ЈСП - случки, прашања, дискусии

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Наши се повредениве деца или албанци?
Zapazi ja recenicava:

Според она што зад камера го зборуваа патници во автобусот, група од неколку ученици од скопско Никиштани биле нападнати во автобусот од повозрасни момчиња кои се качиле во Волково и Геге.

As always, if you know what I mean...

Член од
17 август 2011
Мислења
10.311
Поени од реакции
18.362
Zapazi ja recenicava:

Според она што зад камера го зборуваа патници во автобусот, група од неколку ученици од скопско Никиштани биле нападнати во автобусот од повозрасни момчиња кои се качиле во Волково и Геге.

As always, if you know what I mean...
Да само што незнам дали е ова селово никиштани македонско или албанско,очигледно они го јаделе.Логички нашиве стандард си изеле ќотек ама викам случајно обратно да не е.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Да само што незнам дали е ова селово никиштани македонско или албанско,очигледно они го јаделе.Логички нашиве стандард си изеле ќотек ама викам случајно обратно да не е.
Јас како што разбрав избодено е момче и жена албанци..

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Јас како што разбрав избодено е момче и жена албанци..

Невини старци,жени и деца ..next , move along.

Пичка му материна , нека стаат по еден џандар у автобус ... на ништо не личи ова - треба да се плашам некој ден ни крив ни дужен да не изедам ќутек у автобус зашто некои кретени немаат што да прават со животот и глегале Андиспјутед 1/2 и 3 ...мамата да им ја **** - и наши и нивни , чиви и да се - дегени

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.545
Поени од реакции
22.217
Дур нема строги казни и ред пресуди при вакви случаеви, нема ништо да се менува. Колку вакви тепачки и напади имало оваа година па не су читнал некоја пресуда. Све после се заташкаува и никому ништо. Единствен лек е многу строги казни, и за тие кој не се полнолетни и законите да се применуваат на СИТЕ напаѓачи без оглед на тоа кој се и што се. Пошто, ако увидат насилниците дека нивните напади немаат последици убеден сум дека во иднина ќе расте бројот на инцидентите.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Дур нема строги казни и ред пресуди при вакви случаеви, нема ништо да се менува. Колку вакви тепачки и напади имало оваа година па не су читнал некоја пресуда. Све после се заташкаува и никому ништо. Единствен лек е многу строги казни, и за тие кој не се полнолетни и законите да се применуваат на СИТЕ напаѓачи без оглед на тоа кој се и што се. Пошто, ако увидат насилниците дека нивните напади немаат последици убеден сум дека во иднина ќе расте бројот на инцидентите.
Како сакаш да има пресуди кога во 90 посто од нападите, напаѓачите се од рамковните ?! Ќе избодат и ќе избегаат.
Кај напаѓаат секогаш кога се побројни па уште и ножеви користат. По пичкарско нешто амин ......

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.055
Лелелелеле кај ги најдоа овие новиве автобуси Yutong :eek:
Незнам дали сте се возеле во тие малите како конзерви што се :eek:
Човече само 21 место има за седење, а столиците се споени, скоро и да нема место за стоење, цел автобус е 4 метри квадратни у пм :facepalm:
Гледам има една таква 4-ка, луѓено за стакло залепени уште малку на скут на возачот не му седнале, си викам толку ли е мал автобусов...
Денес имав "среќа" да се возам баш во таков, 20 души имаше внатре, изгледаше како преполн дупли автобус во најголемиот шпиц :tapp:
И типот ни имаше зарокано Саша Матиќ не дотепа тотално :icon_mrgr:

Q

qazwsxedc

Гостин
не најдов тема за јсп,па да прашам,со 7-ца можеш да одиш до Борис Трајковски така??:)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Сега да кажам што се случи вчера..

Се качив во бусот идам да купам карта, куцам и таман да се качам по скаличките за горе овој дебилов наеднаш кочи на семафор иако имаше време да помине, кога се струполив во 5-ка.:pos: Се качив горе и киднав во задниот дел, одма да не ме видат да ми пукаат сеир. Иако јас во себе си цркнав од смеење!:vozbud: Кажувам на стрина ми и вика, не си еднинствен и мене така, а и други сум гледала како паѓаат. Ова требаше утеха да ми биде...

не најдов тема за јсп,па да прашам,со 7-ца можеш да одиш до Борис Трајковски така??:)
Може ама имаш за пешачење. А подобро ти е со 8 и 15А.

Kajgana Shop

На врв Bottom