Кошарка - генерална дискусија (репрезентации)

Кој ке биде владетелот на светот?

• САД

• Канада

• Аустралија

• Франција

• Србија

• Шпанија

• Грција

• Словенија

• Некој друг (пиши кој)

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Не е баш така, во три утакмици без хемија ќе го пушти да игра само кога требало.
Ќе си играше и групна фаза и све, хемија на тим се гради со утакмици, тоа да не се лажеме.
Абе во ред е, само кажувам дека ова не е војни рок, не мора да се јави за да игра, може и да одбие и сосема е легитимно и негово право. Не знам зошто толку многу фама се крева, додуша јасно ми е, пошто е Србин и они се небеска нација сфаќаш ама кој кур, претеран хејт јаде без потреба. Млад е, утре ќе отиде да игра за нив и ќе го пеат и величат пак, плукни па лижи, глупости.
Марканен имаше животна сезона и замина војска 3 месеци па се појави на светското иако знаеше дека тапан ќе јадат. Без припреми ќе се појави во новата сезона.

Порзингис повреден е тука да дај поддршка, можеше да седи во Бостон да се запознава со новиот тим. Бертранс секогаш тука е.

Фонтекио и посебно Петрушев му виси местото во НБА место да се први на тренинг тие тука се.

Ама баш никакво оправдување нема Јокиќ, е сега ако е за независна Војводина то е друго па да нејќи да игра за Србија.

Srbite ke im vratat so hendikep na italijanive. Cist H1

• Хаха
Reactions: Syn
Eee Bogdanovic be seljo eden ja eba cela utakmica,ustvari zaedno so starecot Pesic vo tandem

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Не ги разбирам србиве.. Имаат 15 разлика и на крај ги коцкаат..

Ау, Лука и дружината не се заебаваат. Ја решија Австралија у 4та четвртина :)

Ги надуваа Канаѓаниве многу, сеа ќе се решава со Шпанија. Да ти е жал што треба еден од Бразил и Латвија да испадне , одлична тимска игра имаат.

5/8 "favoriti" izgubija denes.
Nakurcen od sabajle zaradi Srbija - Italija,
ama sepak mora da priznaam deka denes pobedi kosharkata.
Se gleda koj doshol da igra, a koj doshol za na izlet.

Последно уредено:
Ај некој нека постира можни сценарија. Водителиве на СК прееска пред да почне Доминикана со Порторико рекоа дека не одговара никако да тепа Порторико, за Србија секако.

Ај некој нека постира можни сценарија. Водителиве на СК прееска пред да почне Доминикана со Порторико рекоа дека не одговара никако да тепа Порторико, за Србија секако.
Grupa I (Srbija/Italija) vkrstuva so Grupa J (SAD i Litvanija)

Ako pobedi Portoriko so Italija, a Srbija so Dominikana, Srbija e prva i odi na Litvanija.
Ako pobedi Italija so Portoriko, a Srbija so Dominikana, Srbija e vtora i odi na SAD.
Ako izgubi Srbija so Dominikana, prefrli na tenis :ROFLMAO:

Steta epten, Srbija da pobedese denes imase realen pat do finale
(Litvanija , Slovenija /Germanija mozni protivnici pred toa).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom