Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.536
- Поени од реакции
- 17.951
Пронајдете ѓи младите.
Пронајдете ѓи младите.
Zapazi ja recenicava:Наши се повредениве деца или албанци?
Да само што незнам дали е ова селово никиштани македонско или албанско,очигледно они го јаделе.Логички нашиве стандард си изеле ќотек ама викам случајно обратно да не е.Zapazi ja recenicava:
Според она што зад камера го зборуваа патници во автобусот, група од неколку ученици од скопско Никиштани биле нападнати во автобусот од повозрасни момчиња кои се качиле во Волково и Геге.
As always, if you know what I mean...
Јас како што разбрав избодено е момче и жена албанци..Да само што незнам дали е ова селово никиштани македонско или албанско,очигледно они го јаделе.Логички нашиве стандард си изеле ќотек ама викам случајно обратно да не е.
Јас како што разбрав избодено е момче и жена албанци..
Дур нема строги казни и ред пресуди при вакви случаеви, нема ништо да се менува. Колку вакви тепачки и напади имало оваа година па не су читнал некоја пресуда. Све после се заташкаува и никому ништо. Единствен лек е многу строги казни, и за тие кој не се полнолетни и законите да се применуваат на СИТЕ напаѓачи без оглед на тоа кој се и што се. Пошто, ако увидат насилниците дека нивните напади немаат последици убеден сум дека во иднина ќе расте бројот на инцидентите.
Како сакаш да има пресуди кога во 90 посто од нападите, напаѓачите се од рамковните ?! Ќе избодат и ќе избегаат.Дур нема строги казни и ред пресуди при вакви случаеви, нема ништо да се менува. Колку вакви тепачки и напади имало оваа година па не су читнал некоја пресуда. Све после се заташкаува и никому ништо. Единствен лек е многу строги казни, и за тие кој не се полнолетни и законите да се применуваат на СИТЕ напаѓачи без оглед на тоа кој се и што се. Пошто, ако увидат насилниците дека нивните напади немаат последици убеден сум дека во иднина ќе расте бројот на инцидентите.
баш фино.....Јас како што разбрав избодено е момче и жена албанци..
Може ама имаш за пешачење. А подобро ти е со 8 и 15А.не најдов тема за јсп,па да прашам,со 7-ца можеш да одиш до Борис Трајковски така??