Z
zmej gorjanin
Гостин
Пепел
Овен и Мекманаман да просерат пак нешто, срам ми е дресот што сте го облекле
Тоа е мое мислење, нормално ќе има и такви што нема да се согласат со ова.Како вака се осмелуваш да кажеш. Сега ќе ти објаснат кајгана експертиза.
Ja го
Пепел
Овен и Мекманаман да просерат пак нешто, срам ми е дресот што сте го облекле
Се слагам. Туку, што правиме со најдобриот десен бек во светот кого Вини го врати во Англија...Туку браво за играчите што го прифатија среброто и го носат на гради.
Многу ми е клошарски кога ги вадат медалите уште пред делагативе. Крајно непочитување и неприфаќање пораз.
Различни околности, исходот е тој.Честито 14та титуала Реал Мадрид.
Прелесно едноставно.
За со Челзи, очекувам официјално соопштение како го дисквалификуваат поради војнава.
Со Атлетико во 1/2 финале нема простор за изненадување, тренинг меч за Реал, зашто против Атлетико во 1/2 финале е како против некоја маалска екипа собрана од кај Цобе пред кооперација.
Во финале против Бенфика, рутински ќе биде одработено. Срушен рекорд за најголема победа во историјата на фудбалот, не само во ЛШ, 83:0 победа на Реал.
Цела Ајфелова кула обоена во логото на Реал, Мбапе забележан во соблекувалната на Реал.
Со ова и официјално ќе се стави крај на ЛШ како натпреварување.
Ќе треба да се одлучи само дали новото натпреварување ќе остане со назив Супер Лига или ќе се вика Супер Лига на Реал Мадрид.
Стави пари, земи пари.