- Член од
- 5 јуни 2008
- Мислења
- 3.632
- Поени од реакции
- 5.724
Не.
брат сега само еби си ја. ич немој да се замараш и само држи си ја за тоа додека не си најдеш друга и нека дознае на крај за другата, нека се осети искористенопа имаме секс ако мислиш на тоа ама па, доволно ли е тоа за да трпиш?
абе само еби и тепај другпат, сеа касно ти е! затоа биди со нејзе ради секс сега, најди друга и не и наговестувај дека си у потрага по друга коа ке најдеш ке и кажеш се у фаца.ио сега се вади и правда на тоа шо тогаш не сме биле заедно упм а дента се беше ок
true datЕбија дури не најдеш нешо друго за ебење.
Се заебавам, баталија бе, ако она те сакала немало да си фати друг дечко.
ти женско си? ако си кажи ми од женска страна дали треба воопшто да ја погледнам некогаш и покрај тоа шо ја сакамуште од моментот кога си фатила друг требало да го почниш процесот за баталење, ако не ти се смирила на почетокот не ни планирала воопшто да ти се смирува.
не сумти женско си? ако си кажи ми од женска страна дали треба воопшто да ја погледнам некогаш и покрај тоа шо ја сакам
абе ти глуп си, или глуп се правиш...ти женско си? ако си кажи ми од женска страна дали треба воопшто да ја погледнам некогаш и покрај тоа шо ја сакам