UEFA Champions League - Season 2021/22

• Креатор на темата Креатор на темата LostParadise
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам дали е по чудно тоа што мене ме внесуваш во ваши пресметки или тоа што пробуваш да рамниш победа над Ливерпул на Енфилд со примање 3 комада дома од Виљареал за 14 минути...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Незнам дали е по чудно тоа што мене ме внесуваш во ваши пресметки или тоа што пробуваш да рамниш победа над Ливерпул на Енфилд со примање 3 комада дома од Виљареал за 14 минути...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Шала е

Се надевам навијачите ќе им го каменуваат тоа автобусот скапан

Да се потсетиме :
Ова се тие големи фудбалски гиганти против кои уште поголемиот Јухухууххве не можеше да помине во двомеч.1.png2.png3.png4.png

Attachments

• 1.png
    1.png
    11,7 KB · Прегледи: 22
Да се насмејме тро :ROFLMAO:

Одговараше на прашање на новинар, и за тоа колку се менуваат аспектите на прашањата од недела во недела, а не какви шанси има за освојување на ЛШ. Со огледот на тоа дека пратиш фудбал, мислев дека ке ти текне да погледнеш и контекст.

Да се потсетиме :
Ова се тие големи фудбалски гиганти против кои уште поголемиот Јухухууххве не можеше да помине во двомеч.Прегледај го приврзокот 325422Прегледај го приврзокот 325423Прегледај го приврзокот 325424Прегледај го приврзокот 325425
Кој кур, кога можеше еден Реал 3-4 пати да испадне од Лион, зошто па Јуве да не испадне од овие лилипутанци.

:D
d5895312019e35c2788e9f077ddddd75.jpg

Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Ми скузи. :ROFLMAO:

Одговараше на прашање на новинар, и за тоа колку се менуваат аспектите на прашањата од недела во недела, а не какви шанси има за освојување на ЛШ. Со огледот на тоа дека пратиш фудбал, мислев дека ке ти текне да погледнеш и контекст.
Добро, ама сепак ми беше смешна изјавата. :)
Автоматски споено мислење:

Не го знаеш? Не е проблем во тебе, изгледа јас сум остарел.
Не го знам :toe:
Кој е ?
Автоматски споено мислење:

Елита :rolleyes: 20220316_233244.jpg

Последно уредено:
Да се потсетиме :
Ова се тие големи фудбалски гиганти против кои уште поголемиот Јухухууххве не можеше да помине во двомеч.Прегледај го приврзокот 325422Прегледај го приврзокот 325423Прегледај го приврзокот 325424Прегледај го приврзокот 325425
Топ, дај сега слики од Милан и успехот во ЛШ од последните 5 години.

^^ Туу човек нема за кој да навива, цело ѓубре насобрано, уште Барса фали на сликава. :unsure:

^^ Туу човек нема за кој да навива, цело ѓубре насобрано, уште Барса фали на сликава. :unsure:
Барса во елитата за сиротиње побарај ја, мада и од таму ќе испаднат утре :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom