ima eden decko mnogu mi se sviga e sega problemot e sto e najdobar drugar na mojot bivsi so koj odevme dve godini a primetiv deka celo vreme porano koga izleguvavme zaedno so bivsiot i koga bese ovoj tipot celo vreme me gledase mi se smeskase mnogu pati sum go fatila slucajno kako zjapa vo mene i znam deka mu se svigam.otkako raskinav so deckoto pred eden mesec go nemam videno tipov no go imam za prijatel na fb i sega ne znam sto da pravam da ne izlezam pokvarena pa da slusam muabeti za mene a mnogu mi se sviga mnogu e ubav.se mislam dali da pocekam mozebi ke mi pise ili pak jas da mu pisam ne znam stvarno sto da pravam ne sakam jas da go kanam na kafe i dali voopsto ke bide pravilno i moralno od moja strana da go napravam toa ili kako da go isprovociram toj mene da me pokani da izlezeme?ve molam pisete.
Правилно ќе биде, бившиот станал бивш затоа што ти ја измачувал душичката, си страдала поради него,
а го немало кога ти бил најпотребен
. Ич да не му ја мислиш, направи го првиот чекор и започни муабет на фејсбук па потоа договорете се за кафе.
Ако другарот е паметен ќе знае да цени и правилно да одбере. Не ги слушај овие тука што ти викаат дека не требало, очигледно не знаат како е во љубовта и колку е понекогаш тешко и какви нерационални работи се прават заради љубовта па ете види само што правеле Ромео и Јулија . Ех колу пат грешев заради љубовта
ЈАви му се на другарот, направи си го кејфот, уживај затоа што еднаш се живее и не му ја мисли. И кажи како си помина.