Можеби си спие со децата, и не е самаПред малку пиша дека си сингл и неможеш да најдеш некој пошто си 30 години и не излегуваш. Сега си имала некојОк како викаш ти така е само менуваш стсвови на секој пост
Пиши ако можам ќе помогнам.Здраво има некој што може да ми пише за совет околу брак од женска преспектива мисленје во порака.
Ako ti mu pomagas, poleka poleka neka si se sprema za razvodПиши ако можам ќе помогнам.
Шо те наведе бе владе така црно да мислиш за менеAko ti mu pomagas, poleka poleka neka si se sprema za razvod![]()
IskustvoШо те наведе бе владе така црно да мислиш за мене![]()
Чие искуство? Твое? Сакаш да кажеш си бил женет со некоја таква као мене, па си се развел?Iskustvo.
Od tvoeto pisuvanje tuka , od toa iskustvoЧие искуство? Твое? Сакаш да кажеш си бил женет со некоја таква као мене, па си се развел?
Кое пишување, јас сум во брак 14 години, 7 во првиот и сега 7-ма терам во вториот брак, што значи имам повеќе искуство од тебе, кој што ниеден ден не си бил во брак. Е сега немој да ме колнИш дека Че се разведам и слиЧно, на секого можИ да му се случи зар не?Od tvoeto pisuvanje tuka , od toa iskustvo![]()
Значи се спремаш за трета среќа?Кое пишување, јас сум во брак 14 години, 7 во првиот и сега 7-ма терам во вториот брак, што значи имам повеќе искуство од тебе, кој што ниеден ден не си бил во брак. Е сега немој да ме колнИш дека Че се разведам и слиЧно, на секого можИ да му се случи зар не?![]()
Пу пу скраја да е,Значи се спремаш за трета среќа?