Конкретно ќе кажам. ( едитирано од Д бич - по негово барање ), мислам тоа не и е правилното име, ама онака и е јузерот. Епа шо да ти кажам, ( едитирано од Д бич - по негово барање ), женска ми е. Абе неможам од компјутер да ја станам. Секогаш наоѓа некое оправдување од типот: ми дојдоа гости, не ми се излегува, имам другарка кај мене. Нон-стоп се караме за тоа, и веќе 3-4 пати раскинуваме и се враќаме, и таа ми вети дека ќе се поправи, ама изгледа ништо од тоа. Пред малку и пишав порака: „срце ајде ма легни си” а таа ми вика: „не си легнувам”.
( едитирано од Д бич - по негово барање ). А и јас и кажав еден ден дека компјутерот има да и го уништи животот, и тоа како, ама нејќе да ме послуша.
Ама остај друго... ( едитирано од Д бич - по негово барање ) И видов таму една порака пратено до него, шо да ви расправам... На мене никогаш ми ги нема кажано тие зборови на него што му ги кажала, ама нон-стоп ме вика дека ме сака, аха да се прашам...
И сега шо праиме =) ( едитирано од Д бич - по негово барање )
сакам и од двете да ја спасам...
Како прво, интернетот и е во вените улезен. Си има дечко а ( едитирано од Д бич - по негово барање )
А како второ, ( едитирано од Д бич - по негово барање )... а пораката да ја цитирам... не ја знам на памет ама ајде..
( едитирано од Д бич - по негово барање )
бла бла бла, важно јас ја видов пораката, и таа ми рече дека неможе да се правда. Ама и дадов и друга шанса. И сега пак ми мота, ладно било надвор, нејќе да оди у кафич (досега ниеднаш немаме излезено во кафич или во кафе бар) само дремиме по клупиве на ладното.
Многу ја ценам, ама стварно овоа нашето не личи на врска, и 100 пати и кажав дека нејкам да имам мсн врска (пошто тоа ни е главно место за контакт). ( едитирано од Д бич - по негово барање )
Веќе почнаа и другарите да ме зафркаваат, а пред малку во земја пропаднав од срам заради неа.