Friends

Почнаа со теории на заговор, особено после крајно бизарните постови што ги ставал на Инстаграм последниве 2-3 недели. Опседнатост со Бетмен, со чуден опис на постовите, потпишувајќи се како Mattman.

А убедливо најбизарен пост е овој:

Најчудно ми е што никој од другите главни актери во Френдс цел ден немаат ништо постирано во врска со смртта на Метју.

Почнаа со теории на заговор, особено после крајно бизарните постови што ги ставал на Инстаграм последниве 2-3 недели. Опседнатост со Бетмен, со чуден опис на постовите, потпишувајќи се како Mattman.

А убедливо најбизарен пост е овој:

Најчудно ми е што никој од другите главни актери во Френдс цел ден немаат ништо постирано во врска со смртта на Метју.
Да не ти праам паранои ама ...
hgjghjfjg.png

It's the end of an era.
Ме натажи како близок човек да ми починал.
Почивај во мир, легендо!

Он беше смешен без да се труди да биде смешен.RIP Метју Пери.
П.С.
Зошто никој од френдс не излегол со некој пост на соц.мрежи, нели е чудно тоа?

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Ова е направено за laugh track, затоа има паузи во дијалогот. Ако ја тргнеш траката, треба да ги тргнеш и паузите, инаку изгледа неприродно.

Jas razbiram nekomu da ne mu e smesno, ama pak na vozrasni godini da ne sfakas deka humorot e subjektivna rabota ko ovoj tviterasot pogore so zemal da se pravi pameten, znaci samo deka si ignoranten inat, I treba da zakjutis.

Friends ne go ni smetam za najsmesen sitkom, niti mi e omilen.

Не знам дали некој го спомнал ова овде - напишете на Google Search - friends ross, и кликнете на каучот. :pos:
1741799432797.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom