Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Темава нема потреба да стои сама : сите мислења ќе бидат префрлени во првата тема на форумов ;)

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
ти женско си? ако си кажи ми од женска страна дали треба воопшто да ја погледнам некогаш и покрај тоа шо ја сакам
Мавни и ги клоците, те влече за нос!
Ако не и успее кај едниот, оди кај другиот, и така назименично! - проверена женска стратегија, само да се има некој поред себе, за да не е сама!
Или па користи ја за секс, ако е проста, дури не си најдеш некоја што вреди да се сака!

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Диши низ уши ебате беља
--- надополнето: 22 јули 2012 во 23:04 ---
Диши низ уши ебате беља

Член од
14 јули 2012
Мислења
27
Поени од реакции
1
со девојка ми раскинавме али уште се сакавме и што се случи?. после одредено време таа фати друг дечко а ние не престанавме да комуницираме.секако мене ме болеше тоа и никако неможев да преболам да биде со друг.и што е битното еден ден таа ми се јавува и ми кажува како тоа неможела без мене колку само ме сакала и јас како едвај да чекав тоа да се случи веднаш заборавив на се и муабетот ни беше како ништо да не било пред тоа,решив да заборавам на се и па да бидеме заедно..и шо се случува вечерта пак се слушаме и ми вика ке идела во град со тој другиот,мене како светот да ми се урна врз глава и беше во град а јас си останав дома да си трескам главата од зид...и сега кажете ми дали треба да поминам низ тоа и па да бидеме заедно или треба да ја отерам таму кај тој од таа грозна вечер кога светот ми се урна врз глава??? фаллаа
ne te zasluzuva drugar..u pm samo takvi ligavarnici najveke gi mrazam ti zvoni podocna te otkacuva delete od tvojot zivot

Член од
30 мај 2008
Мислења
185
Поени од реакции
8
со девојка ми раскинавме али уште се сакавме и што се случи?. после одредено време таа фати друг дечко а ние не престанавме да комуницираме.секако мене ме болеше тоа и никако неможев да преболам да биде со друг.и што е битното еден ден таа ми се јавува и ми кажува како тоа неможела без мене колку само ме сакала и јас како едвај да чекав тоа да се случи веднаш заборавив на се и муабетот ни беше како ништо да не било пред тоа,решив да заборавам на се и па да бидеме заедно..и шо се случува вечерта пак се слушаме и ми вика ке идела во град со тој другиот,мене како светот да ми се урна врз глава и беше во град а јас си останав дома да си трескам главата од зид...и сега кажете ми дали треба да поминам низ тоа и па да бидеме заедно или треба да ја отерам таму кај тој од таа грозна вечер кога светот ми се урна врз глава??? фаллаа
брат малава сака да си игра "невкусни" игри.
мој совет : секоја средба со неа ставај кондом(шом иде и со друг пази се ,затава кондом за да не биде после касно ) и исполни си ги сите сексуални желби со неа .од неа врска не бива затава играј ко шо игра и она и не мисли да се врзеш емоционално ,гледи ја само ко секс алатка , а паралено барај си друга за врска

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.811
Јонче мафија види вака.

Батали пеерќе. Слушај ме и слушај ги другиве.

Ако у меѓувреме ти се укаже прилика свирни и го,да ја заболи и штрафта после. Ама чувства за неа веќе не. Никако. Ќе се изгориш да знаеш.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Е за ова го знам лекот.
Почнуваш со Депрозепам.. 2 таблети ,1 вињак..2 таблети ,1 вињак на сваки 6 сати.Пијеш-пишаш. Така ќе праиш 4 недели..5-тата недела почиње ствар да се ломи,или се обесиш или наставиш даље.Ако решиш да живиш 2 вињака ,1 депрозепам.. 2 вињака, 1 депрозепам на сваки 3 сата.. и после 15 година ти буди бољее:pos:

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Само ти си го знаеш одговорот на ова прашање, само ти знаеш како се чувствуваш.
Можеби девојчето навистина сватило дека те сака и дека направила грешка што била со друг?! Седни поразговарај со девојчето очи во очи и ќе знаеш што ќе сакаш да направиш ;)

Член од
24 јули 2012
Мислења
1
Поени од реакции
0
Mozi nekoj sovet da mi dadete :)
Pred godina so drugarite se zapoznavme so edni ubai cupinja, samo shto se zapoznavme so eden drugar sakavme da muvame 2 od niv, arno ama nist ne bidna, i od togas navamu se druzime so niv, jas posebno se mn druzam so cupeto shto mojot drugar sakase da go smuva i pocna mn da mi se dopaga, mislam premnogu :) ali mi e nezgodno da i kazam oti prethodno jas sakav da ja smuvam nejzinata drugarka...inaku vodime opusteni razgovori,a mozi znae deka mi se dopaga :))) koj se vasite mislenja???

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Ти пушти и се па после тоа дали нејзината другарка или некој друг... Не е битно кој ти се допаднал туку е битно кој ти се паднал :)

x64

Член од
9 јули 2012
Мислења
6
Поени од реакции
0
Постојано наоѓам коментари по други форуми од девојка ми, како ова не и се допаѓало кај мене, како мечтае по некој си бивши, по некој што бил ваков или онаков, а кога сме заедно е сосема друга приказна... совет?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Постојано наоѓам коментари по други форуми од девојка ми, како ова не и се допаѓало кај мене, како мечтае по некој си бивши, по некој што бил ваков или онаков, а кога сме заедно е сосема друга приказна... совет?
Контактирај со модераторите од сите форуми нека ја банираат од темата Љубов и Секс..

x64

Член од
9 јули 2012
Мислења
6
Поени од реакции
0
Хахахахахаха, баш и не ми е до зафрканција :D

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Сакам на жена ми со голем мерак да и го бапнам орално и анално,арно ама и кога е пијана е свесна и не дава.Кажете дали има некои апчиња со кои во исто време треба да биде будна ама несвесна за тоа што следи

Kajgana Shop

На врв Bottom