- Член од
- 24 мај 2005
- Мислења
- 957
- Поени од реакции
- 16
Многу мрзам ко ќе рече не знам, ми иде да пукнам, да или не у к*рац.
Да не го замараш типот. Очигледно не те сака повеќе.M@Ce напиша:I jas imam problem ... Vaka...Ima eden koj pred nekoe vreme mn me bendisvase i me molese da se fatime i mi velese deka me saka..i jas sakav da se fatime ama imav problem i nemozev...i toj cekase dur cekase i mu se smaci...i jas sega go resiv problemot ama toj sega e ladnokrven i mi izgleda deka neki...drugar mu mi veli deka sum zgresila i deka ne trebase da go ostam da ceka...Jas sea stvarno sakam da napram nesto so nego ama....toj ne bi sakal...
SOVET PLS![]()
Oчигледно поминал тој период кога дечкото бил јако загреан за тебе и можеби имал и некој чуства НО сеа веке тоа е доцна поминало и време.M@Ce напиша:I jas imam problem ... Vaka...Ima eden koj pred nekoe vreme mn me bendisvase i me molese da se fatime i mi velese deka me saka..i jas sakav da se fatime ama imav problem i nemozev...i toj cekase dur cekase i mu se smaci...i jas sega go resiv problemot ama toj sega e ladnokrven i mi izgleda deka neki...drugar mu mi veli deka sum zgresila i deka ne trebase da go ostam da ceka...Jas sea stvarno sakam da napram nesto so nego ama....toj ne bi sakal...
SOVET PLS![]()
Па треба ако не друго да седните и да зборувате во 4 очи. Да знаеш на што си. А мислам дека ако е за тебе ке знае да те сослуша (ако си имала добра причина за да не се фатиш кога тој сакал) а можеби ке има и нешто? Којзнае? Во секој случај нема што да изгубиш така да пробај.M@Ce напиша:I jas imam problem ... Vaka...Ima eden koj pred nekoe vreme mn me bendisvase i me molese da se fatime i mi velese deka me saka..i jas sakav da se fatime ama imav problem i nemozev...i toj cekase dur cekase i mu se smaci...i jas sega go resiv problemot ama toj sega e ladnokrven i mi izgleda deka neki...drugar mu mi veli deka sum zgresila i deka ne trebase da go ostam da ceka...Jas sea stvarno sakam da napram nesto so nego ama....toj ne bi sakal...
SOVET PLS![]()
vo moreto ima i drugi ribi:back:M@Ce напиша:I jas imam problem ... Vaka...Ima eden koj pred nekoe vreme mn me bendisvase i me molese da se fatime i mi velese deka me saka..i jas sakav da se fatime ama imav problem i nemozev...i toj cekase dur cekase i mu se smaci...i jas sega go resiv problemot ama toj sega e ladnokrven i mi izgleda deka neki...drugar mu mi veli deka sum zgresila i deka ne trebase da go ostam da ceka...Jas sea stvarno sakam da napram nesto so nego ama....toj ne bi sakal...
SOVET PLS![]()
Точно е дека има Риби али колку сНе ние добри рибари...Almighty Nane напиша:vo moreto ima i drugi ribi:back:
pa jas seuste nemam sretnato covek sto ceeeellll zivot e so eden covek. i sovetot mi bese kako sto dosol ovoj, taka ke dojde i drug.Bada Bing! напиша:Хехе Скорпио, повторно со твоите споредби на работите со флора, фауна и слично.
Инаку што кур е совет - има други риби во морето? WTFF?
Сакаш искрено или да не те боли?coekot напиша:Луѓе мене ми треба помош!!!
не знам зашто ама некако не можам да останам во врска подолго од две недели, не раскинувам јас, тоа го прават девојките
некој совет?