- Член од
- 6 февруари 2005
- Мислења
- 9.722
- Поени од реакции
- 248
Темава нема потреба да стои сама : сите мислења ќе бидат префрлени во првата тема на форумов
Мавни и ги клоците, те влече за нос!ти женско си? ако си кажи ми од женска страна дали треба воопшто да ја погледнам некогаш и покрај тоа шо ја сакам
ne te zasluzuva drugar..u pm samo takvi ligavarnici najveke gi mrazam ti zvoni podocna te otkacuva delete od tvojot zivotсо девојка ми раскинавме али уште се сакавме и што се случи?. после одредено време таа фати друг дечко а ние не престанавме да комуницираме.секако мене ме болеше тоа и никако неможев да преболам да биде со друг.и што е битното еден ден таа ми се јавува и ми кажува како тоа неможела без мене колку само ме сакала и јас како едвај да чекав тоа да се случи веднаш заборавив на се и муабетот ни беше како ништо да не било пред тоа,решив да заборавам на се и па да бидеме заедно..и шо се случува вечерта пак се слушаме и ми вика ке идела во град со тој другиот,мене како светот да ми се урна врз глава и беше во град а јас си останав дома да си трескам главата од зид...и сега кажете ми дали треба да поминам низ тоа и па да бидеме заедно или треба да ја отерам таму кај тој од таа грозна вечер кога светот ми се урна врз глава??? фаллаа
брат малава сака да си игра "невкусни" игри.со девојка ми раскинавме али уште се сакавме и што се случи?. после одредено време таа фати друг дечко а ние не престанавме да комуницираме.секако мене ме болеше тоа и никако неможев да преболам да биде со друг.и што е битното еден ден таа ми се јавува и ми кажува како тоа неможела без мене колку само ме сакала и јас како едвај да чекав тоа да се случи веднаш заборавив на се и муабетот ни беше како ништо да не било пред тоа,решив да заборавам на се и па да бидеме заедно..и шо се случува вечерта пак се слушаме и ми вика ке идела во град со тој другиот,мене како светот да ми се урна врз глава и беше во град а јас си останав дома да си трескам главата од зид...и сега кажете ми дали треба да поминам низ тоа и па да бидеме заедно или треба да ја отерам таму кај тој од таа грозна вечер кога светот ми се урна врз глава??? фаллаа
Е за ова го знам лекот.со девојка ми раскинавме али уште се сакавме и што се случи?. после одредено време таа фати друг дечко а ние не престанавме да комуницираме.секако мене ме болеше тоа и никако неможев да преболам да биде со друг.и што е битното еден ден таа ми се јавува и ми кажува како тоа неможела без мене колку само ме сакала и јас како едвај да чекав тоа да се случи веднаш заборавив на се и муабетот ни беше како ништо да не било пред тоа,решив да заборавам на се и па да бидеме заедно..и шо се случува вечерта пак се слушаме и ми вика ке идела во град со тој другиот,мене како светот да ми се урна врз глава и беше во град а јас си останав дома да си трескам главата од зид...и сега кажете ми дали треба да поминам низ тоа и па да бидеме заедно или треба да ја отерам таму кај тој од таа грозна вечер кога светот ми се урна врз глава??? фаллаа
Само ти си го знаеш одговорот на ова прашање, само ти знаеш како се чувствуваш.со девојка ми раскинавме али уште се сакавме и што се случи?. после одредено време таа фати друг дечко а ние не престанавме да комуницираме.секако мене ме болеше тоа и никако неможев да преболам да биде со друг.и што е битното еден ден таа ми се јавува и ми кажува како тоа неможела без мене колку само ме сакала и јас како едвај да чекав тоа да се случи веднаш заборавив на се и муабетот ни беше како ништо да не било пред тоа,решив да заборавам на се и па да бидеме заедно..и шо се случува вечерта пак се слушаме и ми вика ке идела во град со тој другиот,мене како светот да ми се урна врз глава и беше во град а јас си останав дома да си трескам главата од зид...и сега кажете ми дали треба да поминам низ тоа и па да бидеме заедно или треба да ја отерам таму кај тој од таа грозна вечер кога светот ми се урна врз глава??? фаллаа
Контактирај со модераторите од сите форуми нека ја банираат од темата Љубов и Секс..Постојано наоѓам коментари по други форуми од девојка ми, како ова не и се допаѓало кај мене, како мечтае по некој си бивши, по некој што бил ваков или онаков, а кога сме заедно е сосема друга приказна... совет?