Љубовни СМС пораки

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
mene vakva mi stigna...
Koga se smees si soncence, koga places bebence, koga jadesh prasence a za mene si samo macence. :)

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
SEKOJ IMA PRAVO DA SE IZGLUPIRA OD VREME NA VREME NO TI PRETERUVAS SO TAA PRIVILEGIJA:):)

SpaceMan

Dead Like Me
Член од
8 декември 2005
Мислења
102
Поени од реакции
1
МОБИМАК:Господине Ве известуваме дека сте добитник на награда, едно мало албанче,но доколку не си ја подигнете наградата во рок од една недела ќе ви ја испратиме целата фамилија.

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Ujutro ga OSETIS, usnama go DODIRNES, Rukama ga DRZIS, pogledon ga LJUBIS, volis ga VRELOG, uzimas ga CELOG, i kad neznas gde je kraj...to je KAMILICA CAJ :)

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Оваа порака е од личноста која мислејќи на тебе, добила амнезија и заборавила на се друго, која умира по твоите усни, која верува само во тебе, која те сака како никој до сега, која скоро секогаш заборава на себе, но никогаш на тебе!

Патувај порако моја, ако спие-разбуди го, ако те чита-кажи му дека не го заборавив. Ако ме заборавил потсети го на ТАА што го сака, и ќе го сака засекогаш.

Оваа порака е пратена во сладок момент и со слатка намера, а може да ја добие само најслатката личност на целиот свет, а тоа си ТИ!

Среќа е што се наоѓаме под исто небо и затоа каде и да си, подигни ја главата и слушни го говорот на звездите...Знаеш ли дека на некого му недостасуваш?

Понекогаш зборовите се премногу сиромашни за да го кажат сето она што се крие во срцето, но шаренилото на звездите ги сее чувствата кои велат МИ НЕДОСТИГАШ!

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Pa prvin pofalbi stranava e zakon:)Kako nov 4len tuka da po4nam neso da pisuvam.
Sintetizirajki ja pantomimikata na paradoksalnata antropologija i bazirajki se na edna fundamentalna praktika svativ...Ke bidam kratka TE SAKAM:)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.501
Поени од реакции
8.059
Нот бед Ивче, :)

Алфа, бета, гама, дојди вечер сама
понеси ќебе, ќе ти направам бебе!

IV43

Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Se palam kaj sto ke me dopres.Pozdrav tvojot televizor

Ako nkogas se najdes vo temna prostorija bez izlez i od site strani te4e krv,ne plasi se,ne si vo horor film,se naogjas na vistinskoto mesto...vo MOETO SRCE!

Moze vecer da dojdam kaj tebe?Ke gi spustime roletnite,ke go izgasneme svetloto,ke legneme pod kebe pa potoa...Potoa ke ti pokazam kako mi sveti 4asovnikot vo temnica

IV43

Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Pa milo mi e so ne e bad:D.Samo poso sum nova vo ova ne znam kaj ima od tie smesnite facki kako so se :) & :D.Samo ovie 2 gi znam:D.

Zivot je grip,nisi moj tip.Ako znas tko je pise,zezni go triput vise.Pise ti tvoja,pogodi koja.A sad adios budalo moja:D

IV43

Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Da vi priznaam i ja mnogu mrazam srpski poraki,ama pak poveketo se takvi,a ima i nekoi na srpski se ubavi,a prevedeni se bez nikakva smisla

FBI

Член од
10 јануари 2006
Мислења
4
Поени од реакции
0
mislam deka moze i ljubovni poraki na ovoj forum
ama na srpski e:
Sta ce mi oci kad ne vide tebe,sta ce mi ruke kad nemam te kraj sebe,sta ce mi srce bez poljupca tvog,sta ce mi zivot bez secera svog...
sto mislite?:wub:

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Da lizes pi*ka e isto kao da si clen u mafija, ja zeznes li rabotata i zaglavi do gusa.

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Da TE SAKAM me tera srceto,da te pomnam me tera minatoto,da me sakas ne te zadolzuvam,sakaj me ako zasluzuvam!

Navistina bi sakal da te gusnam...no guskanjeto doveduva do baknez...baknezot do ljubenje...ljubenjeto do lizenje...lizenjeto do sex!dali sakas da te gusnam?

ja bi te oralno to bi bilo moralno,ako bi te analno to bi bilo banalno,ako bi te perverzno to bi bilo bezvezno, ja cu tebe klasicno bice nam fantasticno

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Господ ме создал затоа што знае што е убаво. А тебе, затоа што има смисла за хумор.

IV43

Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Maskite se kako sladoled.Naizgleda ladni,no stom gi liznes se topat...

Tesko e da mrazis nekogo komu srceto si go dal.Tesko e da prodolzis,koga vekje ednas si zastanal.Tesko e da pomines pokraj nekoj koj ti bil se.Tesko e da sakas,a da reces ne...

When I'm not calling you it doesn't mean thatI have forgot about you.I'm just giving you time to miss me!

Samo zaborav cini kraj,nikad vrijeme ili kilometri.Jer pokusati nekoga na silu zaboraviti znaci samo ga jos vise voleti...

Mene mi e dovolno da ima samo malku mesto vo tvoeto srce za mene.Ako nema e molam isfli nekogo!

Sto e zivot?Zivot e ljubov.Sto e ljubov?Ljubov e baknuvanje.Sto e baknuvanje?Dojdi ke ti pokazam.

Aj dosta e zasea:)Em Grcija sum,em pak se drogiram so Kajganava:D.Abe ova e zarazno do v kraj.Ova treba da odi na tema "Dali ste zavisnici od kompjuteri i internet?" DA!DA!DA!I toa kako:))))Ne sum zdrava zimi se:D.Pozdrav4inja do site.Ke pisam pak neso ako mi tekne:)A i da ne zaboraam 100% ima greski vo tekstov,ama ne mi zameruvajte zaradi tastaturava e ne e do mene:)

Kajgana Shop

На врв Bottom