Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
1 април 2012
Мислења
43
Поени од реакции
43
Добро се разбравме за на психијатар сум, баталете тоа. Ако се најде некој да има некое чаре за мојов проблем нека кажит, што и да е ќе направам. Значи нц, не! Не се откажувам, со сила убавина не бидува ама нема да ја оставам друг да ја земе и крај. Ќе се борам до крај, ќе ја чекам колку што треба, значи не ме интересира. Ако се појави некој со совет и некаква тактика нека пише, ако нејќе овде на пвт нека пише, јас до тогаш се повлекувам од темава. АДИО

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Добро се разбравме за на психијатар сум, баталете тоа. Ако се најде некој да има некое чаре за мојов проблем нека кажит, што и да е ќе направам. Значи нц, не! Не се откажувам, со сила убавина не бидува ама нема да ја оставам друг да ја земе и крај. Ќе се борам до крај, ќе ја чекам колку што треба, значи не ме интересира. Ако се појави некој со совет и некаква тактика нека пише, ако нејќе овде на пвт нека пише, јас до тогаш се повлекувам од темава. АДИО
Подобра тактика за да ја фатиш од тоа сам да си смислиш нема. Друг ако ти кажува ништо не си направил. Ја нема да ти давам совети пошто девојката делува како курва. Со среќа у секој случај.

Член од
1 април 2012
Мислења
43
Поени од реакции
43
Подобра тактика за да ја фатиш од тоа сам да си смислиш нема. Друг ако ти кажува ништо не си направил. Ја нема да ти давам совети пошто девојката делува како курва. Со среќа у секој случај.
Девојката не е курва.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Девојката не е курва.
Под курва не подразбирам некоја што се ебе за пари :D

Инаку тоа ваљда ти подобро го знаеш од мене. Од тоа што ја прочитав, мене така ми делува. Али пошто двајцата имаме недостатоци (ти ја свиѓаш и си пристрасен, ја не ја знам и не можам да нагаѓам само од опис со 10 реченици), најдобро би знаел некој што ја познава и не ја свиѓа. Распрашај си се така кај некој за неа, да видиш некој друг што мисли од страна, без да го земаш нивното мислење здраво за готово пошто ти веќе имаш оформено мислење за неа, треба само да го комбинираш. Тоа би можело да биде многу корисно.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Многу е тапа кога некој сака совет на темава, а после во следниот пост кажува како му е планот ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ, без разлика на советите или евентуално идно свое размислување.

Waste of time сте. Може и во вистинскиот живот сте такви, и ондак, проблеми ... па да.

Него, ова го чекаме на темава:

Да се пофалам,имав секс со оваа :pipi:

Си заборавил да прикачиш слика или пак кај мене не ја чита компјутерот. :confused:
Со која си имал секс?
:pos:

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Многу е тапа кога некој сака совет на темава, а после во следниот пост кажува како му е планот ВО СЕКОЈ СЛУЧАЈ, без разлика на советите или евентуално идно свое размислување.

Waste of time сте. Може и во вистинскиот живот сте такви, и ондак, проблеми ... па да.
Никој не сака совет на темава.
Сите си имаат од претходно зацртано што ќе прават, на темава само си бараат некој што ќе ги поддржи во нивните намери.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987

Него, ова го чекаме на темава:

:pos:
Еehh

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
шо не и пратиш букет цвеќе, па по извесен период некој мал поклон пример книга, па после пак нешто....едноставно одземии го вниманието- нека мисли на тебе девојката со педерско понашање.

Член од
1 април 2012
Мислења
43
Поени од реакции
43
шо не и пратиш букет цвеќе, па по извесен период некој мал поклон пример книга, па после пак нешто....едноставно одземии го вниманието- нека мисли на тебе девојката со педерско понашање.
Ќе мисли изведувам нешто со цвеќата глумам романтики. Од книги не се разбирам.
Патем девојката нема педерско понашање, малку е ладна и арогантна према мене ама тоа не значи дека е лоша. Како и да е...

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Брат,

Не седи на форум - дејствувај !

ПФф, ја колку женски иам изгубено зашо сум бил срамежлив, сум чекал премногу, рандом :D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
Девојката не е курва.
Драг мој интернет колега, најпрвин да ти се изнасмеам слатко.
Хахахаха.
Како што спомна еден член погоре, не само што делува на курва, туку и до тука можам да ја намирисам.
Се мислам, анализирам кај ми е грешката не можам да сфатам.
Колку години имаш? Ми делуваш на ~17. Ти не чувствуваш љубов кон неа. Тебе ти била интересна. Си комуницирате цело време и одеднаш ја снемува без да каже ништо? На што ти делува тоа? Сам ако не си сфатил од тој потег, поздрав.
Друга работа, по ова што го кажуваш ти премногу си мек со неа. Мораш да покажеш заби. Ама сеа веќе некако касно е.
Читај го нашиот драг Sussaro, многу ќе научиш.

Да не ти дрндам повеќе само ќе ти го кажам исходот. Ако успееш да ја придобиеш, тогаш 99% ќе сфатиш како стојат работите и ќе се помириш. Ова е единствената причина поради која можеби вреди да продолжиш да се "бориш" за неа.
Не си за на психијатар.
Ќе најдеш и друга која ќе ти се допадне. Само барај.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613

Залапај ја, задрапај ја и посексај ја. Во којшто сакаш редослед.

Пред тоа да го направиш не пишувај повеќе на темава, зашто ќе нема поента - сè е кажано.

Со лесно.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Дечко, момето те вози. Ти прави топло ладно. Зошто? Оти и се може.
Ти си зацепан зашто веројтано е прва што ти прави така. Да ја прифатеше поканата да излезете, немаше да ти биде толку интересна и веројатно ќе беше заборавена до сега.
Ќе се бориш до крај? Со кого? Зошто?

Член од
1 април 2012
Мислења
43
Поени од реакции
43
Девојката не ја познавам ептен добро за да ја осудам дека е курва. Сепак е слободна и може да живее како што сака, па и да е курва јас ќе ја сменам. Ќе ја доведам во ред. Јас сум лепак за курви, ама и лек сум за курви. Еднаш кога на мене ќе се закачат после нe можат да се откачат. Јебига што да правам слаб сум на лепота. Кога ќе посакам нешто морам да го добијам, па така и неа а после ќе видиме, јас само да ја освојам а после ќе се смени приказната. Не сум раат ако имам пек на срцето, ќе ми остане мерак засекогаш. Ајде кажавме се што имавме залудно е веќе да се пишува. Она што сакав беше некој да ми каже совет и тактика како можам да и го привлечам вниманието. Уште од почеток кажав, не дојдов да барам совет дали да продолжам со неа или не, тоа сам го одлучив. Ама сепак смислив една тактика од денес ја почвам. Ќе се вратам да ви ги кажам резултатите. Држете ми среќа. Ајде останете ссо здравје. LOG OUT!!

Kajgana Shop

На врв Bottom