ЈСП - случки, прашања, дискусии

Член од
24 февруари 2009
Мислења
196
Поени од реакции
3
Ме нервира кога се наредиле 35463 души на предна врата и те буткат кога треба да се качиш а уствари забрането е од таму да се симнуваат,уште па да ти ќодне автобусот ради тоа,а си го чекал пола саат...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Па кога го дрифта рејсот а јас јадам бурек со месо и јогурт внатре и пола јогурт ми оди зијан.

Многу ме нервира тоа.

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Уф колку се нервирам кога се качувам у бус на предна врата и некоја теткица се симнува баш од таа врата што е за ВЛЕЗ! Епа за инает прва си се качувам, па уште знаат да пројадат гомна у стил "Де бе девојче, почекај да се симнам"...
Имаш две врати за симнување мори! :vozbud:

Уф како заборавив на ова... Пред еден месец у двојка се качи еден ретардос со хармоника и ни пееше "Чао Бамбина" хахахах... Сама бев и се смеев ко удрена, го снимив дури и со мобилниот, ќе глеам да го ставам на форумов да видите што е тоа кафански автобус.:vozbud:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Уф колку се нервирам кога се качувам у бус на предна врата и некоја теткица се симнува баш од таа врата што е за ВЛЕЗ! Епа за инает прва си се качувам, па уште знаат да пројадат гомна у стил "Де бе девојче, почекај да се симнам"...

Уф како заборавив на ова... Пред еден месец у двојка се качи еден ретардос со хармоника и ни пееше "Чао Бамбина" хахахах... Сама бев и се смеев ко удрена, го снимив дури и со мобилниот, ќе глеам да го ставам на форумов да видите што е тоа кафански автобус.:vozbud:
леле ТЕ МОЛАМ!!!! значи ТЕ МОЛАМ ставај одма !!!плииииииссссс мн сакам ова да го видам.. инаку знам дека има еден у 24ка на шоферот му суфлира увек и тоа од скроз позади му се дере МАЈСТОРЕ АЈ СЕА ВРТИ ДЕСНО.. ПОЛЕКА ПОЛЕКА.. НЕ БРЗАЈ.. ООООООП МАЈСТОРЕ КОЧИ СЕГА ТУКА ИМА АВТОБУСКА.. АЈ СЕГА МАЈСТОРЕ У ПРВА ПОЛЕКА.. аххахах еднаш го имам начекано се прегазив од смеа !!

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
леле ТЕ МОЛАМ!!!! значи ТЕ МОЛАМ ставај одма !!!плииииииссссс мн сакам ова да го видам.. инаку знам дека има еден у 24ка на шоферот му суфлира увек и тоа од скроз позади му се дере МАЈСТОРЕ АЈ СЕА ВРТИ ДЕСНО.. ПОЛЕКА ПОЛЕКА.. НЕ БРЗАЈ.. ООООООП МАЈСТОРЕ КОЧИ СЕГА ТУКА ИМА АВТОБУСКА.. АЈ СЕГА МАЈСТОРЕ У ПРВА ПОЛЕКА.. аххахах еднаш го имам начекано се прегазив од смеа !!

Ќути се нервирам, не можев да најдам кабел за мојот смрден мобилен.
Утре ќе го ставам преку другарка ми да се посмеете :pos2:
Ја имав честа дури МЕНЕ да ми пее чичето кога тргнав да се симнам... Ми пееше Чао бамбина:pipi:
Некои го ругаа а мене ми беше смешен. Еден му рече демек "што ти е не глеаш жената од работа се враќа, глава ја боли, ти тука со хармоника ми свириш" Абе... партали:vozbud:

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
grupa srednoskolci se vozat vo 57 i od pozadi na soferot mu vikat,majstore poleka ne vozis kompiri, a soferov pa uste po budala im vraka ne se bunete vo vreka ste...:nesvest:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Пред некој ден си се возам у 57ца и влагаат двајца контролори ,едниот почнува да проверува од напред ,другиот од позади ,јас седев некаде на средина на бусот и му ја покажав слободната на тој контролор што прегледуваше од напред.Ми доаѓа после тој другиот контролор од позади и ми бара пак да покажам ,јас покажувам - овој ми ја зема ми ја кине! :nerv: ја расцепи на пола за да се увери дали сликата на слободната е стварно... и ме прашува:Твоја е слободната? -Викам:МОЈА Е!!! и он Доооообро ...........ни извини ни ништо!
све да му тиииииииииииииииит

* Контролорот беше од албанска националност (ова као + информација)

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075

И јас имам улетано на овој, ама во 5ка беше. Ме утепа со песните :kesa::pos2:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.725
Поени од реакции
52.660
:pos2::pos2::pos2:
Го знам, неколку пати ми се има качено во автобус. Пред една недела го видов кај железничка.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Во 22ка денес возеше жена,мислеше дека е на рели.
Не и давајте на жена возило,било какво:icon_lol:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.744
Поени од реакции
12.199
Пред еден месец у двојка се качи еден ретардос со хармоника и ни пееше "Чао Бамбина"
Пазете Љупче да не ви се качи и да ви дели празни ливчиња (им дели само на девојки и жени), ќе си ги истурите цревата. Додуше го немам одамна видено.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Во 22ка денес возеше жена,мислеше дека е на рели.
Не и давајте на жена возило,било какво:icon_lol:
Плава, слаба???
Леле, секогаш кога ме вози цревата ми се превртуваат :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom