Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уствари ако добро те разбрав, ти имаш проблем со брза и предвреме ејакулација ? Колку години имаш и дали си почетник во сексот ?
Да се пофалам,имав секс со оваа![]()
15 мин. е предвремена ејакулација? Добро бе луѓе по колку време вие издржувате?![]()
mal sovet od postarite!
mnogu brz sum ne i davam na parnerkata moznost da me sledi vo sexot.
Честито.
На девојка ти ѝ се пофали ли?
Moже со предигра, соблекување.. све онака, тотал 15.
е добро тогаш е жалче... ама јас сфатив дека самиот акт трае 15 мин. што не е толку лошо. Може и подобро ако се потруди, но сепак да не навлегуваме во детали![]()
15 min i jas zavrsuvam so rabotata
--- надополнето: 30 октомври 2013 во 15:12 ---
15 min i jas zavrsuvam so rabotata![]()
Нормално дека не,а и нема шанси да дознае живееме во различни градови
Мој совет: однесувај се како да знае, т.е. биди спремен на тоа, бидејќи работите се дознаваат кога-тогаш, на овој или оној начин.
Во секој случај, со лесно.
Правилно ќе биде, бившиот станал бивш затоа што ти ја измачувал душичката, си страдала поради него,ima eden decko mnogu mi se sviga e sega problemot e sto e najdobar drugar na mojot bivsi so koj odevme dve godini a primetiv deka celo vreme porano koga izleguvavme zaedno so bivsiot i koga bese ovoj tipot celo vreme me gledase mi se smeskase mnogu pati sum go fatila slucajno kako zjapa vo mene i znam deka mu se svigam.otkako raskinav so deckoto pred eden mesec go nemam videno tipov no go imam za prijatel na fb i sega ne znam sto da pravam da ne izlezam pokvarena pa da slusam muabeti za mene a mnogu mi se sviga mnogu e ubav.se mislam dali da pocekam mozebi ke mi pise ili pak jas da mu pisam ne znam stvarno sto da pravam ne sakam jas da go kanam na kafe i dali voopsto ke bide pravilno i moralno od moja strana da go napravam toa ili kako da go isprovociram toj mene da me pokani da izlezeme?ve molam pisete.