Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Sweat baby напиша:
Epa ja znae taa mana (ljubomorata) i mnogu mu smeta sto ne mu veruvam.Zatoa i ke go izgubev,ne mu davav da dise i bev po malku napadna,ama otkako vidov deka mozam da go izgubam,sednav,razmisliv i sea krijam (koga uspevam)
Пот бејби, значи дека не го сакаш. Просто ко грав. Или совладај ја посесивноста или дај му на дечкото да дише.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Епа ако го сакаш-не биди љубоморна.:) И самата си кажа дека детето не те изневерува, а ти со испадите само го буткаш во бездна...

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Sweat baby напиша:
Epa ja znae taa mana (ljubomorata) i mnogu mu smeta sto ne mu veruvam.Zatoa i ke go izgubev,ne mu davav da dise i bev po malku napadna,ama otkako vidov deka mozam da go izgubam,sednav,razmisliv i sea krijam (koga uspevam)
Најдобро би ти било да седнеш и да размислиш дали го сакаш или само сакаш да го имаш. Дали сакаш да уживаш во врската или да глумиш лудило дека имаш врска и не можеш да ја контролираш љубомората?
Ако продолжиш вака може и стварно да те изневери. Никој не сака да слуша посесивни изјави а да не биде виновен за ништо.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Sweat baby напиша:
Mislis deka ljubomorata ukazuva na toa deka ne go sakam? Veruvaj mi,golema greska
Девојко, ако се` знаеш и ништо не ни веруваш нас, зошто не прашуваш?
Sweat baby напиша:
Epa ja znae taa mana (ljubomorata) i mnogu mu smeta sto ne mu veruvam
Ај нас, ама него барем врувај му, дечко ти е, го сакаш, бла бла...
Sweat baby напиша:
Problemot e vo psihata i uste poveke vo ljubomorata koja mnogu tesko se sovladuva
Не ни веруваш нас, на дечко ти, очигледно ни на себе... време е да го фрлиш овој живот сега, и почни ја играта од почеток. Од прво ниво, и коа ќе стигнеш до второ ниво, пробај да ќариш живот... и собирај поени, за тоа се играат игрици, на флипери сум од копиљ, веруј ми.

п.с. Се викаш sweat baby, или sweet baby? Девојката со пот? или слатката девојка? :toe:

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Ima edno devojce da ne spomnuvam imiminja ja sakam so celoto moe srce mi veli deka i taa mene no taa se premnogu srami. Taa se plasi od vrska so mene bidejki misle deka pre mala. Devojceto e super po karakter i se mnogu ja sakam veke 8 meseci a taa mene 2 podobro devojce vo zivotot ne sum sretnal. Sto da pravam ja sakam premnogu taa mi veli i taa mene da ja pocekam li. PISITE

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ако имате под 9 години, почекај ја.

Сериозно, на која возраст сте?

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Лимп Бисквит, има начини како да бидеш во врска и на тие години. Ако ти знаеш да ја убедиш девојката дека немора да личите на некои ваши врсници од шоуто на Џери Спрингер, ќе успееш во намерата.

Само, треба да земеш во предвид две работи:
Дали мисли дека е премала за врска, или мисли дека е неподготвена за врска со тебе конкретно?
На 14 години девојчињата (а и машките, да бидеме искрени) имаат не бубачки, туку бумбари кои им се во главчињата :)

За почеток, ако стварно си се заљубил ко тетреб, немој да ја форсираш и објасни и дека сакаш да поминуваш повеќе време со неа зашто ти е мила. Со тек на време, се ќе си дојде на своето место.

А ако ужасно сакаш само да стигнеш на "трета база" што побрзо со неа... срам да ти е :pos:

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Абе почекај ја уште сте мали, таа не е сигурна во тој период што сака и што да прави. Такви се девојките на таа возраст оставија нека размисли па ќе си видиш.

Обично голема љубов која трае цел живот почнува на вашата возраст:)

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Serpico напиша:
Лимп Бисквит, има начини како да бидеш во врска и на тие години. Ако ти знаеш да ја убедиш девојката дека немора да личите на некои ваши врсници од шоуто на Џери Спрингер, ќе успееш во намерата.

Само, треба да земеш во предвид две работи:
Дали мисли дека е премала за врска, или мисли дека е неподготвена за врска со тебе конкретно?
На 14 години девојчињата (а и машките, да бидеме искрени) имаат не бубачки, туку бумбари кои им се во главчињата :)

За почеток, ако стварно си се заљубил ко тетреб, немој да ја форсираш и објасни и дека сакаш да поминуваш повеќе време со неа зашто ти е мила. Со тек на време, се ќе си дојде на своето место.

А ако ужасно сакаш само да стигнеш на "трета база" што побрзо со неа... срам да ти е :pos:
Jas sum nenormalno mnogu zaljuben vo nea a i taa mi veli deka e vo mene i nejzinite drugarki mi velat taka jas ke pocekam ama kako sto velis imam bumbari vo glavata i ne mozam tolku vreme bez devojka. Ljubavta mi e na prvo mesto zatoa so zadovolstvo ke ja pocekam i nejkam da stignam tolku brzo do treta baza so nea zatoa sto ako ispadne se kako sto treba ima vreme za se.

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
До Лимп Бисквит- Во право си дека љубовта ти е на прво место затоа што натвоја возраст и друго не може да биде,мегутоа мислам дека за сериозни љубови на истава возраст и не може баш да се зборува.Подобро ке е ако и она сака да бидете заедно да си бидете (мада кога јас имав 14 години и немавме дечковци)а ако не тогаш ке видиш по одредено време колку ова смешно ке ти биде.Затоа бркај работа има еден куп други девојчиња.А што се однесува за чекањето мислам дека тука нема правила ако сакаш чекај ако ти е мака забавувај се понатаму.15-те твои години не бараат сериозности и чекања.Има време за тоа.Мислам дека рано ти е да се повикуваш на таа сериозна љубов и врска.За овие години тоа е непознат поим.Бумбарите си се бумбари .И си брмчат.И уште долго ке ти е така.Дури не ти се смират хормоните .Е после е друга песна.Во секој случај уживај.Поздрав

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Fala nogu za pomosta ke ja pocekam nema sto da izgubam.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Limp Bizkit напиша:
Ima edno devojce da ne spomnuvam imiminja ja sakam so celoto moe srce mi veli deka i taa mene no taa se premnogu srami. Taa se plasi od vrska so mene bidejki misle deka pre mala. Devojceto e super po karakter i se mnogu ja sakam veke 8 meseci a taa mene 2 podobro devojce vo zivotot ne sum sretnal. Sto da pravam ja sakam premnogu taa mi veli i taa mene da ja pocekam li. PISITE
Уште од мали нозе сакаш да ....
ХАХАХА него ај...стрпи се уште малку односно не ја чекај...работи си на страна и лажи ја дека ја сакаш у таков период сте прва љубов лево десно писменца порачина но...прошетај малце и лево и десно ..
Ке биде се во ред што е твое ке си дојде само..малце време ке помине:helou:

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Јас не сакам да ја легнам само сакам да имам некаква врска со неа затоа што сум залјубен во неа. А таа уште не е спремна за некаква врска и затоа прашав да ли да ја почекам.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Limp Bizkit напиша:
Јас не сакам да ја легнам само сакам да имам некаква врска со неа затоа што сум залјубен во неа. А таа уште не е спремна за некаква врска и затоа прашав да ли да ја почекам.
Кога веќе толку си заљубен во девојчето обидисе да ја фасцинираш со некои твои постапки со кои таа ќе види дека не си како другите ами си година две понапред од нив. Тоа на тие години не е тешко да се покаже и никако немој да чекаш зошто ќе ,,дочекаш,,.

Kajgana Shop

На врв Bottom