- Член од
- 24 мај 2005
- Мислења
- 957
- Поени од реакции
- 16
Многу мрзам ко ќе рече не знам, ми иде да пукнам, да или не у к*рац.
Да не го замараш типот. Очигледно не те сака повеќе.M@Ce напиша:I jas imam problem ... Vaka...Ima eden koj pred nekoe vreme mn me bendisvase i me molese da se fatime i mi velese deka me saka..i jas sakav da se fatime ama imav problem i nemozev...i toj cekase dur cekase i mu se smaci...i jas sega go resiv problemot ama toj sega e ladnokrven i mi izgleda deka neki...drugar mu mi veli deka sum zgresila i deka ne trebase da go ostam da ceka...Jas sea stvarno sakam da napram nesto so nego ama....toj ne bi sakal...
SOVET PLS
Oчигледно поминал тој период кога дечкото бил јако загреан за тебе и можеби имал и некој чуства НО сеа веке тоа е доцна поминало и време.M@Ce напиша:I jas imam problem ... Vaka...Ima eden koj pred nekoe vreme mn me bendisvase i me molese da se fatime i mi velese deka me saka..i jas sakav da se fatime ama imav problem i nemozev...i toj cekase dur cekase i mu se smaci...i jas sega go resiv problemot ama toj sega e ladnokrven i mi izgleda deka neki...drugar mu mi veli deka sum zgresila i deka ne trebase da go ostam da ceka...Jas sea stvarno sakam da napram nesto so nego ama....toj ne bi sakal...
SOVET PLS
Па треба ако не друго да седните и да зборувате во 4 очи. Да знаеш на што си. А мислам дека ако е за тебе ке знае да те сослуша (ако си имала добра причина за да не се фатиш кога тој сакал) а можеби ке има и нешто? Којзнае? Во секој случај нема што да изгубиш така да пробај.M@Ce напиша:I jas imam problem ... Vaka...Ima eden koj pred nekoe vreme mn me bendisvase i me molese da se fatime i mi velese deka me saka..i jas sakav da se fatime ama imav problem i nemozev...i toj cekase dur cekase i mu se smaci...i jas sega go resiv problemot ama toj sega e ladnokrven i mi izgleda deka neki...drugar mu mi veli deka sum zgresila i deka ne trebase da go ostam da ceka...Jas sea stvarno sakam da napram nesto so nego ama....toj ne bi sakal...
SOVET PLS
vo moreto ima i drugi ribi:back:M@Ce напиша:I jas imam problem ... Vaka...Ima eden koj pred nekoe vreme mn me bendisvase i me molese da se fatime i mi velese deka me saka..i jas sakav da se fatime ama imav problem i nemozev...i toj cekase dur cekase i mu se smaci...i jas sega go resiv problemot ama toj sega e ladnokrven i mi izgleda deka neki...drugar mu mi veli deka sum zgresila i deka ne trebase da go ostam da ceka...Jas sea stvarno sakam da napram nesto so nego ama....toj ne bi sakal...
SOVET PLS
Точно е дека има Риби али колку сНе ние добри рибари...Almighty Nane напиша:vo moreto ima i drugi ribi:back:
pa jas seuste nemam sretnato covek sto ceeeellll zivot e so eden covek. i sovetot mi bese kako sto dosol ovoj, taka ke dojde i drug.Bada Bing! напиша:Хехе Скорпио, повторно со твоите споредби на работите со флора, фауна и слично.
Инаку што кур е совет - има други риби во морето? WTFF?
Сакаш искрено или да не те боли?coekot напиша:Луѓе мене ми треба помош!!!
не знам зашто ама некако не можам да останам во врска подолго од две недели, не раскинувам јас, тоа го прават девојките
некој совет?