...prai sto ke praish ama zapamti dve raboti...ne meshaj drugi ne idi preku drugi...i pazi da ne navlechkash papuchi ushte na start...:nenene:FLiX напиша:E pa imase pricinasamo so znam aj se nadevam ke bidi nesto ke vi pisam so ke napram
![]()
Еј да, се согласувам со Љупчо околу проблемот на Фликс. Има две опции, или ќе ти акне корпа или ќе се фатите. Е сеа ако многу ја молиш а се фатите, ќе си ги навлечеш папучите уште на старт, а исто така од многу молење може и курот да го јадеш без потреба и ќе се избедираш. Така да со памет...:helou:Ljupco напиша:...prai sto ke praish ama zapamti dve raboti...ne meshaj drugi ne idi preku drugi...i pazi da ne navlechkash papuchi ushte na start...:nenene:
Ако си и се доверил на нејзина другарка, биди катрљарда посто сигурен дека она веќе знае за твоите намери...FLiX напиша:По еј луге никако не ми оди , на една сакам да и се пуштам по втор пат , една другарка нејзина ми рече да пробам пак можи ќе биди нешто, ама шо знам некако многу ладно се однесува девојката спрема мене, еднаш ја викнав да излезиме и неколку часа пред да излезиме ми откажа. Незнам шо да прам ај малку помош
Вака пази сеа! Другарка ми воопшто не ми се свиѓа ! Раскинав со девојката која ми беше инспирација муза и се останато...значи мозев во секој момент да ја вратам! Видов нешто посебно во типкава со која се мував и решив да се фокусирам на неа! Вчера се видовме и може беше до мене грешката ама незнам.....како да пробам да ја вратам или да и се извинам и да и укажам дека многу се уцапав во неа! А во исто време да и кажам дека другарка-најверна нејзина сака да ме ќари а нема шанса да ме ќари! И дека се ќе направи ја и она да немаме ништо,зашто знам дека жали и многу ја боли што ме запозна со неа! Мислам дека сега е јасно се нели?!Dzings напиша:Sovet! Ovdeka EDINSTVENO EDINSTVENO i pak EDINSTVENO reshenie ti e dve vrski! Samo ke mora nekako da si ja osmislish rabotata, da ne ti chepkam detali za da ti kazam kako, ama ako nemozesh da smislish kazi...! Nikako poinaku nema da bidat site strani zadovoleni eve zoshto:
1* Ti kako glaven vo problemot: sakash da bidesh so devojkata shto si se muval, no i grevota e da ja odbivash drugata, pa zadovoli gi nejzinite potrebi!
2* Devojkata shtop si se muval: Saka da bide so tebe koga veke ednash ti dozvolila ili mozda ne si se pokazal? LoL! hehe
3* Drugarkata shto saka da bide so tebe: probaj be za proba pari ne baraat!
Add-on na sovetot:
So drugarka ti postojana a so mubachicata on-call vrska ili so dvete on-call!!
GL!
P.S. Pa ushte vo 5-to po matematika se uchi kako se reshava ljuboven triagolnik - So Pitagorova teroema privot/ta na kvdarat/krevet + vtoriot/ta na kvdart/krevet = Ti na kvadrat/krevet!
Не, јас мислам да не и кажуваш дека си загреан за неа, почекај, види како стојат работите меѓу нив две. Ако се многу добри другарки не знам дали ке успее.. Мислам дека боље би ти било да правиш муабет со другарка ти што е попалена по тебе, и да и објасниш дека ти се свиѓа друга девојка... Откога ќе расчистиш со неа, продолжи да се занимаваш со другата. :smir:KrToT напиша:Вака пази сеа! Другарка ми воопшто не ми се свиѓа ! Раскинав со девојката која ми беше инспирација муза и се останато...значи мозев во секој момент да ја вратам! Видов нешто посебно во типкава со која се мував и решив да се фокусирам на неа! Вчера се видовме и може беше до мене грешката ама незнам.....како да пробам да ја вратам или да и се извинам и да и укажам дека многу се уцапав во неа! А во исто време да и кажам дека другарка-најверна нејзина сака да ме ќари а нема шанса да ме ќари! И дека се ќе направи ја и она да немаме ништо,зашто знам дека жали и многу ја боли што ме запозна со неа! Мислам дека сега е јасно се нели?!
Jasno e! Sakash i gz'ot nevin i dushata vo rajot! Ova odprilika vaka bi go formuliral! Dvete ne biva, biraj! Jas ti kazav reshenie po default na mashko ego, zashto nekogash,utre, sigurno nema da se kaesh zashto si bil so nekoja, nego ke se kaesh zashto NE si bil so istatata. Ti kazav kako site da bidat zadovolni, ako nihsto drugo i duzish edna partija sex an drugarka ti shto te zapoznala, DOVOLNO FER neli? Ne e ubavo taa daKrToT напиша:Вака пази сеа! Другарка ми воопшто не ми се свиѓа ! Раскинав со девојката која ми беше инспирација муза и се останато...значи мозев во секој момент да ја вратам! Видов нешто посебно во типкава со која се мував и решив да се фокусирам на неа! Вчера се видовме и може беше до мене грешката ама незнам.....како да пробам да ја вратам или да и се извинам и да и укажам дека многу се уцапав во неа! А во исто време да и кажам дека другарка-најверна нејзина сака да ме ќари а нема шанса да ме ќари! И дека се ќе направи ја и она да немаме ништо,зашто знам дека жали и многу ја боли што ме запозна со неа! Мислам дека сега е јасно се нели?!
Проблемот е во тебе, не гледам како би можеле ние да ти помогнеме. Ако во три месеци врска не те изварал до сега и не те излажал, што ти дава причина да размислуваш така? М?Sweat baby напиша:Premnogu go sakam so nego sum veke nekolku meseci, no postojano mi e strav deka mozebi ke mi raskine, mislam deka me laze, deka se muva so drugi, ljubomorna sum i mi e mn tesko, iako toj ne go napravil toa nikogas. Non stop sum okupirana so pesimizam i mislam deka nema vaka nigde da stignam. Mislev ova ke pomine ,ama veke mi prerasna vo golem problem