леле ТЕ МОЛАМ!!!! значи ТЕ МОЛАМ ставај одма !!!плииииииссссс мн сакам ова да го видам.. инаку знам дека има еден у 24ка на шоферот му суфлира увек и тоа од скроз позади му се дере МАЈСТОРЕ АЈ СЕА ВРТИ ДЕСНО.. ПОЛЕКА ПОЛЕКА.. НЕ БРЗАЈ.. ООООООП МАЈСТОРЕ КОЧИ СЕГА ТУКА ИМА АВТОБУСКА.. АЈ СЕГА МАЈСТОРЕ У ПРВА ПОЛЕКА.. аххахах еднаш го имам начекано се прегазив од смеа !!Уф колку се нервирам кога се качувам у бус на предна врата и некоја теткица се симнува баш од таа врата што е за ВЛЕЗ! Епа за инает прва си се качувам, па уште знаат да пројадат гомна у стил "Де бе девојче, почекај да се симнам"...
Имаш две врати за симнување мори!
Уф како заборавив на ова... Пред еден месец у двојка се качи еден ретардос со хармоника и ни пееше "Чао Бамбина" хахахах... Сама бев и се смеев ко удрена, го снимив дури и со мобилниот, ќе глеам да го ставам на форумов да видите што е тоа кафански автобус.
леле ТЕ МОЛАМ!!!! значи ТЕ МОЛАМ ставај одма !!!плииииииссссс мн сакам ова да го видам.. инаку знам дека има еден у 24ка на шоферот му суфлира увек и тоа од скроз позади му се дере МАЈСТОРЕ АЈ СЕА ВРТИ ДЕСНО.. ПОЛЕКА ПОЛЕКА.. НЕ БРЗАЈ.. ООООООП МАЈСТОРЕ КОЧИ СЕГА ТУКА ИМА АВТОБУСКА.. АЈ СЕГА МАЈСТОРЕ У ПРВА ПОЛЕКА.. аххахах еднаш го имам начекано се прегазив од смеа !!
И јас имам улетано на овој, ама во 5ка беше. Ме утепа со песните :kesa::pos2:Уф колку се нервирам кога се качувам у бус на предна врата и некоја теткица се симнува баш од таа врата што е за ВЛЕЗ! Епа за инает прва си се качувам, па уште знаат да пројадат гомна у стил "Де бе девојче, почекај да се симнам"...
Имаш две врати за симнување мори!
Уф како заборавив на ова... Пред еден месец у двојка се качи еден ретардос со хармоника и ни пееше "Чао Бамбина" хахахах... Сама бев и се смеев ко удрена, го снимив дури и со мобилниот, ќе глеам да го ставам на форумов да видите што е тоа кафански автобус.
па, не мора да јадеш бурек у автобус, јади пред да се качиш или откако ке се симнеш.Па кога го дрифта рејсот а јас јадам бурек со месо и јогурт внатре и пола јогурт ми оди зијан.
Многу ме нервира тоа.
:pos2::pos2::pos2:Уф како заборавив на ова... Пред еден месец у двојка се качи еден ретардос со хармоника и ни пееше "Чао Бамбина" хахахах... Сама бев и се смеев ко удрена, го снимив дури и со мобилниот, ќе глеам да го ставам на форумов да видите што е тоа кафански автобус.
Пазете Љупче да не ви се качи и да ви дели празни ливчиња (им дели само на девојки и жени), ќе си ги истурите цревата. Додуше го немам одамна видено.Пред еден месец у двојка се качи еден ретардос со хармоника и ни пееше "Чао Бамбина"
Плава, слаба???Во 22ка денес возеше жена,мислеше дека е на рели.
Не и давајте на жена возило,било какво
Црна со кратка коса.Плава, слаба???
Леле, секогаш кога ме вози цревата ми се превртуваат