Aj i jas da se pozalam malku na ovaa tema... vaka e situacijata kaj mene... nemozam da si najdam zenska predizvik... so ke mi go odzeme vnimanieto... u poslednive 9 meseci smeniv 8 zenski i uste sum osamen... i se nerviram , so e problemot... sekoja vtora zenska gleda interes, korist ili pari... so e problemot so zenite u posledno vreme ... koga ke obrnes vnimanie , da bide interesno ... i za tebe i za nea, misli za zena ja sakas... a tolku li nemaat mal mozok deka mozebi covek e dinamicen i saka da zivee zivot... nekni mi se sluci so edno devojce, bevme na PainBall pa na kafe, sakav da ja zapoznaam, podobro, taa ne prestana da me prasuva kolkava plata zemam... a pa koga i kazav deka planiram u Germanija da idam, da ucam i rabotam... taa vednas postavi eden nevidliv dzid megu nas... ko bozem ja utre zaminuvam... zenski dajte komentari kade e problemot ... vo vas ili jas sum premnogu otvoren i ambiciozen...
ke vi dam poveke info, koga izlezam so devojce obicno praam nesto ne voobicaeno, ja vodam na bowling, paintball ko so kazav, tenis, odbojka na pesok, grcki , arapski ili kineski restorant, ideme sekoj den vo razlicen lokal... za da ne e dosadno.. i koga ke posvetis vnimanie odma mislat letnat deka sum po niv... i odma se pokazat vo pravo svetlo ...
I ISKRENO STO E PROBLEMOT SO DEVOJCINJATA DENES, ZNAETE LI STO SAKATE ???