Љубовни СМС пораки

• Креатор на темата A__
  • Време на започнување

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Maybe yes,maybe no,maybe quickly,maybe slow,maybe baby,I don't know,but I love U so,so!

Another mountain,another year,another tear,another,winter,another summer too...But never will be another U...

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
-Love is like Pi: natural,irrational and very important:)
-Whats the best way to impress a man? Just show up NAKED with beer:)
-66% mi se svigas,77%mi se sviga kako razmisluvas,88%mi se sviga tvoeto telo,99% bi legnala so tebe....a 100% znaes deka zaebavam so tebe.
-Na sovremena devojka kako tebe i e potreben eden DOBAR,GOLEM,VLAZEN,CVRST I pred se POSTOJAN......................KARMIN:)

N

NeMiRnA

Гостин
Ovoj svet e poubav poradi lugeto kako tebe,poradi toa ti zasluzuvas da bides srekjen ne samo na ovoj den tuku i na sekoj nareden.SREKEN RODENDEN!

Pred xgod se rodi edno bebe koe mogu licese na tebe.Go sakam toa bebe,te sakam i tebe go sakam i ovoj den zasto e tvojot rodenden.SREKEN RODENDEN!

Neka neboto bide tvoe srce opkruzeno so ljubov i sreka,a zvezdite-tvoi ispolneti zelbi zamisleni so najmilite nesta i licnosti.SREKEN RODENDEN!

You'll know that ur getting old when the candle lights will cost more than the cake...:) Don't worry u'r still young so live ur dreams and HAPPY BIRTHDAY!

Dodeka nokva tivko dogoruva slusaj go srceto sto zboruva i dodeka se ragaat novite zvezdi neka se ispolnuvaat tvoite zelbi.SREKEN RODENDEN!

Denes mesecinata ke zaspie vo tvojata nasmevka,ljubovta ke go naseli tvoeto srce i seta srekja ke bide tvoja zosto ovoj den e tvoj den,SREKEN RODENDEN!

Prasajte vie za rodendenski poraki nekoj na koj skoro mu bilo rodenden :) ,eve izdvoiv nekolku sto mi se dopadnaa mene,te ima uste sto mi se svigaat ama aj da ne otekuvam.

IV43

Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
If U read,U Owe me a HUG,if U delete,U Owe me a KISS,if U save,U Owe me a DATE,if U return txt 2 me,U Owe me All,but if U ignore,ur MINE,so what will U do?

Love is a name, Sex is a game. Forget the name and play the game!

Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.

I don't have hopes and dreams, I don't have party hours, I don't have happy hours, I don't have anything since i don't have you!

Do you believe in LOVE at first sight or do I have to walk by again? ? ? !

Btw NeMiRnA super ti se poracinjava:):)

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.971
1000 солзи имаше во моите очи, 1000 желби кои животот никогаш не ми ги исполни, малку се пријателите кои ни требаат, а уште помалку љубови како што си ти!

Кога врне дожд кажуваат дека душите од мртвите доаѓаат да ги видат оние кои ги сакаат. Кога мене еден ден ќе ме нема, таму каде што си ти дождот никогаш нема да престане да врне.

Бог тебе ќе ти даде само добро, зашто твојата душа е голема и чиста , а во овој свет полн со тага и патење, богатство е да се познава некој како тебе.

Зборувај кога патиш зашто едниствено тогаш зборовите вредат, а молчи кога си среќен и не покажувај му на оној кој пати , зашто тоа ќе го боли а ти нема да знаеш!

Член од
13 март 2006
Мислења
245
Поени од реакции
1
Нека првиот зрак ова утро
те води годинава по патот на
среќата,љубовта и успехот а,
последниот вечерва нека ти донесе
незаборавни ноќи со саканата личност.
И кога на истиов ден за година, ке се
сетиш на убавите нешта кои си ги
поминал/а сети се дека јас сум тука за
повторно да ти посакам се најубаво
и да ти речам„СРЕЌЕН РОДЕНДЕН“.:icon_lol:

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Времето е предолго за оние кои чекаат, а прекратко за оние кои се сакаат!

Ако некогаш планираш да ме оставиш, те молам остави ме на дождот да не плачам сама!!!

Те сакам и затоа не појадувам, те сакам и затоа не ручам, те сакам и затоа не вечерам, гладна сум и затоа не спијам

Кога бев мал, мајка ми ми рече дека ангелите живеат во рајот. Сега знам дека то не е вистина. Ако живеат во рајот зошто си ти на земјава?

Кога ќе остарам, многу работи ќе се сменат.. косава, очиве, кожава, усниве, ама никогаш нема да се смени срцево мое што чука за ТЕБЕ! ТЕ САКАМ

Смртта е предизвик. Ни вика да не го трошиме времето...Ни вика на нас да си кажеме во моментот дека се сакаме!

Јас сум во болница. Не се секирај не е ништо страшно. Нешто со срцето. Те најдоа тебе во него.*****************

Со допирот на љубовта секој станува поет...

Ако ме изгубиш ти мене ќе те изгубам и јас тебе,но... Повеќе губиш ти него јас бидејќи мене ме сакаат повеќе како тебе а тебе никој како јас.

ThA-BiTcH

Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Љубовта би била прекрасна кога луѓето искрено би се интересирале едни за други.

Оној кој не знае да чека никогаш нема да сфати дека чекањето вреди љубов.

Испред куќа кубик дрва ти си моја љубов прва “ “до зградава кофа говна ти си страсно јебозовна

Со тивкиот шепот на усните ми преплива низ мислите и ги разбранува чувствата на мирното море кое бараше пристаниште за бродот на мојата душа...

Се уловив себе си во сонарните пораки од твојата мрежа на љубовта од која не сакам да избегам, оти само со една насмевка успеа пак да ги проработиш моите сензори на срцето...

Како да ти кажам дека те сонувам со отворени очи? Како со зборови да ти ја опишам најдлабоката тајна на моите чувства кои горат за еден допир на недопрените нежности твои? Ќе можам ли да зачекорам, а да не се изгубам во лавиринтот на твојата трепетна душа во која се влегува низ две очи ко сонца сјајни?

Кога не те барам, не значи дека те заборавам, само ти давам време за повеќе да ме посакаш!!!

Немој да ме сакаш многу, сакај ме малку но ЗАСЕКОГАШ!!!

Ако некое утро се разбудиш во просторија со црвени ѕидови, во која шприца насекаде крв – не плаши се, се наогаш во моето СРЦЕ!!!

Преку пруги иде воз јас те сакам скроз на скроз!!!

Кога ќе умреш твоето срце ќе се распадне во илјадници звезди и секој човек што ќе погледне во небото ќе се заљуби во ноќта!

Ова што го дознав никогаш нема да ти го простам! Еј не да сум лут абе не сакам никогаш да те видам! Ако не знаеш за што ти зборувам знај дека те заебавам и те САКАМ!!!

Убаво е да знам дека постоиш во мојот живот, не е битно ни колку, ни од кога, ни зошто, убаво е да отворам очи и да знам дека си блиску!

Ми требаш како на зората-сонцето, како на телото-срцето, како на сонцето-зракот, како на тишината-немирот, како на дождот-капките, како на плимата-осеката, како на вените-крвта, како ти мене.
Немој никогаш да љубиш, може нема да сватиш, дека кога еднаш ќе засакаш, да знаеш дека ќе патиш.

ThA-BiTcH

Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Заборавот на саканата личност е тежок, а љубовта е секогаш некоја тажна приказна.

Кога ќе ја проциташ оваа порака, ти помисли на мене, како срцето ме стега. Откога тебе те знам, се ме потсеќа на тебе, твоето име во срцето ќе го носам, и додека живеам, тебе ќе те сакам.

Ти си цел и исполнување на мојот живот. Ти си срце кое ме љуби, уво кое ме слуша. Ти си рака која ме држи и снага која ме зајакнува.
Не знаеш колку звезди има на небото, не знаеш како ми е мене во зима, не знаеш колку некој те сака, ама знај дека е со тебе иако си далеку.

Вечерва додека розата ја милува тревата, додека тивката ноќ сонува за денот, вечерва додека сите во рајот сонуваат, јас сонувам за твојата прегратка.

Очите твои ме излудуваат, насмевката ми носи среќа. Знаеш ли дека никогаш нема да те заборавам?

Не можам да ја заборавам онаа вечер, не можам да ги избришам сеќавањата, не можам да ти кажам((збогум)), кога се уште немам речено ((здраво)), кога се уште го немам запознаено твоето срце, кога се уште не ми го отвараш. Не можам да ти кажам дека е крај, кога се уште не е ни почеток.

Да сум птица, би летала за тебе. Да сум куче, би трчала по тебе. Да сум риба, би отишла на копно за тебе. Зашто сум човек, единствено можам да те сакам.

Ќе го научам ветерот да го изговара твоето име, цветовите да мирисаат на тебе, ќе го научам сонцето да милува како твојата дланка, звездите да сјаат како твоите очи. Тогаш ќе бидеш насекаде околу мене.

Ако постои сјај, тоа е во твоите очи. Ако постои среќа, тоа е животот со тебе. Ако постои тага, тоа е животот без тебе. Ако некој е сакан, тоа си ти.

Нездраво, несватливо, тотално, незамисливо, невозмозно, ненормално, лудо, волшебно, крајно, неодоливо, фамозно, искрено ТЕ САКАМ.

Твоите усни се послатки од медот, моето срце гори додека те гледа, твоите очи поубави се од небото. Ти си она што ми треба!

Ќе ти пуштам по ветрот бакнеж благ, да ти каже дека има некој драг во моето срце, а ти вдиши, за секогаш да остане тука, зашто јас сум тука И во добро И во зло.

ThA-BiTcH

Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Посакувам илјада бакнежи да посеам по твоето тело. Ги посакувам твоите допири по мојата кожа. Посакувам да заспијам покрај тебе и да се разбудам кажувајќи ти нежно: ТЕ САКАМ!

Две солзи протекуваат по мојот образ додека мислам на тебе и на името твое. Само тебе те сакам и тебе те сонувам, зашто ти си ми се што имам.

Кога ќе го почувствуваш најтешкиот момент во животот, кога ќе изгубиш доверба во себе, сети се дека постои некој кој мисли на тебе.

Поклони ми ги своите очи и нивниот топол сјај, поклони ми уште нешто: својата вечна прегратка. Поклони ми ги своите меки усни и двата топли збора: ТЕ САКАМ.

Колку долго се барав себеси, во прегратката на светлоста и на мракот. Колку долго идам до тебе, а се потребни два чекора

Секоја вечер те чекам и те барам во соништата. Ти не го слусаш гласот и песната што те повикува, не, не ми е страв кога ќе останам сам, зашто секогаш ќе остане страста што ќе лебди измеѓу нас.

Само за тебе, утрово, пееја птиците. Само твоето име го изговараа рамнините. Само за тебе облаците пловат по небото. Само ТЕБЕ моето срце те повикува.

Ќе направам се само кажи, прави што сакаш и живот барај. Земи ме носи ме, не прашувам каде, прави што сакаш, со тебе ќе одам секаде.

1000 солзи имаше во моите очи. 1000 желби кои животот никогаш не ми ги исполнил малку се пријателите кои ни требаат, а уште помалку љубови, како што си ти.

Кажи ми што да направам и се ќе сторам, кажи ми што да бидам и ќе бидам за тебе. ТЕ САКАМ.

Ако Франција е љубов, тогаш ти си Париз.

Ми го одземаш здивот, за тебе лудувам. Ја сакам секоја твоја насмевка додека се будам. Ги сакам твоите усни тивко праќаат бакнежи во новиот ден. Ми го одземаш здивот, останувам без зборови.

Води ме низ ноќниот сон, сокриј ме ко зрно во дланка. Сакај ме како никогаш. Биди мое сонце после облакот. Ти си мој живот, надеж и снага.

Твојата рака ќе ја води мојата по сините пространства, ќе ги поминеме седумте мориња на сон и на јаве.

Не сум ти солза во окото, а ти мене ми си. Не сум ти насмевка на лицето, а постојано се прашувам каде си. Залудно го пишувам ова, залудно ова срце пати, за тебе дишам и те сакам, свати.

ThA-BiTcH

Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Кога врне дожд, кажуваат дека душите од мртвите доаѓаат да ги видат оние кои ги сакаат, кога мене еден ден веке ќе ме нема, таму каде што си ти дождот никогаш нема да престане да врне.

Се уште мислам на тебе, се уште плавиот дим од цигарите на месечината го исцртува твојот лик, се уште си сама во одаите на моето срце.

Ако одам на небо пред тебе, на секоја ѕвезда ќе го напишам твоето име, така што и ангелите да знаат како се викаш, зашто девојките како тебе се неповторливи.

Ако некогаш некого имам сакано, чувано во срцето, сонувано секоја вечер, носено во мислите, говорено вистина, шепотено слатки зборови на уво, тогаш тоа си била ТИ.

Многу ми недостигаш, ама сигурна сум дека знаеш, ти реков дека не те давам на никого, ќе ти кажам уште нешто - те обожавам.

Ако некогаш се сретнеме, не ставај ја раката на лицето. Нема место да криеме зашто нашата љубов никој не може да ја убие.

Ти си светлост во далечина, тивок звук во тишина, мое јаве и и мој сон секој ден и секоја ноќ ти си ми се јас не можам без тебе

Се посилно чувствувам како ми струиш по телото и поминуваш низ душава оставајќи неизбришливи траги, кои со секое отчукување на срцево ме потсеќаат дека постојам само за тебе.

Ти си солза во моето око, ти си живот кој го живеам, ти си она што постои за само да ти се восхитувам.

Нема да плачам кога ќе заминеш со друг, нема да те молам да се вратиш, ќе бидам далеку кога ќе бидеш среќна и уште подалеку кога ќе почнеш да патиш.

Те сакам, те сакам, а душата ми вене, зашто не сум сигурен дали и ти ме сакаш мене

Ти си зрак кој го дишам, ти си сонце кое ме грее, ти си она што постои за моето лице да се смее.

Зборувај кога патиш, зашто единствено тогаш зборовите вредат, а молчи кога си среќен и не покажувај му на оној кој пати, зашто тоа ќе го боли, а ти нема да знаеш.

N

NeMiRnA

Гостин
Nekoj e mnogu zaljuben ili taka mi se cini:) aj eve uste edna od mene

(imeto na tipot/tipkata),dodeka nokta gi baknuva zvezdite i site go sonuvaat rajot,necie srce za tebe bie,sekoj negov damar vo tvojot lik spie,sozdava nova saga,nova bolka koja solzi lie.(Imeto) nokva povtorno nekoja ke te soni i trasata na nejzinoto srce kon tebe ke ja vodi.

So tesko srce se razdeliv od porakava zasto bese specijalno za nekogo posvetena,ama sepak sakav da ja spodelam :)

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Ako ima nekoj vo mojot zivot sto sum go sakal poveke od mene i poveke od site, toa bilo licnosta na koja mislam stalno, a toa si ti.
-------------------------------------
Da TE SAKAM me tera srceto,da te pomnam me tera minatoto,da me sakas ne te zadolzuvam,sakaj me ako zasluzuvam!

IV43

Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Wherever you go, whatever you do, you know I'll always be there for
you, so if you're alone, there's no need to fear, just give me a call
and u know I'll be here!

On a silent night when friend are few, i close my eyes and think of
you, a silent night, a silent tear, a silent wish, that u were here!

Don't send any messages, I don't want to see you, hear your voice, to
think of you, to keep in touch with you!!! Coz the doctor advised me
to keep away from sweets :)

Stars have 5 ends, squares have 4 ends, triangles have 3 ends, lines
have2 ends, life has 1 end, but I hope our friendship has no end...
Although I'ts quite a statement, Well it happens to be true. The best
friend I ever had, I'm glad 2 say it's u!

Smiles 'n' Tears, Giggles 'n' Laughs, Late night calls 'n' cute
photographs, I'll be right here till the day of my death best friends
forever till my very last breath!!

The years will come, the years will go, but with each one I will
always know whichever way the road may bend u will always be my best
friend.

When it hurts to look back & you're scared to look ahead, just look
beside you & will be there.
Many people will walk in and out of your life, but only true friends
will leave footprints in your heart.

The recipe of friendship: 1 cup of sharing.2 cups of caring.3 cups of
forgiveness & hugs. Mix all of these together to make friends 4ever.

A friend gives hope when life is low. A friend is a place where you
can go. A friend is honest A friend is true. A friend is precious. A
friend is u!

A gun can kill someone. fire can burn someone. wind can chill. anger
can rage till it tears you apart. but the power of your smile can heal
a frozen heart

Someone somewhere dreams of your smiles & whilst thinking of you says
life is worth while. So when you're lonely remember it's true that
someone somewhere is thinking of you.

Life can be hard & not always fun. But as night brings dark morning
brings sun. When life gets tough & noone seems to care. Give me a call
coz I'll always be there!

Tiny stars shining bright its time for me to say goodnight. so close
your eyes & snuggle up tight I'm wishing u sweet dreams 2nite!

You've touched my heart you've touched my soul. Because of u I now
feel whole. you'll always be my closest friend. you'll b in my heart
to the very end.

Dreams are t0 be forgoten reality to be lived. desires to be fulfilled
& destiny to be reached. where it began. where will it end. friends
from the start. friends till the end!

IV43

Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Cesto posakuvam da ti slusnam glas,da srusam se sto e pomegu nas.Da ti kazam da vrisnam deka seuste te.....aj ne e vazno...

Ako zapla4es ja ke padnam od tvoite o4i i ti ke me zagubis zasekogas.Ako ne zapla4am seta bolka sto ja 4ustvuvam zaradi tebe, ke me umre

Ljubovta ne e slepa, slepa e dusata koja nema ljubov

Velat deka baknezot e najubavata sredba na svetot.Pa ajde da se sretneme!

Velat koga paga dozd dustie na mrtvite doagaat i gi posetuvaat onie koi najmnogu gi sakale.Zatoa koga jas nema da bidam tamu kaj sto si ti ,dozdot nema nikogas da prestane

Da bese solza,ke bese vo moite o4i,da bese cveke ke bese vo moite race,no ti si 4ovek i si vo moeto srce

Sintetizirajki ja pantomimikata na paradoksalnata antropologija i bazirajki se na edna fundamentalna praktika,ke bidam kratok:TE SAKAM

Ne gledaj ja ubavinata,tuku dusata sto te saka zosto ubavinata e kratka,a mladosta e uste pokratka,a ona sto ke zamine znaj tesko se vraka

Mozebi sudbinata ke ne razdeli eden den, ti na sever jas na jug, ili vo nenadeen cas smrtta ke zeme eden od nas, zatoa zabomni go onoj cas koga se zapoznavme koga se zapoznavme ti i jas!

Koga srceto e polno so ljubov sekoe delce e polno so se sto e zivot i zivee vecno. A bez ljubov teloto e temnina vo koja dusata strada poradi svoeto postoenje.

Ke sakas nekogo,ke sakas nekogas, no nikogas nikogo kako nekogas nekogo!

Postoi nekoj na koj mu trebas, koj te saka, koj sekogas misli na tebe...Ako sakas da znaes koj e poslusaj go srceto i izgovori go imeto moe!

Da te pomnam me tera minatoto, da te sakam mi treba sreka, da me sakas ne te zadolzovam, sakaj me ako zasluzuvam...

Koga ke se razbudis vo nekoja prekrasna, pogledni niz prozorecot tvoj i preku najubavata zvezda primi go baknezot moj!

Kajgana Shop

На врв Bottom