Љубовни СМС пораки

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
moram da ti kazam nesho vazno ali neznam kako se nadevma nema da se nalutish ne e nishto protif tebe ali jebiga devojko dedo mraz nepostoi :pos: :pos:
ps ova na devojki ili na dechkovci

Мари

...
Член од
31 декември 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
0
KaMo Da BeV tVoJaTa sOlZa..:place:Ke sE rOdEv vO tVoItE oCi, Ke Ti zIvEeV Na ObRaZiTe, I kE tI uMrEv Na uSnItE:(
;
;
;

So LjUbOv Se RodIvMe,So LjUbOv zIvEeVmE,bEz LjUbOv sTraDamE i ZA LjuBoV uMrEvmE:wub: :wub:

SeXpIsToLs

Punk is not dead!
Член од
4 декември 2005
Мислења
72
Поени од реакции
0
без тебе немогу да пију да једу да спију да учу, без тебе ке умру :D

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Tebe te gledam,sonceto ne go gledam:icon_mad:
Tebe te gledam,zvezdite ne gi gledam:icon_mad:
Tebe te gledam,neboto ne go gledam:icon_mad:
Trgni se be da te eam od tebe niso ne gledam :angry1:
:pos:

Член од
12 јануари 2006
Мислења
313
Поени од реакции
0
E! Koj e mi kaze kako se otvara nova tema?Ili kako se stava slika pod tekstot kade sto mi e the dragon of the dream?

Мари

...
Член од
31 декември 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
0
epa vaka ti toa prasanje postavi go kaj prasanja do administratorite ako sakas a ako sakas jas ke ti kazam na poraka!@!!!

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Ќе престанам да те сакам кога глувиот сликар ке го наслика шумот на розата што паѓа

[FONT=&quot][FONT=&quot] [/FONT][/FONT]Знај дека ако некогаш се разделиме, ти ке изгубиш повеке од мене бидејки јас секогаш ке најдам некој што ќе го сакам колку тебе, а ти никогаш нема да најдеш некоја што ќе те сака колку мене!

[FONT=&quot][FONT=&quot] [/FONT][/FONT]Не им верувај секогаш на оние што ти викаат дека те сакаат, но верувај му на оној што со солзи во очите ти го кажува тоа.

Сакај ме сега и секогаш, и кога тоа "секогаш" ке биде некогаш, немој да заборавиш никогаш

Животот е најдобар факултет, штета што смртта е последниот испит.

[FONT=&quot][FONT=&quot] [/FONT][/FONT]Ако светлината е првата љубов на животот, тогаш љубовта е првата негова светлина.

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
Избањај се, облечи се, дотерај се, доаѓам да те земам
господ

Donatello

Нинџа желка
Член од
18 јануари 2006
Мислења
58
Поени од реакции
0
Дајте ми два гратиса за фабриК и пуштете ја гасолина :pos:
(нека трепка)

Член од
4 јануари 2006
Мислења
41
Поени од реакции
0
Ako ne ti pisam ne znaci deka ne mislam na tebe,tuku ti ostavam prostor za da ti nedostigam kako sto ti mi nedostigas na mene!!!

Koga ljubovta ke zavrsi i ke se urnat site snista i nadezi i koga vo ocite sjaj ke nemame pobaraj me vo starite spomeni i seti se na ubavite momenti

Kad bih ljubav svoju suzama morao dokazati ja plakala bih dan i noc ali suze svoje nikad isplakala ne bih jer te volim kao bolesnik svoj posljedni dan

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Имав една многу добра порака за роденден ама не знам кај ми е
Ако го најдам листот кај што ја запишав ќе ти ја пишам

Член од
13 февруари 2006
Мислења
315
Поени од реакции
4
StenmarC напиша:
Си најдов девојка не убава како шпањолка, не згодна како италијанка, не е газлеста како швеѓанка, не се бакнува како французинка ама пуши како ТУРЧИН!!! :P
zimi devojka ti!!!:sekss:

Kajgana Shop

На врв Bottom