Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

B

BrunoFresh

Гостин
Батали ја. Немаш причина да се замараш. не држат место постапкиве нејзини. Пројди низ сето ова, заборави, излегувај, дружи се, фати си друга женска и ти и не ја шишај веќе :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
па имаме секс ако мислиш на тоа ама па, доволно ли е тоа за да трпиш?
брат сега само еби си ја. ич немој да се замараш и само држи си ја за тоа додека не си најдеш друга и нека дознае на крај за другата, нека се осети искористено
заслужува (y)

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Батали ја .. али проблем е шо си вљубен у неа .. у секој случај баталија , после одреден период ќе минат емоциите и ќе најдеш друга ;)

Член од
22 септември 2011
Мислења
41
Поени од реакции
10
ио сега се вади и правда на тоа шо тогаш не сме биле заедно упм а дента се беше ок

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013
Ебија дури не најдеш нешо друго за ебење.

Се заебавам, баталија бе, ако она те сакала немало да си фати друг дечко.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
ио сега се вади и правда на тоа шо тогаш не сме биле заедно упм а дента се беше ок
абе само еби и тепај другпат, сеа касно ти е! затоа биди со нејзе ради секс сега, најди друга и не и наговестувај дека си у потрага по друга коа ке најдеш ке и кажеш се у фаца.
ако поминеш низ ова си се поебал...и другпат ке се скара намерно па ке излезе со друг и што ке ти рече бевме скарани :cautious: тоа ги оправдува нејзиние постапки...
ако те цени бар малку немала да излезе одма со друг...ако те сакала немала ни да помисли воопшто на друг.
па сеа ти види :)

Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.435
Поени од реакции
5.468
Praj se na glup soberi dokazi deka trza po tebe. poraki snimeni razgovori i se toa...
Ondak konfrontiraj se so noviot decko reci mu Vidi be druze kako se dupi ovaa so tebe. i onda unistete ja i dvajcata
Double Win!(y)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.646
Друже колку години имаш?
Сега видов, 24... ништо, фати си друга и послушај го постот по реден број 12. И тоа маста да и ја извадиш... :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
уште од моментот кога си фатила друг требало да го почниш процесот за баталење, ако не ти се смирила на почетокот не ни планирала воопшто да ти се смирува.

Член од
22 септември 2011
Мислења
41
Поени од реакции
10
уште од моментот кога си фатила друг требало да го почниш процесот за баталење, ако не ти се смирила на почетокот не ни планирала воопшто да ти се смирува.
ти женско си? ако си кажи ми од женска страна дали треба воопшто да ја погледнам некогаш и покрај тоа шо ја сакам

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.646
ти женско си? ако си кажи ми од женска страна дали треба воопшто да ја погледнам некогаш и покрај тоа шо ја сакам
абе ти глуп си, или глуп се правиш...
отишла со друг, ти кажала дека сака да биде пак со тебе, па отишла со друг... извини другар што сум вака груб, ама еве уште еднаш да ти напишам... отишла со друг, сте се смириле и наредниот ден пак со друг... што мислиш дека треба да правиш?

Kajgana Shop

На врв Bottom