Црнец е.некогаш се добива впечаток дека и интелигенцијата не му е силна страна
Се случи Инзаги и неговата потреба да на таа позиција игра со чистач односно cover а не плеј као Де Фрај.Единствено Де Фрај беше играч, што се случи со него никој не знае.
Зошто може интер ќе победи 5-2.Зошто не си уплатил 1-1?
И Чаканоглу е добар играч реално...Интер има незгоден тим и играчи што можат без игра гол да дадат..посебно средниот ред му е еден од најдобрите во Европа ако ги гледаме квалитативно...Барела-Брозович-Чаканоглу можат со сите да се надигруваат технички и да се надтрчваат буквално...проблемот е тоа што бекојте и одбраната(освен Бастони) се како забавени снимки и технички се послаби.Мислам дека Интер е премногу потценет, како да се аматерски клуб, а имаат неколку фудбалери кои можат да играат во најсилните клубови, не секој од нив во сите клубови и да биде носител, но би имало место, не за џабе се и заинтересирани тие клубови за нив.
Лаутаро, Барела, Брозовиќ, за Лукаку освојувачот на ЛШ пред само две години даде 100 милиони, Шкриниар веројатно нема да игра, но еве може да го ставиме и Бастони кој е сметан за еден од поталентираните дефанзивци и има голем интерес за него. За Онана не сум сигурен, но пишуваат дека е скоро на исто ниво со Мањан, што би значело дека е меѓу неколкумината најдобри голмани. Не сум сигурен, затоа што не бил доведен толку често во ситуација да видиме колку е добар, како што (за жал) беше доведуван Мањан.
Но, небитно, тоа се веќе шестмина, без Шкриниар, односно повеќе од половина тим. За другите веќе може да се дискутира, но сигурно не се аматери.
На Мтв 1 ќе има емисија, еден од великаните на фудбалските анализи Панче Ќумбев или Срѓан Захариевски ќе биде гостин уз секогаш сочните и задирливи прашања на големиот Зоран Видески - Видара.Препорачајте која од светските тв да се прати за pre game анализи и емисии? Овие тројцата (анри, кара и мика) повеќе ми се за reels и заебанции, а арена не верувам толку сериозно да пристапи на утакмицата.