Кошарка - генерална дискусија (репрезентации)

Кој ке биде владетелот на светот?

• САД

• Канада

• Аустралија

• Франција

• Србија

• Шпанија

• Грција

• Словенија

• Некој друг (пиши кој)

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Застанаа Србиве во последна четвртина, како од респект да неќеа да ги докрајчат, ма да некако и почнаа да се глупираат со некои експерименти.

Петрушев маестрална партија, може и боље што не дојде Јокиќ да игра.

Natprevar za vo kosharkarski ucebnik, i prv i vtor tim na Srbija i napad i odbrana :cuc:
"Basketball clinic" sho bi rekle Amerite :D

Има шанси Сад да ја пуштиле со Литванија за да ја избегнат Србија?

Има шанси Сад да ја пуштиле со Литванија за да ја избегнат Србија?
И мене така ми излгеда/ше
Litvanija sama si napravi problem.

Srbija imase los den so Italija (plus psiholoski pritisok od prethodni slicni utakmici so niv),
Amerika imase los den (ili Litvanija imase fantasticen den),
denes dojde redot na Litvanija da ima los den.
Bi rekol premnogu mentalen zamor od mecot so Amerite imaa, odigraa kako finale mec vo grupa.

I Kanada imase toplo ladno natprevari. Sekoj moze da ima los den na turniri, zatoa mozda NBA plejofot e najrealen.

Италијаниве како да заборавиле да шутираат. Буре да им ставиш на кошот на америте они ќе промашат.

Италијаниве како да заборавиле да шутираат. Буре да им ставиш на кошот на америте они ќе промашат.
Tolku im e silata na Italijanite, prva postava dobra, rezervi mizerija.
Izvadija rezultat so Srbija samo, i od Dominikana izgubija.

Дајте линк за следење на светсково првенство за тие што сме на А1 ( што не фаќаме SportKlub)?

Дајте линк за следење на светсково првенство за тие што сме на А1 ( што не фаќаме SportKlub)?
jas zemav od na fiba sajt prenos za celo prvenstvo 20 evra.
courtside1891 proveri, moze sega e namaleno za ostanatite.
slabo koristam free stream posleden period, neznam koi sajtovi imaat sega

Сега за сега мошне изедначени Латвија и Германија. Ова ќе биде интересно до крај, се надевам :)
Навивам за Латвија, затоа што се помала земја и затоа што германците, некои од нив прават флопови.

Germancive se nadmokjni vo skokot, ama telinja be 10 topki u reket pod kos usraa.. ebano polozuvanje sröder ne moze da dade.. ama ocekuvam na kraj 10+ da bide za nemcite..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom