Recent Content by Atheisthische

 1. Atheisthische

  Економски факултет (стара тема)

  Барам мислење од постарите колеги, оние што се пред дипломирање, или дипломирале, без разлика од кој смер се! Но ми треба реален, објективен одговор без фаворизирање на некој департман. А прашањето е: Со кој смер (Финансиски мен. или Е-биз.) е полесно да се најде работа кај нас во Мк? И зошто? И...
 2. Atheisthische

  Економски факултет (стара тема)

  Ај ако не ти е тешко објасни ни(ми) како се менаува департман, поокнкретно јас немам полозено математика, и најверојатно нема да го полозам овој пат.. па ке треба да го преазапишам.. Прашањето ми е дали и како мозам да сменам смер после 3 семестар? Треба да преполагам нешто? Да платам? Да сменам...
 3. Atheisthische

  Економски факултет (стара тема)

  A matematika da ne ti se naoga nesto? Ili na nekoj :)
 4. Atheisthische

  Економски факултет (стара тема)

  Shapeless ми личиш на постар колега па би те замолил доколку знаеш да ми кажеш во втора година колку изборни се запишуваат. Во прва имавме 2. Однапред ти благодарам
 5. Atheisthische

  Економски факултет (стара тема)

  Знае ли некој, или мозеби памти кои задаци од кои теми паднаа на последниот испит Математика..?
 6. Atheisthische

  Економски факултет (стара тема)

  Mnogu e tapa toa, avtomatski zaglavuvas uste pola semestar na fax :@
 7. Atheisthische

  Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

  Koja pesna ej :) Ja znam ama nigde ja nema :(
 8. Atheisthische

  Најлесни изборни предмети на економски

  За студентите од Економскиот факултет, да го споделат своето искуство од изборните предмети со другите колеги. Да си помогнеме да пројдеме полесно :) Еве од мене, за доста лесен изборен би го издвоил Трговско право. Се учи од презентации претежно, и на испит/колоквиум има само еден точен одговор...
 9. Atheisthische

  Економски факултет (стара тема)

  Појма неам стварно... Кога се запишував , бев во странство па моите ме запишаа. Инаку ко што знам конкуренција таму - секогаш имало! Ама еве сега со проширените квоти, а како што гледам и добри оценки имаШ - нема да имаш проблем. А и смерот е топ, продужи си таму..
 10. Atheisthische

  Економски факултет (стара тема)

  Јас сум на финансиски, инаку смеровите.. Секој си е приказна за себе, и си имаат своја тежина, и по некој специфичен професор :) За мојов можам да ти кажам дека ако не ти одат пресметки, да не го запишуваш.. Покрај статистика за бизнис и економија, и математика во прва година..(многу тешки и се...
 11. Atheisthische

  Економски факултет (стара тема)

  Ќе влезеш :) Инаку и јас сакав медицина, и во задњи моменат се запишав на економски... Now when i look back at it...hmmm Еј и да не знае некој од колегите како се вика овој продеканов за настава? И како и каде да го најдам?
 12. Atheisthische

  Економски факултет (стара тема)

  ќе паѓаме ко крушки
 13. Atheisthische

  Економски факултет (стара тема)

  Najde nekoj?
 14. Atheisthische

  Економски факултет (стара тема)

  Да не знае некој нешто во врска со осигурување од професионална одговорност. Ми треба за трговско есеите...
 15. Atheisthische

  Економски факултет (стара тема)

  Може се лажам ама некој на форумов рече дека ке даде прашања што паднале на испит по Економика на претпријатие, така? :)
На врв Bottom