Кошарка - генерална дискусија (репрезентации)

Кој ке биде владетелот на светот?

• САД

• Канада

• Аустралија

• Франција

• Србија

• Шпанија

• Грција

• Словенија

• Некој друг (пиши кој)

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Цело време пуштаат такви песни бе, Јутро је, од Миле Китиќ мислам една пуштаа, од Теа Таировиќ итн итн. :D
deneska prv pat primetiv, cudno mi dojde :ROFLMAO: obicno "Freed from Desire" na repeat samo tera hhh

"Nebiten" mec Germanija - Slovenija, 30 razlika shamaranje,
Twitter post + komentari na denot:

Od koj e najdobar igrac na Germanija, do zoshto Germancite zboruvaat angliski na tajm aut :ROFLMAO:

Една од Летонија, Литванија, Србија или Словенија ќе игра финале. Ама најверојатно првакот ќе е од другата половина :))

Една од Летонија, Литванија, Србија или Словенија ќе игра финале. Ама најверојатно првакот ќе е од другата половина :))
si izmesal nesto.

polufinale 1 italija/usa - germania/latvia

polufinale 2 litva/srbija - kanada/slovenija

moze da igraat nekoj od tie, ama ne e deka mora, moze finale da bide sad-kanada na primer

si izmesal nesto.

polufinale 1 italija/usa - germania/latvia

polufinale 2 litva/srbija - kanada/slovenija

moze da igraat nekoj od tie, ama ne e deka mora, moze finale da bide sad-kanada na primer

Ау да. Грешка сум ја гледал шемата :)

Тешко да се предвиди што финале ќе има светсково до досега прикажаните резултати. Вака на хартија Америка - Канада , ама секој секого победува , па може да биде и европско финале што не памтам последен пат кога се десило на светско.

едит : Шпанија - Грција 2006 какво мочање беше тоа...
патем последниве финалиња прилично досадни.. време е за некое неизвесно до последна секунда

Onoj Simanic sto se povredi kaj srbive so Sudan, bubreg mu otstranile radi povredata, bog da cuva od povreda.

Onoj Simanic sto se povredi kaj srbive so Sudan, bubreg mu otstranile radi povredata, bog da cuva od povreda.
Изеде лакт изгледа, ама не знам како доаѓа до повреда на бубрег, прв пат слушам ама страшно. Прашање е дали ќе игра кошарка веќе на 24 год.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom