Единствено од што ми е страв,е дали јас сум она што стварно и треба...дали повеќе не трага по она што го оставила од дамна,или сеуште има емоции во неа кон таа личност...бидејќи подолго време од нашата врска,укажуваше на тоа дека сепак трага по таа личност...желбата да иде таму,желбата да му гледа слики на фб,еднаш ја фатив и во лага како му се јавила,демек,по грешка стиснала на неговиот број...тоа е нешто најмногу што ме измачува...пошто она кај мене е далеку на прво место,не сум сигурен дали и кај неа го држам и јас истото место...сум пробал многу пати да ја натерам,со убаво,да ми каже,но секогаш негира,ми кажува дека се тоа е завршено...од една страна,зошто би идела со мене година и 2 месеци ако трага по друг,а пак од друга страна,зошто првите неколку месеци,покажуваше знаци на тоа дека сепак осеќа нешто кон него...тоа е најголемиот прашалник кој ми виси во глава,уште од самиот старт,но го тргав на страна бидејќи не сакав воопшто да помислам дека е така,сакав да се убедувам дека сме на исто рамниште,и јас,и она..