Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

N

Nessa Alcarin

Гостин
Уствари ако добро те разбрав, ти имаш проблем со брза и предвреме ејакулација ? Колку години имаш и дали си почетник во сексот ?
15 мин. е предвремена ејакулација? Добро бе луѓе по колку време вие издржувате? :)
 
N

Nessa Alcarin

Гостин
Moже со предигра, соблекување.. све онака, тотал 15.
е добро тогаш е жалче... ама јас сфатив дека самиот акт трае 15 мин. што не е толку лошо. Може и подобро ако се потруди, но сепак да не навлегуваме во детали ;)
 

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.615
Поени од реакции
33.984
е добро тогаш е жалче... ама јас сфатив дека самиот акт трае 15 мин. што не е толку лошо. Може и подобро ако се потруди, но сепак да не навлегуваме во детали ;)

Трудење = неуживање. Теман е 15, зашо ја да се замарам ако она не сврши у меѓувреме. Orgasms are like opinions, I don't care if she has one. :D

Се шегувам. Се разбираме. :) ;) (y)
 

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
15 min i jas zavrsuvam so rabotata :)
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 15:12 ---


15 min i jas zavrsuvam so rabotata :)



Ова е лекот за тебе.Мисли на ова суштество кога ебеш,и гарант нема да свршиш 2 дена.Ама џабе,курот после 20 минути ќе ти стане како шпагета.
 

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Нормално дека не,а и нема шанси да дознае живееме во различни градови

Мој совет: однесувај се како да знае, т.е. биди спремен на тоа, бидејќи работите се дознаваат кога-тогаш, на овој или оној начин.

Во секој случај, со лесно.
 

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Да се пофалам,имав секс со оваа :pipi:
Си заборавил да прикачиш слика или пак кај мене не ја чита компјутерот. :confused:
Со која си имал секс?
 
Член од
31 октомври 2013
Мислења
49
Поени од реакции
47
ima eden decko mnogu mi se sviga e sega problemot e sto e najdobar drugar na mojot bivsi so koj odevme dve godini a primetiv deka celo vreme porano koga izleguvavme zaedno so bivsiot i koga bese ovoj tipot celo vreme me gledase mi se smeskase mnogu pati sum go fatila slucajno kako zjapa vo mene i znam deka mu se svigam.otkako raskinav so deckoto pred eden mesec go nemam videno tipov no go imam za prijatel na fb i sega ne znam sto da pravam da ne izlezam pokvarena pa da slusam muabeti za mene a mnogu mi se sviga mnogu e ubav.se mislam dali da pocekam mozebi ke mi pise ili pak jas da mu pisam ne znam stvarno sto da pravam ne sakam jas da go kanam na kafe i dali voopsto ke bide pravilno i moralno od moja strana da go napravam toa ili kako da go isprovociram toj mene da me pokani da izlezeme?ve molam pisete.
Правилно ќе биде, бившиот станал бивш затоа што ти ја измачувал душичката, си страдала поради него,:notworthy: а го немало кога ти бил најпотребен:notworthy: . Ич да не му ја мислиш, направи го првиот чекор и започни муабет на фејсбук па потоа договорете се за кафе. :love: Ако другарот е паметен ќе знае да цени и правилно да одбере. Не ги слушај овие тука што ти викаат дека не требало, очигледно не знаат како е во љубовта и колку е понекогаш тешко и какви нерационални работи се прават заради љубовта па ете види само што правеле Ромео и Јулија . Ех колу пат грешев заради љубовта :facepalm: ЈАви му се на другарот, направи си го кејфот, уживај затоа што еднаш се живее и не му ја мисли. И кажи како си помина. :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom