ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Наши се повредениве деца или албанци?

Zapazi ja recenicava:

Според она што зад камера го зборуваа патници во автобусот, група од неколку ученици од скопско Никиштани биле нападнати во автобусот од повозрасни момчиња кои се качиле во Волково и Геге.

As always, if you know what I mean...

Zapazi ja recenicava:

Според она што зад камера го зборуваа патници во автобусот, група од неколку ученици од скопско Никиштани биле нападнати во автобусот од повозрасни момчиња кои се качиле во Волково и Геге.

As always, if you know what I mean...
Да само што незнам дали е ова селово никиштани македонско или албанско,очигледно они го јаделе.Логички нашиве стандард си изеле ќотек ама викам случајно обратно да не е.

Да само што незнам дали е ова селово никиштани македонско или албанско,очигледно они го јаделе.Логички нашиве стандард си изеле ќотек ама викам случајно обратно да не е.

Јас како што разбрав избодено е момче и жена албанци..

Јас како што разбрав избодено е момче и жена албанци..

Невини старци,жени и деца ..next , move along.

Пичка му материна , нека стаат по еден џандар у автобус ... на ништо не личи ова - треба да се плашам некој ден ни крив ни дужен да не изедам ќутек у автобус зашто некои кретени немаат што да прават со животот и глегале Андиспјутед 1/2 и 3 ...мамата да им ја **** - и наши и нивни , чиви и да се - дегени

Дур нема строги казни и ред пресуди при вакви случаеви, нема ништо да се менува. Колку вакви тепачки и напади имало оваа година па не су читнал некоја пресуда. Све после се заташкаува и никому ништо. Единствен лек е многу строги казни, и за тие кој не се полнолетни и законите да се применуваат на СИТЕ напаѓачи без оглед на тоа кој се и што се. Пошто, ако увидат насилниците дека нивните напади немаат последици убеден сум дека во иднина ќе расте бројот на инцидентите.

Дур нема строги казни и ред пресуди при вакви случаеви, нема ништо да се менува. Колку вакви тепачки и напади имало оваа година па не су читнал некоја пресуда. Све после се заташкаува и никому ништо. Единствен лек е многу строги казни, и за тие кој не се полнолетни и законите да се применуваат на СИТЕ напаѓачи без оглед на тоа кој се и што се. Пошто, ако увидат насилниците дека нивните напади немаат последици убеден сум дека во иднина ќе расте бројот на инцидентите.
Како сакаш да има пресуди кога во 90 посто од нападите, напаѓачите се од рамковните ?! Ќе избодат и ќе избегаат.
Кај напаѓаат секогаш кога се побројни па уште и ножеви користат. По пичкарско нешто амин ......

Лелелелеле кај ги најдоа овие новиве автобуси Yutong :eek:
Незнам дали сте се возеле во тие малите како конзерви што се :eek:
Човече само 21 место има за седење, а столиците се споени, скоро и да нема место за стоење, цел автобус е 4 метри квадратни у пм :facepalm:
Гледам има една таква 4-ка, луѓено за стакло залепени уште малку на скут на возачот не му седнале, си викам толку ли е мал автобусов...
Денес имав "среќа" да се возам баш во таков, 20 души имаше внатре, изгледаше како преполн дупли автобус во најголемиот шпиц :tapp:
И типот ни имаше зарокано Саша Матиќ не дотепа тотално :icon_mrgr:

не најдов тема за јсп,па да прашам,со 7-ца можеш да одиш до Борис Трајковски така??:)

Сега да кажам што се случи вчера..

Се качив во бусот идам да купам карта, куцам и таман да се качам по скаличките за горе овој дебилов наеднаш кочи на семафор иако имаше време да помине, кога се струполив во 5-ка.:pos: Се качив горе и киднав во задниот дел, одма да не ме видат да ми пукаат сеир. Иако јас во себе си цркнав од смеење!:vozbud: Кажувам на стрина ми и вика, не си еднинствен и мене така, а и други сум гледала како паѓаат. Ова требаше утеха да ми биде...

не најдов тема за јсп,па да прашам,со 7-ца можеш да одиш до Борис Трајковски така??:)
Може ама имаш за пешачење. А подобро ти е со 8 и 15А.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom