Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
24 јуни 2012
Мислења
9
Поени од реакции
0
iam devojka veke godina dena i kusur ama nekako mi zdosaduva, e sea devojceto mn mi znaci ama ne e toa toa. losoto e sto ona e prezaljubena vo mene a jas nekako ne gi osekam cuvstvata koi sum gi imal na pocetokot.. kako da raskinam bez da i gi povredam cuvstvata?

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Pri sekoe raskinuvanje i dvajcata stradaat bidejki ja napustaat zonata na komfort na kojasto se naviknale... No sekogas samo eden go izvlekuva podebeliot kraj! Zapameti samo edno : na sila tapan ne se cuka - ke pukne! Ke te preboli - se se preboluva so tek na vreme ;)

Член од
24 јуни 2012
Мислења
9
Поени од реакции
0
Pri sekoe raskinuvanje i dvajcata stradaat bidejki ja napustaat zonata na komfort na kojasto se naviknale... No sekogas samo eden go izvlekuva podebeliot kraj! Zapameti samo edno : na sila tapan ne se cuka - ke pukne! Ke te preboli - se se preboluva so tek na vreme ;)
jas znam deka ke prebolam, duri mozda i veke sum pocnal da preboluvam.... ama prasanjeto mi bese kako, na koj nacin da raskinam so devojceto.... glupo mi e da kazam mi zdosadi....

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.040
Поени од реакции
2.130
Ima edno devojce so mi se svigja mnogu, na fb e stalno navecer, a ubavo e devojceto, nema decko ona ova, ama problemot e, sum nemal zenska porano, i neznam so da praam. Sum nemal zenska zatoa so nz kako da postapam, neznam so e problemot dali sum sramezliv ili nz so. So treba da napravam, kako treba da pocnam?

Боцни ја , и кога ке ти врати , пиши и :)

F

FARANG

Гостин
jas znam deka ke prebolam, duri mozda i veke sum pocnal da preboluvam.... ama prasanjeto mi bese kako, na koj nacin da raskinam so devojceto.... glupo mi e da kazam mi zdosadi....
najlesno e da se napravis idiot i da svati deka ti ne si za nea. taka najlesno ke te preboli samo posle toa nema vrakanje. glupo zvuci ama vaka cela vina ja prezemas ti i ona izleguva od vrskata cista

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
а да пробаш маллу да оладите да се оддалечите еден од друг.. пример годинава не одете на одмор заедно... ... ако ти е поубаво така кажи и дека стварно ти е поубаво овие години да ги поминуваш сам//

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Na najiskren nacin : taka najmalku boli ;) "Jas ne sum poveke zaljuben vo tebe : ti posakuvam sreka, cao prijatno!" ;)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
iam devojka veke godina dena i kusur ama nekako mi zdosaduva, e sea devojceto mn mi znaci ama ne e toa toa. losoto e sto ona e prezaljubena vo mene a jas nekako ne gi osekam cuvstvata koi sum gi imal na pocetokot.. kako da raskinam bez da i gi povredam cuvstvata?
Секоја разделба е болна, ама ужасно е да си у врска во која не чувствуваш ништо за партнерката.
Не пробуј да си дадете време, затоа што ќе се залажуваш и ќе заглибаш подлабоко у гомна. Тргни се додека е време, затоа шо никој не сака да биде во врска само затоа што го сожалуваат. Појди од себе дали би ти било убаво да знаеш дека некоја е со тебе од шо те сожалува, а не поради љубов? И ниедна година помината заедно не е пречка да се стави крај ако не функционира.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.360
Поени од реакции
113.715
И јас го имав тој проблем до пред две недели само што мојата врска беше пократка. Се мислев доста време како да прекинам бидејќи девојчето со ништо не заслужуваше да ја оставам али едноставно не чувствував повеќе ништо за неа. Се мачев самиот со себе но некако собрав сили и си напраивме еден муабет кој на крај испадна доста фер и од моја а и од нејзина страна и си останавме во добри односи. Сега душата ми е полесна. :)

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.735
Поени од реакции
4.485
Ти пишаа и други еве и јас ќе повторам седни ја некаде на само направите сериозен муабет најискрено објасни и дека искрата е згасната пробај најди соодветни зборови.
Ако е како што велиш и навистина е заљубена во тебе ќе ја боли ,но ако расчистите се низ муабет со време ќе и помине и ќе преболи.
Невозможно е да не и ги повредиш чуствата ама барем вака нема да се чуствува како да ја прегазил камион и времето ќе ги излекува раните.:)

H

-HRO

Гостин
Неможеш а да не и ги повредиш чувствата.
Најубаво е да седнеш со неа и како што доликува на едно машко да и објасниш се што ти се случува-ИСКРЕНО.
Секако ќе боли прекинот ако е многу заљубена во тебе. Ама нема потреба зошто да лажеш и да се правиш кретен во нејзините очи со сила кога не си.
Секако ќе и биде тешко....
Се надевам ќе се согласиш и ќе го послушаш мојот совет. :)

Член од
22 септември 2011
Мислења
41
Поени од реакции
10
со девојка ми раскинавме али уште се сакавме и што се случи?. после одредено време таа фати друг дечко а ние не престанавме да комуницираме.секако мене ме болеше тоа и никако неможев да преболам да биде со друг.и што е битното еден ден таа ми се јавува и ми кажува како тоа неможела без мене колку само ме сакала и јас како едвај да чекав тоа да се случи веднаш заборавив на се и муабетот ни беше како ништо да не било пред тоа,решив да заборавам на се и па да бидеме заедно..и шо се случува вечерта пак се слушаме и ми вика ке идела во град со тој другиот,мене како светот да ми се урна врз глава и беше во град а јас си останав дома да си трескам главата од зид...и сега кажете ми дали треба да поминам низ тоа и па да бидеме заедно или треба да ја отерам таму кај тој од таа грозна вечер кога светот ми се урна врз глава??? фаллаа

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Te влече за нос.

Да те влечеше и за нешто друго, да имаше причини да ги трпиш срањава. Вака..

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Не знам зошто си отворил и темa за совет, и двегодишно дете може да види дека те прават паљачо при здрав разум.

П.С На "девојка ти" треба да и дадат платинест медал за тролање :icon_lol:

Член од
22 септември 2011
Мислења
41
Поени од реакции
10
Te влече за нос.

Да те влечеше и за нешто друго, да имаше причини да ги трпиш срањава. Вака..
па имаме секс ако мислиш на тоа ама па, доволно ли е тоа за да трпиш?

Kajgana Shop

На врв Bottom