dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.641
- Поени од реакции
- 9.914
Не!Може да излезе едноокиов син на чичо?
Не!Може да излезе едноокиов син на чичо?
Не би требало, тоа ќе значи дека Даемон ја ебел кралицата Алисент. До сега барем немаше никакви индикации дека има нешто помеѓу нив.Може да излезе едноокиов син на чичо?
Висерис I беше најнормален, изгледа. И Ренира (настрана курвањето), и трите деца нејзини... Подоцна и Денерис, Џон Сноу...Сите Таргарјени се изотпатчени ретко имаат нормален член на куќата.
Најверојатно заради инцестот.
Џахерис преходнккот на Висерис има уште 2 до 3, али Денерис не е ич нормална ни по книгите ни по серијата има психопат у неа.Висерис I беше најнормален, изгледа. И Ренира (настрана курвањето), и трите деца нејзини... Подоцна и Денерис, Џон Сноу...
Мислам дека планот беше само со Dance of Dragons да одат, не понатаму. Баш утрово прочитав некаде дека Мартин изјавил дека има материјал за 4 сезони по 10 епизоди, и дека со се помалку од тоа би бил незадоволен. Ама ако видат дека кравата дава млеко, може и да продолжат да ја молзат, којзнае.Дали некој знае колку години ќе опфати дејството на серијава. Дали ќе заврши по неколку сезони кога ќе ги снема повеќето од ликовите кои ги запознавме, или ќе му прават фаст форвард и скокање до Battle of the Trident, што e некаде 150 години од настаните што ги гледаме сега.
Хмммм доста итра излезе, и плус во првите епизоди чичо ја меркаше..Не би требало, тоа ќе значи дека Даемон ја ебел кралицата Алисент. До сега барем немаше никакви индикации дека има нешто помеѓу нив.
Planirani se 4 sezoni za da se kaze prikaznava Dance of the Dragons, imase izjava deka moze i da se prodolzi vo zavisnost od reakcijata od fanovite, neli druga slucka od Fire and Blood.Дали некој знае колку години ќе опфати дејството на серијава. Дали ќе заврши по неколку сезони кога ќе ги снема повеќето од ликовите кои ги запознавме, или ќе му прават фаст форвард и скокање до Battle of the Trident, што e некаде 150 години од настаните што ги гледаме сега.
Можно е и blackfire rebellion да го покријат и тука ќе биде малку збунувачки.Dance of the Dragons ќе беше подобро име, можно е да си оставаат простор, ако им тргне...
Јас незнам шо си се мачил да ја симнуваш, па да пушташ... доволно било само на Гугљ да отидеш у Images.Јас чисто процедурално да си пишам, ја пуштив последнава епизода (8ма), изгледав околу третина од неа, умрев од досада, останатото го измотав и видов само дека на крај умира кралот (ни името не му го знам), ја изгасив и си пуштив Rick and Morty наместо да трошам време на ова
Нека си ебе матер серијава, ептен ми е sunk-cost fallacy...
Bravo, ti si carЈас чисто процедурално да си пишам, ја пуштив последнава епизода (8ма), изгледав околу третина од неа, умрев од досада, останатото го измотав и видов само дека на крај умира кралот (ни името не му го знам), ја изгасив и си пуштив Rick and Morty наместо да трошам време на ова
Нека си ебе матер серијава, ептен ми е sunk-cost fallacy...