ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Ме нервира кога се наредиле 35463 души на предна врата и те буткат кога треба да се качиш а уствари забрането е од таму да се симнуваат,уште па да ти ќодне автобусот ради тоа,а си го чекал пола саат...

Па кога го дрифта рејсот а јас јадам бурек со месо и јогурт внатре и пола јогурт ми оди зијан.

Многу ме нервира тоа.

Уф колку се нервирам кога се качувам у бус на предна врата и некоја теткица се симнува баш од таа врата што е за ВЛЕЗ! Епа за инает прва си се качувам, па уште знаат да пројадат гомна у стил "Де бе девојче, почекај да се симнам"...
Имаш две врати за симнување мори! :vozbud:

Уф како заборавив на ова... Пред еден месец у двојка се качи еден ретардос со хармоника и ни пееше "Чао Бамбина" хахахах... Сама бев и се смеев ко удрена, го снимив дури и со мобилниот, ќе глеам да го ставам на форумов да видите што е тоа кафански автобус.:vozbud:

Уф колку се нервирам кога се качувам у бус на предна врата и некоја теткица се симнува баш од таа врата што е за ВЛЕЗ! Епа за инает прва си се качувам, па уште знаат да пројадат гомна у стил "Де бе девојче, почекај да се симнам"...

Уф како заборавив на ова... Пред еден месец у двојка се качи еден ретардос со хармоника и ни пееше "Чао Бамбина" хахахах... Сама бев и се смеев ко удрена, го снимив дури и со мобилниот, ќе глеам да го ставам на форумов да видите што е тоа кафански автобус.:vozbud:
леле ТЕ МОЛАМ!!!! значи ТЕ МОЛАМ ставај одма !!!плииииииссссс мн сакам ова да го видам.. инаку знам дека има еден у 24ка на шоферот му суфлира увек и тоа од скроз позади му се дере МАЈСТОРЕ АЈ СЕА ВРТИ ДЕСНО.. ПОЛЕКА ПОЛЕКА.. НЕ БРЗАЈ.. ООООООП МАЈСТОРЕ КОЧИ СЕГА ТУКА ИМА АВТОБУСКА.. АЈ СЕГА МАЈСТОРЕ У ПРВА ПОЛЕКА.. аххахах еднаш го имам начекано се прегазив од смеа !!

леле ТЕ МОЛАМ!!!! значи ТЕ МОЛАМ ставај одма !!!плииииииссссс мн сакам ова да го видам.. инаку знам дека има еден у 24ка на шоферот му суфлира увек и тоа од скроз позади му се дере МАЈСТОРЕ АЈ СЕА ВРТИ ДЕСНО.. ПОЛЕКА ПОЛЕКА.. НЕ БРЗАЈ.. ООООООП МАЈСТОРЕ КОЧИ СЕГА ТУКА ИМА АВТОБУСКА.. АЈ СЕГА МАЈСТОРЕ У ПРВА ПОЛЕКА.. аххахах еднаш го имам начекано се прегазив од смеа !!

Ќути се нервирам, не можев да најдам кабел за мојот смрден мобилен.
Утре ќе го ставам преку другарка ми да се посмеете :pos2:
Ја имав честа дури МЕНЕ да ми пее чичето кога тргнав да се симнам... Ми пееше Чао бамбина:pipi:
Некои го ругаа а мене ми беше смешен. Еден му рече демек "што ти е не глеаш жената од работа се враќа, глава ја боли, ти тука со хармоника ми свириш" Абе... партали:vozbud:

Пред некој ден си се возам у 57ца и влагаат двајца контролори ,едниот почнува да проверува од напред ,другиот од позади ,јас седев некаде на средина на бусот и му ја покажав слободната на тој контролор што прегледуваше од напред.Ми доаѓа после тој другиот контролор од позади и ми бара пак да покажам ,јас покажувам - овој ми ја зема ми ја кине! :nerv: ја расцепи на пола за да се увери дали сликата на слободната е стварно... и ме прашува:Твоја е слободната? -Викам:МОЈА Е!!! и он Доооообро ...........ни извини ни ништо!
све да му тиииииииииииииииит

* Контролорот беше од албанска националност (ова као + информација)

И јас имам улетано на овој, ама во 5ка беше. Ме утепа со песните :kesa::pos2:

:pos2::pos2::pos2:
Го знам, неколку пати ми се има качено во автобус. Пред една недела го видов кај железничка.

Во 22ка денес возеше жена,мислеше дека е на рели.
Не и давајте на жена возило,било какво:icon_lol:

Пред еден месец у двојка се качи еден ретардос со хармоника и ни пееше "Чао Бамбина"
Пазете Љупче да не ви се качи и да ви дели празни ливчиња (им дели само на девојки и жени), ќе си ги истурите цревата. Додуше го немам одамна видено.

Во 22ка денес возеше жена,мислеше дека е на рели.
Не и давајте на жена возило,било какво:icon_lol:
Плава, слаба???
Леле, секогаш кога ме вози цревата ми се превртуваат :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom