто као ок jaс ке се надевам па може и ке ме засакаш.после то само неколку пати ми има сецнато и толку.
има ли надеж???
знам дека имам неколку грешки во целава ситуациа ама аj шо да прам.
ако знае некоj нека пише
фала однапред
Тури и пепел не е за тебе.ќе си најдиш некоја која ќе те цени и почитува и во иднина НЕМОЈ те сакам уште не фатени :) може ми се свиѓаш или симпатична си ама те сакам јок бате, низ нозе ќе те земит од почеток :smir:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
ОК НАJПРВИН ФАЛА И НА ДВАJЦАТА ШТО СЕ ЗАИНТЕРЕСИРАВТЕ ЗА МЕНЕ.
ДРУГО ДА КАЖАМ ДЕКА ПОВЕКЕ МИ СЕ ДОПАГА КОМЕНТАРОТ НА СКОРПИО.МОРА ДА СЕ ОБИДАМ УШТЕ ЕДНАШ ЗШ СТВАРНО JА САКАМ.
УПС ПАК ГО КАЖАВ ТОА:):):)
И УШТЕ НЕШТО.ШО ВИКАТЕ ЗА ТОА ДЕКА СУМ И ПРЕДЛОЖИЛ ПРЕКУ ДРУГА?

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
jovan напиша:
И УШТЕ НЕШТО.ШО ВИКАТЕ ЗА ТОА ДЕКА СУМ И ПРЕДЛОЖИЛ ПРЕКУ ДРУГА?
Iskreno,gledano od zenska strana mislam deka trebalo ti prv da i prijdes,zatoa sto devojcinjata (barem jas taka mislam) poveke ja cenat hrabrosta ako sam im se priblizis.
No ne se premnogu sekiraj zaradi toa.Od greskite ucime,neli :)
Btw taa ako saka da ima nesto so tebe toa nema da i smeta.Sega ako odlucis deka ne se otkazuvas od nea,misli na nekoj pokreativen nacin za da ja osvois i da i pokazes kolku ja sakas.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Абе знаете има и друг проблем не учиме во исто школо така да неможе да и поjдам на одмор да речиме и да и правам нешто муабет некоj и...
леле бе не е едно...
даj кажете како да и пристапам или да и се jaвам или...

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
jovan напиша:
Абе знаете има и друг проблем не учиме во исто школо така да неможе да и поjдам на одмор да речиме и да и правам нешто муабет некоj и...
леле бе не е едно...
даj кажете како да и пристапам или да и се jaвам или...
Voopsto ne e problem sto ne ucite vo isto skolo. A velis deka ne e edno.... Epa mozebi bi trebalo da ni posocis sto e toa sto ti preci da i pristapis pa potoa da ti dademe nekoj sovet :smir:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
ПА КАЖАВ ДЕКА НЕМАМЕ НЕКОJ МУАБЕТ УШТЕ ОД ПОРАНО А СО ОВА СЕГА УШТЕ ПОКЕ МИ Е СТРАМ ИЛИ СТРАВ ИЛИ КОJЗНАЕ ШО Е...ДЕКА НЕМА ДА МИ ПРАИ МУАБЕТ ДЕКА...
МЕ РАЗБИРАТЕ БЕ:)
ИЛИ НЕ?

Моето_е_поголемо

муа не ме лазе
Член од
22 јули 2005
Мислења
475
Поени од реакции
21
jovan напиша:
ПА КАЖАВ ДЕКА НЕМАМЕ НЕКОJ МУАБЕТ УШТЕ ОД ПОРАНО А СО ОВА СЕГА УШТЕ ПОКЕ МИ Е СТРАМ ИЛИ СТРАВ ИЛИ КОJЗНАЕ ШО Е...ДЕКА НЕМА ДА МИ ПРАИ МУАБЕТ ДЕКА...
МЕ РАЗБИРАТЕ БЕ:)
ИЛИ НЕ?
Полека дете, смири се, исклучи капс лок пошто гледам ептен се возбуди. Проблемот можеше да го напишеш во еден текст а не по 2-3 збора на 10 постови. Смири се и кажи што ти е проблемот. Ако мислиш дека некој од овде ќе ти "ја намести" девојката која што ти се допаѓа, си дошол на погрешно место. Се мораш да направиш сам.

1. Исклучи го компјутерот
2. Земи го телефонот, јави и се и договори судир

<% IF попиеш корпа THEN ќе го смениш пристапот кон проблемот AND ќе пробуваш постојано додека не ја најдеш вистинската формула ELSE премини во геј %> <%END OF STORY%>

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Ќе и пријдиш и ќе и речиш здраво "трајанке" (то име ми дојде во глава не знам зш ) и немој одма ко некој лудак да и речиш сакаш да излезиме....полека прво муабетот да си тргнит па на кафе ова она па по ред и други работи ќе си дојдат на свие место.е сега ако не ви ојт ни муабетот fuck it :)

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Прво не пишам од компjутер од тел. пишам:).
второ мислам ме разбравте шо сакам да кажам.
трето нормално дека нема некоj од тука да ми jа мести само барам малку помош во смисла на совет впрочем за тоа е и темава валда има некоj со искуство.
а за геj немат разговор т.е. немат шанси т.е. шо ти е тебе?

ОК ФАЛА НА СИТЕ АJ ке пробам

Kajgana Shop

На врв Bottom