House of the Dragon

За кој тим сте во војната наречена „Танц на змејовите“?

• Тимот на ЦРНИТЕ - Кралицата Ренира I

• Тимот на ЗЕЛЕНИТЕ - Кралот Егон II

• Неопределен

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.157
Поени од реакции
25.299
Може да излезе едноокиов син на чичо?
Не би требало, тоа ќе значи дека Даемон ја ебел кралицата Алисент. До сега барем немаше никакви индикации дека има нешто помеѓу нив.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.925
Поени од реакции
37.125
Сите Таргарјени се изотпатчени ретко имаат нормален член на куќата.
Најверојатно заради инцестот.
Висерис I беше најнормален, изгледа. И Ренира (настрана курвањето), и трите деца нејзини... Подоцна и Денерис, Џон Сноу... :P

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.641
Поени од реакции
9.914
Висерис I беше најнормален, изгледа. И Ренира (настрана курвањето), и трите деца нејзини... Подоцна и Денерис, Џон Сноу... :P
Џахерис преходнккот на Висерис има уште 2 до 3, али Денерис не е ич нормална ни по книгите ни по серијата има психопат у неа.
Поголемиот дел од змајчињата се психопати е сега некои повеќе некои помалку.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Дали некој знае колку години ќе опфати дејството на серијава. Дали ќе заврши по неколку сезони кога ќе ги снема повеќето од ликовите кои ги запознавме, или ќе му прават фаст форвард и скокање до Battle of the Trident, што e некаде 150 години од настаните што ги гледаме сега.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.925
Поени од реакции
37.125
Дали некој знае колку години ќе опфати дејството на серијава. Дали ќе заврши по неколку сезони кога ќе ги снема повеќето од ликовите кои ги запознавме, или ќе му прават фаст форвард и скокање до Battle of the Trident, што e некаде 150 години од настаните што ги гледаме сега.
Мислам дека планот беше само со Dance of Dragons да одат, не понатаму. Баш утрово прочитав некаде дека Мартин изјавил дека има материјал за 4 сезони по 10 епизоди, и дека со се помалку од тоа би бил незадоволен. Ама ако видат дека кравата дава млеко, може и да продолжат да ја молзат, којзнае.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.341
Не би требало, тоа ќе значи дека Даемон ја ебел кралицата Алисент. До сега барем немаше никакви индикации дека има нешто помеѓу нив.
Хмммм доста итра излезе, и плус во првите епизоди чичо ја меркаше..

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Planirani se 4 sezoni za da se kaze prikaznava Dance of the Dragons, imase izjava deka moze i da se prodolzi vo zavisnost od reakcijata od fanovite, neli druga slucka od Fire and Blood.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.641
Поени од реакции
9.914
Dance of the Dragons ќе беше подобро име, можно е да си оставаат простор, ако им тргне...
Можно е и blackfire rebellion да го покријат и тука ќе биде малку збунувачки.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Јас чисто процедурално да си пишам, ја пуштив последнава епизода (8ма), изгледав околу третина од неа, умрев од досада, останатото го измотав и видов само дека на крај умира кралот (ни името не му го знам), ја изгасив и си пуштив Rick and Morty наместо да трошам време на ова :icon_lol:

Нека си ебе матер серијава, ептен ми е sunk-cost fallacy...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
Јас чисто процедурално да си пишам, ја пуштив последнава епизода (8ма), изгледав околу третина од неа, умрев од досада, останатото го измотав и видов само дека на крај умира кралот (ни името не му го знам), ја изгасив и си пуштив Rick and Morty наместо да трошам време на ова :icon_lol:

Јас незнам шо си се мачил да ја симнуваш, па да пушташ... доволно било само на Гугљ да отидеш у Images.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706

Bravo, ti si car

Kajgana Shop

На врв Bottom