Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
E pa imase pricina :) samo so znam aj se nadevam ke bidi nesto ke vi pisam so ke napram :)

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
FLiX напиша:
E pa imase pricina :) samo so znam aj se nadevam ke bidi nesto ke vi pisam so ke napram :)
...prai sto ke praish ama zapamti dve raboti...ne meshaj drugi ne idi preku drugi...i pazi da ne navlechkash papuchi ushte na start...:nenene:

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Ljupco напиша:
...prai sto ke praish ama zapamti dve raboti...ne meshaj drugi ne idi preku drugi...i pazi da ne navlechkash papuchi ushte na start...:nenene:
Еј да, се согласувам со Љупчо околу проблемот на Фликс. Има две опции, или ќе ти акне корпа или ќе се фатите. Е сеа ако многу ја молиш а се фатите, ќе си ги навлечеш папучите уште на старт, а исто така од многу молење може и курот да го јадеш без потреба и ќе се избедираш. Така да со памет...:helou:

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
FLiX напиша:
По еј луге никако не ми оди , на една сакам да и се пуштам по втор пат , една другарка нејзина ми рече да пробам пак можи ќе биди нешто, ама шо знам некако многу ладно се однесува девојката спрема мене, еднаш ја викнав да излезиме и неколку часа пред да излезиме ми откажа. Незнам шо да прам ај малку помош
Ако си и се доверил на нејзина другарка, биди катрљарда посто сигурен дека она веќе знае за твоите намери...:pipi: можеш слободно да и речеш, знаеш што ќе направам за едно 3 секунди нели? Немој да правиш нагли движења... дојди...:back: :) Е сега ако се однесува ладно ко што викаш, најверојатно не сака да има ништо со тебе... од друга страна може да игра Hard to get(како го мрзам тоа) и да сака... :zid:
Ако мене ме прашаш, пробај, уат д фак, што ќе изгубиш? Само пријди сигурно, одлучно и без двоумење. Всади си во глава дека ништо не губиш!!! Зашто стварно не губиш. Биди ти ладен како тоа да го правиш затоа што она те молела два месеца... and do it... :mist:

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Епа ај и КрТоТ да каже нешто......Вака вчера раскинав врска од 11 месеци не е важно сега тоа,битното е фактот дека запознав девојче кое многу ми се свиѓа па сега да кажам една вечер бевме на мување а тоа беше завчера....додека вчера се видовме и јас очекував потег од нејзина страна да се направи,ама не се случи тоа! Тоа што ме мачи е фактот дека со неа се запознав преку една другарка,која е максимално запалена по мене и не се ни надеваше дека ќе бидне нешто помеѓу мене и неа така да,убеден сум дека и ја полнела главата дека бла,бла,бла не е важно само сакам да ми помогнете кој потег да го направам,а знам дека се ќе стори другарка ми за да ја не бидам со таа кој и се мував ! Може малку покасно ќе ви кажам детали ама сега за сега сакам да пробате да, ја протумачите целава работа! Фала со почит КрТоТ

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Sovet! Ovdeka EDINSTVENO EDINSTVENO i pak EDINSTVENO reshenie ti e dve vrski! Samo ke mora nekako da si ja osmislish rabotata, da ne ti chepkam detali za da ti kazam kako, ama ako nemozesh da smislish kazi...! Nikako poinaku nema da bidat site strani zadovoleni eve zoshto:
1* Ti kako glaven vo problemot: sakash da bidesh so devojkata shto si se muval, no i grevota e da ja odbivash drugata, pa zadovoli gi nejzinite potrebi!
2* Devojkata shtop si se muval: Saka da bide so tebe koga veke ednash ti dozvolila ili mozda ne si se pokazal? LoL! hehe
3* Drugarkata shto saka da bide so tebe: probaj be za proba pari ne baraat!
Add-on na sovetot:
So drugarka ti postojana a so mubachicata on-call vrska ili so dvete on-call!!
GL!
P.S. Pa ushte vo 5-to po matematika se uchi kako se reshava ljuboven triagolnik - So Pitagorova teroema privot/ta na kvdarat/krevet + vtoriot/ta na kvdart/krevet = Ti na kvadrat/krevet!

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
E pa fala vi luge mnogu na pomosta, prviot pat jadov korpa, ama neznam ni zosto site mislea deka gotovo e deka sme fateni i od nigde nejze i tekna ne nekam neznam so tamu gluposti. Ama togas problemot bese so dvajcata se pravevme vazni :) i sega posledno vreme ko ke se kreva ta i jas se krevam mozi zatoa ime poladen odnos :) aj ke izlezam ovaa nedela pa ke vidime so ke bidi.

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Dzings напиша:
Sovet! Ovdeka EDINSTVENO EDINSTVENO i pak EDINSTVENO reshenie ti e dve vrski! Samo ke mora nekako da si ja osmislish rabotata, da ne ti chepkam detali za da ti kazam kako, ama ako nemozesh da smislish kazi...! Nikako poinaku nema da bidat site strani zadovoleni eve zoshto:
1* Ti kako glaven vo problemot: sakash da bidesh so devojkata shto si se muval, no i grevota e da ja odbivash drugata, pa zadovoli gi nejzinite potrebi!
2* Devojkata shtop si se muval: Saka da bide so tebe koga veke ednash ti dozvolila ili mozda ne si se pokazal? LoL! hehe
3* Drugarkata shto saka da bide so tebe: probaj be za proba pari ne baraat!
Add-on na sovetot:
So drugarka ti postojana a so mubachicata on-call vrska ili so dvete on-call!!
GL!
P.S. Pa ushte vo 5-to po matematika se uchi kako se reshava ljuboven triagolnik - So Pitagorova teroema privot/ta na kvdarat/krevet + vtoriot/ta na kvdart/krevet = Ti na kvadrat/krevet!
Вака пази сеа! Другарка ми воопшто не ми се свиѓа ! Раскинав со девојката која ми беше инспирација муза и се останато...значи мозев во секој момент да ја вратам! Видов нешто посебно во типкава со која се мував и решив да се фокусирам на неа! Вчера се видовме и може беше до мене грешката ама незнам.....како да пробам да ја вратам или да и се извинам и да и укажам дека многу се уцапав во неа! А во исто време да и кажам дека другарка-најверна нејзина сака да ме ќари а нема шанса да ме ќари! И дека се ќе направи ја и она да немаме ништо,зашто знам дека жали и многу ја боли што ме запозна со неа! Мислам дека сега е јасно се нели?!

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
епа вака ке и се јавиш на муваторката и ќе и речеш дека сериозно сакаш да разговараш со неа зашто се излегло така набрзинка
Ќе и речеш дека навистина ти се допаѓа и одприлика ќе и објасниш како стојат работите и најважно да и кажеш дека навистина си загреан по неа :salut:

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
KrToT напиша:
Вака пази сеа! Другарка ми воопшто не ми се свиѓа ! Раскинав со девојката која ми беше инспирација муза и се останато...значи мозев во секој момент да ја вратам! Видов нешто посебно во типкава со која се мував и решив да се фокусирам на неа! Вчера се видовме и може беше до мене грешката ама незнам.....како да пробам да ја вратам или да и се извинам и да и укажам дека многу се уцапав во неа! А во исто време да и кажам дека другарка-најверна нејзина сака да ме ќари а нема шанса да ме ќари! И дека се ќе направи ја и она да немаме ништо,зашто знам дека жали и многу ја боли што ме запозна со неа! Мислам дека сега е јасно се нели?!
Не, јас мислам да не и кажуваш дека си загреан за неа, почекај, види како стојат работите меѓу нив две. Ако се многу добри другарки не знам дали ке успее.. Мислам дека боље би ти било да правиш муабет со другарка ти што е попалена по тебе, и да и објасниш дека ти се свиѓа друга девојка... Откога ќе расчистиш со неа, продолжи да се занимаваш со другата. :smir:

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
KrToT напиша:
Jasno e! Sakash i gz'ot nevin i dushata vo rajot! Ova odprilika vaka bi go formuliral! Dvete ne biva, biraj! Jas ti kazav reshenie po default na mashko ego, zashto nekogash,utre, sigurno nema da se kaesh zashto si bil so nekoja, nego ke se kaesh zashto NE si bil so istatata. Ti kazav kako site da bidat zadovolni, ako nihsto drugo i duzish edna partija sex an drugarka ti shto te zapoznala, DOVOLNO FER neli? Ne e ubavo taa da :drk: a a ti so drugarka i.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
вака ... ај пробај да разговараш ( не глупости ) со таа типката што си се мувал и да видиш дали она може да ти ги возврати чувствата што ги имаш ти за неа и уопште да доведе до љубов ( зошто сеа за сеа мислам дека е само некое свиѓање или палење(ај малце по селски) ) ако она те одбие или видиш дека уопште не те ебаа 2 посто и те користи само за рекреација , види што можеш да направиш со другаркати ( бидејки брат ако таа ти е другарка и таа те развира највише на светот и можеш што сакаш да правиш муабет со нејзе назнам у ствари у која заблуда си !? ) , течно да и објасниш како стојат работите и дали би сакала да пробате , односно љубовта не се раѓа на прв поглед .. ај види па раскажи што си направил . поздраф ( бтв и што направи со теретаните : ))) ) aјт. :toe:

A

Alexander Nevsky

Гостин
vaka sega da ve zapoznam so mojava rabota
odev do edno devojce skoro 7 meseci se bese super ama se toa otide koga doznav deka taa nemala nikakvi custva sprema mene tuka smo sum i se dopagal i navistina me povredi tipkata sega otkako mu raskinav saka da se smiri so mene ama rabotata e so ima uste edno devojce so nea trebase da se fatam pred da se fatam so prvata i mi bea na raspolaganje ama bidejki ja sakav taa prvata odev so nea a ovaa vtora se fati so eden drug i go zasaka e sega mene navistina mi se svigaa taa vtorata samo rabotata e so nejzi i e potrebno vreme bidejki samo so raskina so bisiot i saka da se zblizime povce ve molam za pomos do site forumgii i poiskusni dali da se smiram so prvata ili da ja pocekam vtorata :cry:

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Sweat baby напиша:
Premnogu go sakam so nego sum veke nekolku meseci, no postojano mi e strav deka mozebi ke mi raskine, mislam deka me laze, deka se muva so drugi, ljubomorna sum i mi e mn tesko, iako toj ne go napravil toa nikogas. Non stop sum okupirana so pesimizam i mislam deka nema vaka nigde da stignam. Mislev ova ke pomine ,ama veke mi prerasna vo golem problem
Проблемот е во тебе, не гледам како би можеле ние да ти помогнеме. Ако во три месеци врска не те изварал до сега и не те излажал, што ти дава причина да размислуваш така? М?:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom